Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proste i logiczne

prawiczki są po prostu nieudacznikami

Polecane posty

Gość abbcca
Ale ludzie piszący takie głupoty jak autor tematu nie myślą... Czy wy na prawdę nie jesteście w stanie zrozumieć, że dla chłopaka wygląd i wzrost jest absolutnie wszystkim? Jeśli ktoś jest przystojny to w oczach kobiet jego wady stają sie zaletami, a dla brzydkiego wady zaletami. Dla przykładu: Lubi wypić: przystojny - rozrywkowy brzydki - alkoholik Wykształcony: przystojny: rozwija się Brzydki: kujon Ma gadane: przystojny: pewny siebie brzydki: cwaniak Kryminalista: przystojny - daje poczucie bezpieczeństwa brzydki: degenerat Damski bokser: przystojny: widocznie dała mu podoy do zasdrości brzydki: bandyta itp. A radzenie takim jak my aby wyszli do ludzi i próbowali jest jak tłumaczenie Maluchowi jak jeździć jak Ferrari... :(

jestem brzydki i sie nie dziwie ze kobiety mnie olewaja jesli jest z toba cos nie tak to tez im sie nie dziw czy do 1 psychiatry 2 psychologa trzeba miec skierowanie

Gość proste i logiczne!
kapselko - wszystkie? pewnie zawyżasz statystyki, zawsze jest ktos samotny, no chyba, że pracujesz już z wiekowymi paniami, to możliwe, ze mają już mężów

Gość dla mnie kobieta to abstrakcja
nie wiem co ze mna nie tak....moi koledzy to nieważne kurwa jaki temat będzie laski zawsze beda ucieszone...raz nawet ni z gruchy ni z pietruchy powstał temat o ?? o gównie ..tak rozmawiali o kupach i oczywiście laski hahah hihihi hahah hihi ...no bez jaj z innymi to gadają nawet o tym jak w pociagu jechały czy tam robily zakupy no cokolwiek ,a ze mną to ledwo zaczne coś mówić i ?? już ten grymas na ryju widzę no jak bym mi gównem z pyska smierciało conajmniej ...wkurwiające to jest ....bo wydaje mi się ,że wszystko robie tak samo jak koledzy ,a tu NI chuja ...

po oc kwiaty jest rownouprawnienie i napewno nie na drugiej randce

Gość ale ty nie masz jej adorowac
chodzi mi o to, że ty żeby pójść na randkę musisz zaprosić dziewczynę . taki jak ja, żeby pójść na randkę, musiałby wynająć kobietę i zapłacić jej, no właśnie ? nie wiem ile taka usługa kosztuje, czy to jest od randki czy od godziny jak u dziewczyn z roksy...?

mylisz się to przedział 23-30 lat. Ta jedna 23 lata to już od 3 lat mężatka.

argen - za stówę to ja mam godzinę u Pani Doroty:D

Gość dla mnie to normalne
"abbcca" no w koncu ktos sensowny nakreslil sprawe jak to dziala. A autorka niech skonczy pierdolic swoje banialuki , nie masz w swoim otoczeniu badz w przeszlosci kolesia od ktorego trzymalas sie z daleka?... to wlasnie "my" :D

Gość proste i logiczne!
ale ty nie masz jej adorowac- czekaj, czekaj... to ty chcesz randkować z dziwkami????:D:D to nie lepiej zapłacić im już za seks??:D

przecież płacę im za seks:D po prostu jestem ciekaw jak to jest pójść na randkę, niestety, żadna z tych które znam takich usług nie oferuje:(

Gość proste i logiczne!
ale ty nie masz jej adorowac - to pisz, że nie jesteś prawiczkiem, trzeba było od razu od tego zacząć, że chodzisz na dziwki, itp. :D a co do randki to na pewno gdzieś sa takie oferty, albo byś musiał się prywatnie o to dopytać, bo raczej faceci nie tego oczekują od kurwisk

No nie gadaj przeciez moglbys odwalic z dziwka taka "szopke" oczywiscie za doplata kolacja przy swiecach jakis film seks to jakis 1000zl :D

nie jestem prawiczkiem w sensie technicznym, ale poza tym jestem taki jak tutejsze prawiki - 0 zainteresowania ze strony kobiet, na randce nigdy nie byłem, poza dziewczynami z ogłoszeń nigdy żadnej za cyca nie złapałem

1000 zł jak ktoś pracuje to da się odłożyć. na trójkąty z dodatkowymi atrakcjami to się nie raz podobne sumy wydawało

Gość proste i logiczne!
ale ty nie masz jej adorowac- a ile masz lat i od kiedy zacząłeś korzystać z dziwek? ale przyznaj, że jetseś na pewno bardziej smiały do kobiet po stracie prawictwa, choćby i z kurwą, ale zawsze coś

Te 1000zl to po prostu za jej czas a ze szopka taka trwa 4-5 godzin to bedzie kolo tej sumy. Poza tym nie masz zadnej znajomej/kolezanki by za kase poszla z toba na taka "rande"?

Gość DO ale ty nie masz jej adorowa
Napisz skąd jesteś.

mam 26. zacząłem jak miałem 20, no w zasadzie 21 bo tylko jakiś 2 miechów do 21 mi brakowało. jestem bardziej śmiały, ale to już zaczęło się dziać przed utratą prawictwa, powód dla siebie zachowam, bo dzięki temu w ogóle się odważyłem zadzwonić do tej dziewczyny. nie jestem z tych co się boją kobiet, mogę sobie na te tematy pogadać, pośmiać się ze spraw damsko-męskich z koleżankami zawsze fajnie, nie mam też tego problemu, że mi się laski wypłakują, bo im mówię od razu, że się nie znam i niech zmienią temat. ja po prostu jestem fizycznie nieatrakcyjny i dlatego koleżanki pozostają koleżankami

wiesz koleżanki to przecież o to nie zapytam, chyba lepiej żeby nie wiedziały co robię. a znajomej takiej też nie mam, jakbym miał to bym was przecież nie pytał ile to kosztuje, nie?

ja tam mysle ,że to jeszce bardziej dołujące ,że panna daje nam dupy jedynie za kase jak by to kurwa mac była przyjemnośc tylko dla nas ...no chore....to innemu daje dupy aż kwiczy za darmo ba jeszcze mu druta pociągnie bo to jej pan i władza koffany ...a na mnie nie spojrzy jak bym miał jakaś zakazaną mordę... To co napisał abbcca to jak o mnie z tym ,że ja brzydki nie jestem bo tak mi mówiły moje koleżanki ...gdybym był brzydki to by mi pewnie tego nie mówiły ...tylko bym słyszał ,że jestem tam miły , mądry inne chuj wie ...a tak to słyszałem nieraz ,że fajny jestem , przystojny i że się dziwią ,że jeszcze nikogo nie mam.....kłamią ??? rozumiem jedna ,,ale większość ? Może jestem chory psychicznie ,a tego nie widzę ,a robie jakieś dziwne miny ,albo inne takei co odstrasza ,a nikt mi tego nie powie bo się boi czy jaki chuj ....czasem mam wrażenie ,że świat jaki ja postrzega jest zupełnie inny od tego w którym znajdują się inni ...czuję się jak by w moim swiecie obowiązywały inne zasady ...

Mi tez kolezanki tak mowia i co z tego wynika? przeciez nie powiedza ze masz morde jak niewypal wtedy kolezenstwo by sie skonczylo , po prostu sa mile

no bo to ma być przyjemność tylko dla nas. jak się o swoją przyjemność nie zatroszczysz, to nikt się nie zatroszczy. dla dziewczyny to tylko praca i tyle...za dużo myślisz nad tym

no bo to ma być przyjemność tylko dla nas. jak się o swoją przyjemność nie zatroszczysz, to nikt się nie zatroszczy. dla dziewczyny to tylko praca i tyle...za dużo myślisz nad tym

Najgorsze jest to że wydaje mi się ,że niczym nie odbiegam od innych ,a jednak jest jak jest ...wygląda to z mojego punktu widzenia tak jak by mnie obowiązywały inne zasady ....ktoś coś robi czynnosc X=dobrze ..ja zrobie czynność X =źle ...ktoś się pomyli w czymś = "oj tam zdarzą się " ja coś zrobie źle = "wypierdalaj z firmy" ...ktoś czymś zabłyśnie ="och i ach jaki on mądry ..kisiel w majtach " ..ja czymś zabłysnę " zamknij morde i sie nie chwal wiecznie "...i tak od małego gowniarza już słyszałem od ciotek , babc ..potem nauczycielek , innych kobiet......pierdolcie sie wszyscy.

"przeciez nie powiedza ze masz morde jak niewypal wtedy kolezenstwo by sie skonczylo , po prostu sa mile " jak by był brzydki to by nic nie mówiły mi na temat wyglądu same z siebie bo to by brzmiało z lekka smiesznie nie ?....ja się nie pytam przecież tylko one same mówią mi takie rzeczy.....po co pytam ?...dodam ,że jakiejś tam korzyści z koleżeństwa ze mną nie maja.

Gość Marta M.
Do tego co chodzi do prostytutek od 6 lat: napisz skąd jesteś i jak wyglądasz

a co, książkę piszesz?

Gość Marta M.
więc Twoje wpisy to prowo, widać, ze sobie to zmyśliłeś, bo tak byś napisał

jasne, nawet numer telefonu i adres e-mail bym podał, gdyby to nie było prowo:D