Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proste i logiczne

prawiczki są po prostu nieudacznikami

Polecane posty

Gość ale ty nie masz jej adorowac
próbuje u tych innych i dalej jest kolegą. tak ciężko to zrozumieć?

Gość proste i logiczne
ale ty nie masz jej adorowac- chuja próbuje, nic nie próbuje, poddał się i teraz wegetuje

można startować do wielu ale nic nie udaje się bo nie ma się tego czegoś jak to kobiety mówią.

skąd ty to kurwa wiesz?

zapewne próbowałeś za mało. co ja gadam - chuja próbowałeś i tylko wegetujesz

Gość Zuzanna Amelia & 20
czesc Kapsel. Nie wegetuj, wyjdz do ludzi, wykaz inicjatywe, zrob cos... O czyms zapomnialam ?

o pracowaniu nad charakterem

Gość proste i logiczne!
dupa, żaden z kafe prawiczków nie startował do "wielu" kobiet, zwykle po jednej płakali i odpuszczali na bardzo długo jeszcze mi nicka podjebali, co za ludzie :D

Gość dla mnie kobieta to obstrackaj
ja juz sam nie wiem. Dzisiaj jechałem pociągiem sobie do pracy i w sumie nawet sporo ładnych dziewczyn jechało ,ale co z tego żadna nawet nie spojrzy na mnie ,a jak już to z takim grymasem na twrzy jak by zobaczyły kwazimoda...a brzydki nie jestem w sumie normalnie wyglądam. wydaje mi się ,że nawet lekko ponad przeciętną mam urodę porównując się z innymi chłopakami/facetami co też jadą pociągiem...a jednak coś nie tak ze mną bo czuje wewnętrznie ,że najlepiej to by chcialy jak bym spierdolił z łaski swojej z tego przedziału....nie wiem sam już Kobiety powiedzcie co was odrzuca w facetach na pierwszy rzut oka ? Ani nie śmierdze ,ani jakś dziwnie się nie ubieram normalnie tak . Z pyska też normalnie ,ale może to mi się tylko tak wydaje ..może mam jakieś zjebane spojrzenie ,albo dziwny wyraz twarzy...eh ;/

Nie wegetuj, wyjdz do ludzi, wykaz inicjatywe, zrob cos... przecież to też czasem gówno daje, tak cięzko to zrozumieć? :/

Gość dla mnie to normalne
co to za pojeby sa ci dwaj ? pewnie baby bo takie zaborcze ze bania mala :O wezcie wypierdalajcie do swoich menow laske robic a nie pouczac nas

ja akurat z tych brzydkich stąd nikła szansa żeby do mnie jaka zagadała.

Gość proste i logiczne!
kapselko - poza tym dla jednej możesz nie mieć tego czegoś a dla innej już tak, każda kobieta szuka w facecie innych cech

niekoniecznie baby to są często po prostu normalnie wyglądający kolesie. albo trolo lolo lolo

w teorii szuka innych cech, w praktyce większość ma zbliżone zainteresowania

podstawą jest niestety wygląd pierwsze na co asię zwraca uwagę to właśnie wygląd dopiero potem zwraca się uwagę na charakter itp. Tak trudno to skumać. Jak się nie podobasz to możesz sobie pracować nad charakterem i nic to nie da.

Gość dla mnie kobieta to abstrakcja
"- poza tym dla jednej możesz nie mieć tego czegoś a dla innej już tak, każda kobieta szuka w facecie innych cech" co ty pieprzysz za głupoty tylko kobieta mogła coś takiego napisać..to powiedz mi ,że czemu prez 15 lat mojego życia jakoś moi kumple zawsze mieli "to coś" to wielu kobiet ,a ja do żadnej nie miałe " tego czegoś " ...są pewne cechy co się podobają każdej kobiecie ,a są pewne cechy co sie niepodobają żadnej ....no i kilka takich duperelek jak kolor włosów czy tam styl ubioru co faktycznie jednej sie tak podoba innej nie.

Gość proste i logiczne!
kapselko - przecież nawet kaleki mają kogoś, nawet i dzieci z tego się rodzą, więc nie pierdol, że nie jesteś atrakcyjny i przez to twoje porażki. każdy, powtarzam każdy może być w związku. wam się po prostu nie chce

widocznie te kaleki się podobają, a my nie tak, po tych wszystkich latach porażek nam się już nie chce. ciesz się - więcej dupeczek do wyruchania dla ciebie:classic_cool:

pisze ze to glupie suki pisza "proste i logiczne" i "ale ty nie masz jej adorowac" zadnego normalnego faceta nie interesuje los jakiegos nieudacznika :D

Gość dla mnie kobieta to abstrakcja
"powtarzam każdy może być w związku. wam się po prostu nie chce " ty tak mówisz jak my byśmy wręcz musieli się związać z pierwsza która nas zechce ...brzydka , gruba , z pryszczami och tak tylko brać ..

jestem facetem i też prawikiem:) a że jesteś za głupi by kumać sarkazm to trudno:)

"...brzydka , gruba , z pryszczami och tak tylko brać .." Ale mialaby piekne wnetrze :D

"jestem facetem i też prawikiem a że jesteś za głupi by kumać sarkazm to trudno " Polemizowalbym kto jest wiekszy to nie ja sie skarze ze laski traktuja mnie jak powietrze wpros darker wersja orange :D

to jeszcze znajdź fragment, gdzie ja się skarżę:classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 20
kapsel - mozesz jeszcze poadorowac jakas panne przez rok czy dwa. nabierzesz wprawy w adorowaniu i przynajmniej wydasz troche kasy. Inflacja idzie. Na cos trzeba pieniadze wydawac.

wystarczy ze wdales sie w dyskusje z paszczakiem "proste i logiczne" tlumaczac swoje niepowodzenia :D

Gość Zuzanna Amelia & 20
Zarcie moze sie zepsuc. Musialby kupic taze zamrazarke. A to juz zaczyna byc duzy koszt.

"Na cos trzeba pieniadze wydawac" Ja wydaje na swoja "dziewczyne" stoi na parkingu ze znaczkiem "bmw" :D Mozna to uznac za milosc zycia? :classic_cool: