Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhbbhbvcfv

Czy facet może się do mnie zrazić przez wygląd cipki ?

Polecane posty

Gość fhbbhbvcfv

Mam chłopaka od jakiegoś czasu, jeszcze nie spaliśmy ze sobą, bo mam kompleksy przez moją cipkę.. Mam tzw. Motylka , czyli wargi sromowe wewnętrzne wystają poza zewnętrzne. On zanim mnie poznał miał 5 dziewczyn w łóżku, ja miałam tylko jednego faceta, jemu te wargi się podobały. Dodam, że ma 20 lat, z tego co on mi mówił, to cipki składają się tylko z " kreski " i dziurki. ( raz coś tam wspominał o jakiejś kresce ) ;p Nie wiem.. czy on nie wie, że nie wszystkie cipki tak wyglądają, może miał same " bułeczki". Przez to już w ogóle boję mu się pokazać całkiem nago. Wiem, ze mnie Kocha. ale boję sie, że się do mnie zrazić przez to.. Powinnam z Nim pierw o tym porozmawiać czy zrobić mu " niespodziankę " ?

Gość narra
Zostaw narkomana, skoro mu tylko kreski w głowie a nie twoj świeża cipa.

"Dodam, że ma 20 lat, z tego co on mi mówił, to c*pki składają się tylko z " kreski " i dziurki." ale bułeczka też może mieć wargi, tylko, że mniejsze i schowane pod większymi. przy minetce chyba coś u chociaż jednej widział.

Gość artysta i filozof
a może mówiąc o kresce i dziurze miał na myśli twój odbyt ???

to tak jak byś zadała pytanie czy mały pieprzyk na tyłku może zrazić faceta. bezsens nie masz czym sobie głowy zaprzątać

Gość fhbbhbvcfv
Dodam że uwielbiam ja zapycha moje kakałko spleśniałym wibratorem mojego dziadka :)

wiesz co może jak bedziecie rozmawiać na ten temat cipek to uśwaidom go że są różne cipki i że każda jest normalna a nie tylko jakaś kreska( może nawet będzie wolał twoją) , ja też mam motylka i wiem że nie każdy facet to lubi ja osobiście nie doznałam tego na własnej skórze ale słuszałam wypowiedzi kolegów mojego chłopaka:/ i na prawdę poczułam się urażona i głupio się mi zrobiło i piszę tu o facetach po 25 roku życia , ale ten akurat miał jedną kobiete więc gówno się zna. tzn w dupie był i gówno widział)

Gość KSĄC
Moi ministranci tez mają bułeczki takie KAJZERKI

Gość fhbbhbvcfv
Tylko nie wiem jak mu to uświadomić, tak prosto z mostu? W sumie jak mnie Kocha to zaakceptuje mnie taką jaka jestem, ale nie chcę żeby miał mnie za jakiegoś dziwoląga, bo ja sobie sama cipki niestety nie wybierałam. Właśnie też wiem, że są i fani motylków i bułeczek. Ale boję się, że on należy do tych drugich..

Gość fhbbhbvcfv
Mimo to wolałabym mieć Kutaska(w buzi) :)

to z nim pogadaj jakie lubisz cipki tak właśnie prosto z mostu, a moze mu to obojętne jak powie że takie z warami to odpadają i bedzie źle sie wyrażał to powiedz sorry w takim razie nie mozemy sie spotykac , kropka ! jak on ma 20 lat to ty tez jesteś młoda i nie ma co takim fiutem zawracać sobie głowy :) bo lepiej żebyś wiedziała wcześniej niż miała nie miła niespodziankę w łóżku. piszesz że się kochacie ale obawy masz a tak nie powonno być

23:02 podszyw.. Wera10023 , Chyba tak będę musiała zrobić.. :) Mam obawy bo raz weszłam na temat " duże wargi " czy coś podobnego i tam też równo jechali po motylkach, że to facet jest od tego żeby im coś zwisało i w ogóle . Aż w końcu sama wpadłam w kompleksy, a kiedyś ją w pełni akceptowałam. Nie chciałabym żeby to się kończyło, ale skoro nie będę spełniała jego oczekiwań, to nie będzie wyjścia. :) Ale nadal mam nadzieję, że nie będzie mu to przeszkadzało, a jeszcze lepiej byłoby jakby ją polubił. może wtedy sama bym się wyleczyła z kompleksów :)

Gość w takim razie myslisz
hoojem a nie glowa!!

Gość Jak naprawde kocha to i tak
Sie nie przyzna. Moja zona miala obrzydliwego motyla ale przez 10 lat nic jej nie powiedzialem. Wiec to ze facet nic nie mowi nie znaczy ze mu sie podoba.sa wazniejsze rzeczy niz motylki i buleczki. Ale moja zona jest od 6 miesiecy posiadaczka pieknej buleczki (operacja) i teraz obydwoje jestesmy zadowoleni

Gość izuuuuniaa
Jak naprawde kocha to i tak Sie nie przyzna. Moja zona miala obrzydliwego motyla ale przez 10 lat nic jej nie powiedzialem. Wiec to ze facet nic nie mowi nie znaczy ze mu sie podoba.sa wazniejsze rzeczy niz motylki i buleczki. Ale moja zona jest od 6 miesiecy posiadaczka pieknej buleczki (operacja) i teraz obydwoje jestesmy zadowoleni Qurwa powraca----wypieerdzalaj, tobie naet operacja nie pomoze upośledzona locho

Gość mariner
Rany ! jakiez wy glupie jestescie ze az strach czlowiekabierze! Facet ma w doopie motylka czy bulke jak bzyka! bo to sie liczy! jakie ma odczucia! gdy bzyka ! tzn wykonuje ruchy frykcyjne !:) .Wazne by cipka byla elastyczna i ciasna:) bo wtedy dobrze sie pobudza ! a to czy motyl czy bulka to juz kwestia nawet nie drugorzedna a 10cio-rzedna Jasne ze jak sie patrzy na kobiete po bzykaniu to wlaczaja sie preferencje estetyczne:) ale jak jest zadowolony z bzykania to nie grymasi .Zreszta sa amaotorzy i bulek i motylkow.Mnie np motylki podniecaja gdy patrze jak drgaja i otwieraja sie ,takie wilgotne i zachecajace:)a buleczka to fajna jest gdy sie ja dlonia masuje a nie oglada . Jak faceci pier..la o ksztalcie cipki to znaczy ze sa warci kopniecia w tylek i niech sobie kutasy porownuja :)! a musiscie wiedziec ze kutas kutasowi nierowny. Wiekszosc ma zboczenie w lewo ale trafiaja sie egzemplarze w prawo,do gory tez bywaja. Ciekawe ze zaden facet nie wpada w kompleksy na widok swego kutasa! bo to najlepszy jego przyjaciel !!!!