Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proste i logiczne

prawiczki są po prostu nieudacznikami

Polecane posty

szczerze to wolę kasę wydać na siebie niż inwestować w nie pewny interes z randkowaniem.

Gość ale ty nie masz jej adorowac
na tej zasadzie, to ty też dyskutujesz.

a propos kasy na randkowanie - orientuje się ktoś ile taka zabawa kosztuje i jak się z panną skontaktować?

nie wiem jak inni jesli chodzi o mnie jestem nieudacznikiem i dlkatego jestem prawiczkiem dziala to tez w druga strone brak seksu zle wplywa na psychike a jesli dziewczyny chca to z toba robic to wzmacnia psychike poczucie wartosci i motywacje do zycia poprostu wierzysz ze jestes cos wart

Gość proste i logiczne!
kapselko - ile ty masz lat, że już odpuszczasz???? próbuj! a portale randkowe? korzystałeś kiedykolwiek?

Gość dla mnie to normalne
nie wdalem sie wyrazlem swoja opinie Wystarczy ze widze swoich znajomych jak podrywaja laski na "glupi usmiech" jesli ja mialbym stawiac na glowie by jakas cizia na mnie spojrzala to sorry ale ja sie wypisuje :D

jak ci brak seksu wpływa na psychikę to ja znam rozwiązanie. ale pewnie nie skorzystasz bo "szanujesz kobiety" które mają cię w dupie:D

korzystałem z portali randkowych. Byłem kiedyś stałym bywalcem. Strata czasu tylko.

to ja też wyraziłem opinie na temat tego co napisał

Gość proste i logiczne!
ale ty nie masz jej adorowac- zachowujesz się jak pierdolony żyd, normalni faceci nie odliczają każdego grosza przed spotkaniem z dziewczyną, może jeszcze za bilet sobie policzysz?? (bo zakładam że auta tez nie masz)

Gość proste i logiczne!
//jak ci brak seksu wpływa na psychikę to ja znam rozwiązanie. ale pewnie nie skorzystasz bo "szanujesz kobiety" które mają cię w dupie// jakie rozwiązanie? dziwki czy gwałt???

źle zakładasz. nie odliczam, tylko pytam czy ktoś się orientuje ile to kosztuje. u takiej średniej dziewczyny

Argen nie tylko u mnie u wielu ludzi tak sie dzieje pozatym nie wiesz w jakiej kondycji psychicznej bys byl robiac to moze akurat bylbys pewniejszy siebie

jasne, że dziwki. trochę humor poprawić potrafią:D

akurat utarło się że facet ma płacić za dziewczynę jak gdzieś idą. Niektóre z tego lubią korzystać i szukają "łosi" żeby stawiali.

Gość dla mnie kobieta to abstrakcja
ja od małego chłopca miałem nie powodzenia z dziewczynami ...na moje zaczepki zawsze odpowiadały grymasem na twarzy , wysmianiem ,a z innymi kolegami się chciał bawić lub też same ganiały za nimi. mnie zlewając i tak cały czas od tych 6 lat do 26 ...im bardziej jestem odepchniety tym wieksza frustracja i jestem nie miły ,a im bardziej jestem niemiły to tym wiekszy grymas na twarzy maja kobiety widzac mnie...to sie samo nakręca ....co ja tekiego zrobiłem ,że "zawsze źle"

moze jestes brzydki a moze taki masz charakter ze ludzie cie nie lubia

no niby brzydki nie jestem ,ale to może tylko mi się tak wydaje....tak lubią mnie ludzie jak coś chca odemnie

mnie tylko widzą jako kolegę osobę do wypłakiwania się i to mnie najbardziej wk.....a

Gość Zuzanna Amelia & 20
19:36 [zgłoś do usunięcia] Argen "brak seksu zle wplywa na psychike" Może u ciebie. Ja nie narzekam. Im mniej problemów mam na głowie, tym lepiej. Przynajmniej nie czuję strachu o drugą osobę. A Twoje otoczenie ? Tez nie narzeka?

Gość proste i logiczne!
ale ty nie masz jej adorowac- no to standardowo, jakiś kwiatek w łapie na powitanie, a potem pewnie jakaś kawa czy herbata. szczerze mówiąc drogo to nie wychodzi ... no ale jak jakiś facet złości się na cały świat bo jest facetem i utarło się, że powinien na początku znajomości zapłacić za kobietę (którą zresztą sam zaprosił) to ja nie mam pytań

z tym wypłakiwaniem to akurat Twoja wina, skoro sobie dajesz

niedawno byłem na imprezie i co ? probowałem zagadać do dziewczyny ,ale co ? po 1-2 min widzę ten grymas na jej twarzy i wzroku szukającego pomocy od kogoś i za chwile sie rzuciła do jakigoś kolegi " oo siemma " i juz lezie do niego mnie olewając ...oczywiście nie wróciła ...a ja po tym juz wyszedłem z imprezy bo mnie wkurwia takie coś....i takich przypadków miałem mnustwo właśnie...

Gość dla mnie to normalne
"normalni faceci nie odliczają każdego grosza przed spotkaniem z dziewczyną, może jeszcze za bilet sobie policzysz?? (bo zakładam że auta tez nie masz)" Oczywiscie normalni nie licza kasy bo zawsze im sie to zwraca np w "naturze" ale tacy jak "my" beda traktowani jak bankomat :D

do prostego i logicznego : patafianie, ja się nie pytam ile kosztuje randka z punktu widzenia normalnego faceta, który zaprasza na nią chętną dziewczynę, tylko z punktu widzenia prawika który za jej czas musi też zapłacić

ja ostatnio byłem na takiej imprezie z dziewczynami z pracy. Niestety ale wszystkie zajęte.

Gość proste i logiczne!
ale ty nie masz jej adorowac- to jesteś nienormalny? chyba każdego obowiązuje ten sam schemat, nie wiem o co ci chodzi.