Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BelindA_a

zakochana na zabój w 28 letnim wdowcu

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaalicjaaa
może pomyśleć, że ich zapomniałaś :D ale powodzeni

Gość ciekawe....
...

Gość pokaż go :)
zaraz Ci powiemy czy warto...

Gość staro
ciekawe, ciekawe... chce sie postawic na miejscu tego faceta, mala za wczesnie bedzie szok, lzy(twoje) i niezreczna sytuacja

Gość serio?ale SERIO???
bez zartow, zostawilas 2 bilety - w domysle dla siebie i dla niego. a co z dzieckiem? ma wynajac kolejna opiekunke, zeby wyjsc z toba do kina? :O pomysl idiotyczny. mam nadzieje, ze facet na ciebie nie poleci, bo on idzie w pakiecie z coreczka, a ty najwyrazniej masz to dziecko w powazaniu. nara :O

Gość autorka to kolejna
ksiazkowa szmata na tym chorym swiecie szukała pracy dał jej posade aleeeeeee a jaaaakkkkkk ''BABA SZYBCIUTKO PCHA SIE NA CHOOOJJJAAAAAAA'' zero szacunku dla innych co ty sobie wyobrazasz facet przezył podwójna tragedie i nie w głowie mu takie dziwki jak ty , takim trzeba od razu pokazac drzwi on w taj chwili ma czas na załobe załosna idiotko a nie na kino i randki rozumiesz to czy jestes taka tepa zeby pchac sie z buciorami w kogos zycie kazdy powinien znac swoje miejsce w szeregu !!!

Gość fhjm m
autorko na jaki brazyliski kicz patrzylas ostatnio:D:D:D PRZECZYTAJ SAMA CI PISZESZ, to sie kupy i dopy nie trzyma:D:D:D

nic nie wypaliło... napisał mi smsa "chyba czegoś zapomniałaś, w salonie zostały dwa bilety do kina:)" nic nawet nie odpisywałam... naprawdę nie wiem już co mam zrobić... chciałabym... całe życie nie będzie miał żałoby przecież musi zacząć życie od nowa:o

Gość fiu fiu fajny :)
:)

Gość prosze
odpisz mu, mialam isc z kolezanka, ale sie rozchorowala, moze masz ochote pojsc ze mna? Odpisz! Mala u dziadkow nie moze zostawic?

to już za późno....:( no właśnie pewnie mogłaby... a nieważne. nie zdobyłam się na odwagę po prostu...

Gość prosze
Jak nie odpiszesz to bedzie niegrzeczne! Odpisz, co Ci szkodzi? Jak napisze, ze nie ma ochoty to musisz zrozumiec, ze jeszcze jest za wczesnie, wycofasz sie na jakis czas, staraj sie byc dobra opiekunka, a on sam Cie zauwazy! Odpisz!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaalicjaaa
powiem ci szczerze, że jest bardzo seksowny i męski... ale to prawda ma to wszystko w głowie skoro mógł minąć jedynie rok od tragedii... w sumie dobrze, że się nie skroił że o niego chodzi bo to głupie było i po prostu daj mu czas ma coś z tego być to będzie ale nie naciskaj próbuję sobie wyobrazić co przeżywa ten fecet :o sam z takim małym dzieckiem... nie wiesz co się stało???

Gość prosze
pisz bo bedziesz zalowac, jest chwilke po 22 wiecj jeszcze wypada o 22:30 juz nie bardzo przepros za pozna pore, napisz mu ze bylas zajeta i to co Ci napisalam powyzej. Nic nie stracisz a moze zyskasz???

Gość prosze
to dupa blada... :( Sprobuj sie z nim zaprzyjaznic... zagadaj, on tego napewno potrzebuje... Masz gust podobny do mnie, fajny facet... :)

Gość ale podryw wymyslilas
trzeba bylo wczesniej sie zastanowic nad kupnem tych biletow, to moze bys zrozumiala, ze to nie najlepszy pomysl, bo: 1. wybralas film, ktory juz widzial 2. wybralas film z gatunku, ktorego on nie znosi 3. mial inne plany na pore, na ktora przypadal seans 4. mogl chciec zostac w domu odpoczac, pobawic sie z dzieckiem, cokolwiek 5. ostatnie, ale nie najmniej wazne: w ogole nie patrzy na Ciebie jak na potencjalna partnerke

5. ostatnie, ale nie najmniej wazne: w ogole nie patrzy na Ciebie jak na potencjalna partnerke na jakiej podstawie tak twierdzisz??

Gość prosze
fajny, fajny... :) musisz byc cierpliwa...

Gość prosze
wstaw swoje zdjecie to ci powiem czy masz szanse, a za chwilke usuniesz.

Gość prosze
ja czuje, ze masz tylko jeszcze nie ten czas...

bardzo bardzo interesujący facet :) w sumie dobrze ci odpisał wiesz co może myślał, że naprawdę ich zapomniałaś i nie chciał się błaźnić że to ma być dla was skąd mógł wiedzieć... faceci nie są aż tak domyślni :)

tak... niedługo mała pójdzie od przedszkola sam mówił że od września tego roku już na pewno pójdzie i do września mam się nią opiekować... ale szybko leci czas :(

Gość ale podryw wymyslilas
o looooosie, dziewczyno, to, co napisalam, to po prostu rozne warianty, z uwagi na ktore uwazam, ze Twoj pomysl z kupowaniem biletow byl beznadziejny! to sa tylko PRZYPUSZCZENIA (trudne slowo)! A tak w ogole, to na serio nie dopuszczasz do siebie mysli, ze moze tak byc (tzn ze on nie jest Toba zainteresowany jako kims innym niz opiekunka dla jego corki)? Kazdy facet, ktory Ci sie do tej pory podobal, padal przed Toba na twarz z zachwytu i dziwi Cie, ze ktos ma prawo sie Toba nie zauroczyc? W takim razie malo znasz zycie i jestes smieszna :D

Gość prosze
No to wykaz sie do tego wrzesnia... Zaprzyjaznij sie z nim... podpytaj sie go jakie lubi potrawy, zrob mu kiedys niespodzianke, jak przyjdzie z pracy zostaw mu obiad na piecu...

Gość prosze
ale podryw wymyslilas - nie badz taka pesymistka, podstawa to myslec pozytywnie... :)

tego nie powiedziałam.... wiem, że może tak być. Ale może on już zaczął życie od nowa... jest wesoły, uśmiechnięty, taki typ cwaniaczka:) kiedy zapytałam o drugą córkę, fakt faktem odpowiedział i się odwrócił więc nie widziałam jego wyrazu twarzy ale myślę, że nikt nie siedzi i nie myśli tylko o przeszłości, musi też patrzeć wprzód....