Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wanda83

krwawienie podczas brania Cilestu

Polecane posty

zaczęłam krwawić jeszcze podczas łykania tabletek Cilest, do końca blstra zostały mi 3 tabletki które oczywiście zażyłam według planu. Nie byłoby w tym nic dziwnego bo plamienia się zdarzają jednak to jest krwawienie które na początku przypominał normalny okres. Większy problem pojawił się kilka dni temu kiedy to średnio raz dziennie wycieka ze mnie jednorazowo bardzo dużo brunatnej krwi po czym wszystko się uspokaja i leci niewiele. Dzisiaj jednak byłam w szoku gdy na podpasce po takim właśnie większym krwawieniu ujrzałam krew a w zasadzie coś w konsystencji przypominajacym galarete. Było tego bardzo dużo, jak usiadłam na sedes wyleciało tego jeszcze trochę. Oczywiście wszystko w kolorze mocno brunatnym. Czy spotkałyście się z czymś takim????

Gość Cilest bralam
ja tak mialam...moj lekarz kazal mi brac cilest nadal (fakt faktem bylo to dobrych kilka lat temu) przy drugim opakowaniu, krwawienie bylo, ale mniej obfite, przy trzecim minelo...bralam cilest 2 lata, potem zmienilam na "harmonetki"...potem jeszcze cos, a na koniec odstawilam bo libido mi spadlo do zera:/ jezeli Cie to martwi to pogadaj z lekarzem, wiem ze moj wtedy mnie uspokajal, ale to bylo kilka lat temu jak juz wspomnialam...