Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidispir

AZ SIE POPŁAKAŁAM...

Polecane posty

Gość lidispir

Dziewczyny warto sie odchudzac... jeszcze 3 miesiece temu wazylam 92 kg,teraz waze 72 przy wzroscie 176 ,chce jeszcze dojsc do65 i wiem ze mi sie uda, ja robilam tak ze przez cala diete nie wchodzilam na wage tylko zwazylam sie dzisiaj i jestem w szoku...wedlug bmi mam prawidlowa wage ale jeszcze musze troche schudnac.bylam na diecie 800 kcal, zdazalysie dni ze jadlam 3000kcal,ale zawsze na drugi dzien wracalam do diety,mysle ze w diecie dobrze jest zrobic jeden dzien na 2000 lub 3000 kcal,mi poprawila sie przez to przemiana materii, przed dieta zalatwialam sie jeden raaz w tyg albo i rzadziej a w ciagu diety kiedy pozwalalam sobie na jeden dzien obzarstwa ale np jeden raz na 2 tygodnie,zalatwiam sie teraz dwa lub trzy razy w tygodniu, teraz moim celem jest schudnac jeszcze 7 albo 8 kilo i utrzymac wage tzn.dokladac stopniowo po 50 kcal co tydzien, i wyrobilam sobie nowe nawyki nie jem juz po 18stej, nie slodze herbaty ani kawy bo juz mi taka nie smakuje, na fast foody bede sobie pozwalala raz czy dwa razy na miesiac ale dopiero po tym etapie utrzymania wagi ,nie pije juz gazowanych napojow, tylko zostalo mi cos, wiem ze do konca zycia bede juz obsesyjnie liczyla kalorie zeby nie przekroczyc dziennego zapotrzebowania strasznie boje sie przytyc drugi raz :-( dlatego jak zauwaze kiedys ze waga wzrosla chocby o 3,4 kg to przechodze na diete zeby to zrzucic nigdy wiecej juz nie bede gruba, mam 21 lat swoje najlepsze lata w zyciu spedzilam bedac gruba teraz dopiero zaczynam na imprezy chodzic, randki ,, jestem szczesliwa,

możesz napisać co jadłaś na 800kcal? ja mam do zrzucenia jeszcze 12 kg

Gość lidispir
chodzilam na pieszo do pracy i z pracy, razem dziennie 6 km a jadlam wszystko nawet chleb tylko ciemny, ale uwazalam zeby nie przekroczyc 800kcal , i 50 gram wegli zawsze planowalam co zjesc ale zanim cos kupilam to spradzalam ile to ma kalorii i wegli, dlatego teraz pewnie juz do konca zycia bede liczyla kalorie zeby nie przekropczyc zapotrzebowania dziennego, a weglowodany zamierzam dodawac po 10 gram co tydzien ja zainspirowalam sie dieta dukana kopenhaska i atkinsa, duzo bialka, malo weglowodanow, i nie az tak duzo kalorii

Gość lidispir
chodzilam na pieszo do pracy i z pracy, razem dziennie 6 km a jadlam wszystko nawet chleb tylko ciemny, ale uwazalam zeby nie przekroczyc 800kcal , i 50 gram wegli zawsze planowalam co zjesc ale zanim cos kupilam to spradzalam ile to ma kalorii i wegli, dlatego teraz pewnie juz do konca zycia bede liczyla kalorie zeby nie przekropczyc zapotrzebowania dziennego, a weglowodany zamierzam dodawac po 10 gram co tydzien ja zainspirowalam sie dieta dukana kopenhaska i atkinsa, duzo bialka, malo weglowodanow, i nie az tak duzo kalorii

ciesze sie razem z Toba! serdecznie gratuluję🌻 używaj teraz życia dziewczyno, bo szkoda go na wieczne diety, schudnij do wagi jaka pragniesz i już nigdy nie tyj! Brawo!

Gość wwrrr
Niestety autorka ma racje, po diecie 800 kcal raczej powinna uwazac, bo to bardzo malo i latwo po tym o jojo. Ale ogolnie to gratulacje, fajnie czytac o sukcesach w odchudzaniu.