Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SeX^^Kultura;)

Dziewczyny na co macie teraz ochote ?:)

Polecane posty

Gość duchownyd
ustami.....językiem......liżąc jednocześnie wkładam palce....na zmianę ........jedną reką dotykając piersi...mocno...ściskając je.....prostuję się klęcząc nad Tobą....przyciągam Cię niżej......Ty chwytasz członka i pieścisz nim się jak zabawką....ale jeszcze nie pozwalam Ci go sobie włożyć....

Gość duchownyd
a ja bedę droczył się z Tobą dalej....chcę żebyś wzięła go do ust.....muskając delikatnie wargami...delikatnie przygryzła..... Leżę na plecach....wchodzisz na mnie, trzymając go cały czas w dłoni....wsuwasz jego czubek...i zastygasz na chwilę.....

duchownyd licze na jakis kontakt jeszcze kiedyś ponoć nie ma nic lepszego niz sex jak juz jestem rozgrzana do czerwoności ;) zreszta dobrego nigdy za wiele :) koło 30 ma prawo odbijac ;)

Gość duchownyd
znam to......... a może kiedyś...jak będziesz miała ochotę popuścic wodze wirtualnej fantazji.......duchownyd@wp.pl.... Powodzenia z Tym lodzikiem;)

Gość duchownyd
a ja spinam się cały.....próbując powstrzymać narastające we mnie napięcie....ach.....gdybym rzeczywiście miał teraz kogoś obok..... Złapałbym Cię za biodra i wsunął na siebie gwałtownie...mocno...głęboko......zostając tak przez chwilę.....a następnie pozwolił Ci potańczyć biodrami na miom członku....

chciałabym abyś chwile poleżał spokojnie abym mogła sie obrucić... lubie siedziec okrakiem tylem... posuwac biodra do przodu i do tyłu...

Gość AnkaNimfomankaOdZawsze
Dzieci w przedszkolu znają lepsze bajeczki :> Wskoczcie na wyższy poziom bo zamulacie.

Gość nie daję rady.....
Poczytałam i nieźle mnie wzięło..... Też się spinam a facet w pracy na nocce:(

Gość duchownyd
trafiłaś w sedno.....moje marzenie......obróć się nie zchodząc z niego.....popracuj na nim jeszcze chwilą.......a potem siedząc plecami do mnie.....zsuń sie z niego.....przesuwając swój tyłek na moją twarz......aż poczujesz mój język na swojej cipce......dłońmi rozchylęTwoje pośladki...a językiem będę przesuwał pomiedzy nimi.....

Mój tak chrapie że się skupić nie mogę ... wiec chyba pozostaje tylko położyć się obok wsadzić korki piankowe i zasnąć ;)

...po chwili gdy będę się już gotować pochyle się i wezmę cie do ust...

Gość nie daję rady.....
napalona bardzo!! A jaka wilgotna jest moja cipka mmm Delikatnie wsunęłam paluszki za majteczki......jestem gotowa

Gość duchownyd
odważnych do przejęcia.....chyba zabraknie....;)

Gość misterrr
hmm jestes wilgotna? :)

Gość duchownyd
nie tylko paluszki powinny znaleźć się teraz za tymi majteczkami......