Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SeX^^Kultura;)

Dziewczyny na co macie teraz ochote ?:)

Polecane posty

nie... zwalnia na chwile mysląc jak zmienic pozycje... zaleznie od dnia na chwile da mi wejsc na góre albo nie daje mi dojsc do głosu... przewraca mnie na brzuch i posuwa od tylu gryząc końce uszu co jakis czas podnosząc aby objąc piersi...

zwykle zmienia pozycje tak długo aż czuje ze sie wyginam nie kontrolując sie ... łapie którys z ulubionych punktów... jak skończe na chwile zwalnia robi 4-5 wolnych ruchów i dalej przyspiesza ....

jak widzi ze się wkręcam wstajemy opiera mnie o blat kuchni lub stół w salonie...

Gość duchownyd
po czym odwraca Cię na plecy rozchylając uda kładzie się pomiędzy nimi.....wchodzi...znowu mocno...intensywnie....chce poczuć Twoje pazurki na swoich plecach......zostawa na nich ślad...mocny...widoczny,trwały....jak to co teraz przeżywasz....

na piera na przednią scianke i obejmuje biodra gdy wyje ściska je mocno palcami... i uderza mocniej i mocniej... gdy zaczynam lekko tupac lewa noga wychodzi na chwile i da mi trysnać...

oj nie... wtedy dopiero dostaje szału wchodzi jeszcze mocniej i i mocno trzyma piersi zaciska je...i mam kolejny wytrysk...

Gość duchownyd
siada na krześle......Ty siadasz na nim podpierajac się nogami o podparcie......wasze ręce są splecione ze sobą.....wsuwasz siena niego maksymalnie głęboko........nie pozwalasz mu zwolnić......

... wtedy na chwile opiera mniej na stole i zwalnia ... jak tylko pomyśle ze koniec dalej... zwykle po 3,4 jak już podłoga pod nami jest mokra zanosi mnie na łózko...

... kładzie na plecach jakby ccial powiedziec dobranoc... i patrzy... jak zaczynam sie rumienic wchdzi na mnie...

bawie sie nimi ja zaczyna dyszec delikatnie zaczynam je ciągnąc lewa reka a prawa wsadzam miedzy nogi i zaczynam zabawe swoją łechtaczką do końca potrzebuje orkiestry....

Gość ananiewyzyta
ha paczaj mam ten sam problem :(

... gdy widzi ze znowu się wije przyspiesza ...powoli przenoszę palec wskazujący i kciuk na jego nabrzmiały penis i zaczynam go masować... nie przerywam zabawy jajkami...

Gość AnkaNimfomankaOdZawsze
ostry seks, kajdanki, sznurki, kable, mocne pocałunki, mocne wpychanie palców.

na zmiane dotykam prawą reka siebie i jego ... pilnując abysmy oboje byli o krok kontroluje dlugośc pieszczot... slucham go gdy slysze widze ze jest blisko pomagam sobie... az powoli dopadaja mnie pierwsze skórcze... wtedy cała koncentracja na niego... az zaleje mnie soba .... taki ciepły ... padniety opada na mnie... ma mieko bo mam D zwykle chwile lezy ale szybko wstaje bo to ja u nas zasypiam.... przykrywa mnie i daje zasnać....

Gość duchownyd
jego język w tym czasie wędruje po Twoim ciele.....chce żebyś była mokra....chce znać Twój smach.....czubkiem języka przechodzi od policzka...przez ucho....szyję.....ramiona......piersi...zatrzymując się na chwilę na brzuchu......łapie Cię za biodra wsuwajac głowę pomiędzy Twoje uda.....

duchownyd ...on nie lubi moich pazurków :( kaze zawsze obcinac i tepic pilniczkami polerujacymi... zwykle lamie je na meblach... np rwąć prześcieradło lub obrus....

Gość AnkaNimfomankaOdZawsze
Beatko, nie masz zdolności do erotycznych opowiastek. Rzygiiiiii

Gość ananiewyzyta
ha jak to nie masz?

Gość duchownyd
......no, jak w moim przypadku....to zimny prysznic......kawa.....15 min........i będę Cię męczył do rana,.....niestety....

Gość duchownyd
Beatko...ja je lubię...bardzo....zwłaszcza czuć na sobie.....działa to na mnie straszliwie.....Wiesz...prawdziwa Kotka.....bez pazurków..;)

nie opowiastki :) tak wygląda mój wieczór;p prawie każdy że dzisiaj był poranek... niestety u nas to on jest artysta... ale nie moge go zmusić do napisania czegoś dla mnie ;p Przynajmniej duchownyd kontynuuje

Gość duchownyd
zanim się obudzisz.....poczujesz że zwilżonym śliną palcem...przesuwam pomiędzy Twoimi wargami.......kiedy zrobisz sie wilgotna....wsuwam dwa palce...tak żeby kciukiem móc jeszcze bawić się w okolicy Twojej pupy.....robię to dopóki się nie rozbudzisz....