Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany smutas w depresji

czy nieciekawa twarz i bedac lysym mozna nadrobic to

Polecane posty

super wysportowana sylwetka i charakterem?

Gość panna z Nowolipek
mnie sie tam lysi podobali, wazne zeby tylko byli seksi. cialo nie ma znaczenia.

Gość panna z Nowolipek
mnie sie tam lysi podobali, wazne zeby tylko byli seksi. cialo nie ma znaczenia.

Gość a ja powiem szczerze że
na twarz zwracam bardzo dużą uwagę, na włosy też za to ciało nie musi być super

czyli przegrywam 0:2 :o

Gość a ja powiem szczerze że
na twarz zwracam bardzo dużą uwagę, na włosy też za to ciało nie musi być super

Gość zestresowana jutrzejszym dniem
No to już przegrywasz 0:3. Bo jak dla mnie, to nie musi mieć super ciała, ale być z kimś, czyja twarz by mi się nie podobała, nie pociągała mnie.. Nie.. To odpada. No i bujne czupryny się kobietom podobają. Nie mówię tu o długości włosów, tylko o gęstości. No ale wiadomo, że nawet jak facet jest najpiękniejszy na świecie, ale jego charakter jest zje.., to raczej trudno by było "normalnej" kobiecie z takim wytrzymać ;)

Gość Zeta24
Można. Zajmij się czymś konstruktywnym, uwierz w siebie. Nawet brzydal, gdy się uśmiechnie i opowiada o czymś z błyskiem w oku może być interesujący. Co do braku włosów, to wystarczy dbać o skórę głowy, niektórzy mimo bujnej czupryny golą się na zero, więc nie wyróżniasz się z tłumu. Uwierz w siebie, to najbardziej pociąga kobiety, bo jak chodzisz z nosem w kwintę, to chyba tylko równie smutna i nieśmiała osoba Cię dostrzeże ;)

czyli wychodzi na to ze najwazniejsza cecha w meżczyznie jaka pociaga kobiety to glowa (jej zewnatrzna czesc) :o no to super rewelacyjnie bo to na co nie ma sie zadnego wplywu jest najwazniejsze :o dobrze ze jeszcze mozna zaplacic za bliskosc, co prawda to droga opcja, ale przeciez kazdy od czasu do czasu tego potrzebuje :o

Gość misiaopysia
kiedy mezczyzna jest brzydki jest dosc seksowny - wyglada jak taki napalony zwierz a nie zaden lalus :P

Gość taka jedna maryśka
tyle opinii ile kobiet :) mnie osobiście najbardziej pociągają radośni, zadbani, inteligentni faceci z błyskiem w oku :) co najbardziej lubisz robić (sam dla siebie, bez kobiet) ? co sprawia Ci radośc? zajmij się tym! skoczy Ci w górę zadowolenie z życia i poczucie własnej wartości - co sprawi, że będziesz dla kobiet miły, ale nie dasz po sobie jeździć. co do wyglądu - moim zdaniem ktoś Ci dobrze radzi, zebyś zgolił głowę i ruszał się. od siebie dodam - fajne jest jak facet ma zadbaną twarz, dłonie i ładnie pachnie. nie musisz ubierać się koniecznie bardzo drogo, choć oczywiście możesz jeśli Cię stać :) ja zwracam uwagę na to, żeby rzeczy były przyzwoitej jakości (btw taniej wyjdą w miarę klasyczne bo dłużej ponosisz) i dobrym stanie, czyli czyste, uprasowane etc

Gość zestresowana jutrzejszym dniem
Marysia ma rację, jeśli chodzi o to "realizowanie się" :) Jak się spełniasz, spełniasz swoje marzenia, przeżywasz fajne chwile, uczestniczysz w czymś (ogólnie wiesz, o co chodzi..), to stajesz się wtedy zadowolony i to się automatycznie "odbija" (pozytywnie :) ) na Twoim wyglądzie... Od razu widać, że jesteś zrelaksowany, zadowolony z życia, a ludzie lgną do takich osób... :)

Gość taka jedna maryśka
przepraszam Autorze, nie doczytałam. jeśli JUŻ masz wysportowaną sylwetkę i fajny charakter, to dwie rzeczy do przodu :) a - mnie kiedyś na kompleksy bardzo pomógł taki cytacik: "co to ja jestem zupa pomidorowa, żeby mnie wszyscy lubili?!" :D