Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BesitosParaTodos

ZASZŁAM W CIĄŻE PRZEZ SPODNIE? POMOCY BŁAGAM !!

Polecane posty

Gość BesitosParaTodos

Miałam dni nie płodne, miałam na sobie szlafrok mój chłopak majtki i spodnie dzinsowe, ocieralismy się o siebie, on ocierał mnie o pochwe ale ja mialam szlafrok, miał wytrysk ! Ja bardzo sie podniecilam mialam mokro ! Potem zrobilam mu loda i sperma poleciala mi na szlafrok na noge poszlam sie przebrac...Czy tak moge byc w ciazy? dodam ze nie ejstem juz dziewica i mam 18 lat i za wczesnie na dziecko !! zalamana ;(

Gość BesitosParaTodos
DODAM ŻE POTEM PO LODZIE MYLAM BUZI A POTEM TA REKA PO JAKIES 30 MIN MYLAM SIE I DOTKLENALM POCHWY CZY TAK TEZ DA RADE ZACIAZYC?? Ale on pocieral mnie gdy mial na sobie majtki i spodnie dzinsowe a ja szlafrok to tak tez da rade zajsc?? on spuscil sie w spodniach a nie na mnie szlafrok mialam suchy wiec chyba nie da rady zajsc nie?

Gość BesitosParaTodos
DODAM ŻE POTEM PO LODZIE MYLAM BUZI A POTEM TA REKA PO JAKIES 30 MIN MYLAM SIE I DOTKLENALM POCHWY CZY TAK TEZ DA RADE ZACIAZYC?? Ale on pocieral mnie gdy mial na sobie majtki i spodnie dzinsowe a ja szlafrok to tak tez da rade zajsc?? on spuscil sie w spodniach a nie na mnie szlafrok mialam suchy wiec chyba nie da rady zajsc nie?

Gość BesitosParaTodos

Gość Kreczik
Musiałabyś mieć niezłego pecha żeby zajść w ten sposób :P to graniczy z niemożliwością. Plemniki bardzo szybko umierają po kontakcie z powietrzem. Jak masz wątpliwości to jazda po test ciążowy :) pozdrawiam

Gość ann//
Dziewczyno w taki sposób jak opisałas nie ma szans na ciąze! Jezeli nie ma wytrysku w pochwie lub bezpośrednio na okolice intymne to do ciąży nie dojdzie. Tak samo jesli np miałabys sperme na palcach i wsadziła je do pochwy to jakas szansa jest ale ty piszesz ze myłas buzie, juz wtedy zmyłas wszystko z rąk. Plemniki żyja tylko w mokrym środowisku a po 30 minutach na umytych rekach nie było ich napewno. Jak chcesz to wejdz sobie na strone edukatorów seksualnych ponton. Tam taki temat był poruszany i tłumaczone było ze nie mozna zajsc przez spodkie, majtki itp

Gość ann//
A tak wogule to skoro tak sie denerwujesz i bliskosc z facetem póżniej budzi w tobie niepokój to moze za wczesnie na takie kontakty intymne? Najpierw poczytaj, dokształć sie, porozmawiaj z kims o swoich wątpliwosciach np z ginekologiem

Gość cdefgahc
To jest tak śmieszne, że się prawie posikałam ze śmiechu jak to przeczytałam :D :D :D

Gość JESTES PIERDOLNIĘTA
I TYLE W TEMACIE. JEJKU DZIECKO DROGIE POCZYTAJ TROCHE JAK SIĘ ROBI DZIECI. ginekolog