Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolindaaaaaaa

KREM Z JADEM WĘŻA NA ZMARSZCZKI, znacie ?

Polecane posty

Gość lolindaaaaaaa

co myślicie o kremach z jadem węża ? podobno działa podobnie jak botox , paraliżuje mięśnie. Uważacie, że warto ? sprzedają to w TVmarket ale może są inne znanych marek ? szukam czegoś na prezent dla mamy po 60-tce

Gość anuskahbbbbbbb
a chcesz sie mamy pozbyc???????? tv market to syf ....w zyciu bym nic tam nie kupila a juz napewno nic dla mamy :-)))))

Gość tereska1990
to na usta to bym kupiła

Gość figa z makiem z pasternakiem
Teraz leci reklama na superstacji he he :):):) mówią, że w dżungli babki są piękne bo smarują się jakąś maską z jadu nie wiem nie wiem czy w to wierzyć trzeba by bylo chyba jad se wstrzyknac zeby sparalizowalo he he :):)

Gość gość
Ja też uważam ze kremy Sesnsilis sa doskonałe pod kazdym wzgledem i sama też stosuje, a dokładnie wybralam ten z kawiorem dający fajny efekt podkładu na skórze.

Gość gość
Nigdy nie stosowałam takich kremów bo uważałam ze moja skóra tego nie potrzebuje. Ale myliłam sie kiedy własnie zastosowąłam ten krem Sensilis. Jest mega dobry, wydajny i skuteczny. Polecam.

Gość gość
Z jadem węża polecam kremy firmy Theo Marvee. Mozna je kupić w salonach kosmetycznych. Oprócz jasu weża zawieraja komórki macierzyste z jabłek. Ja mam krem na dzień, na noc, pod oczy i maseczkę. Wszystko działa rewelacyjnie, moja skora jest teraz gładka, cały czas wygląda na wypoczętą. Ceny też są bardzo przystępne.

Gość gość
No pewno teraz warto sie wybrać do drogerii Hebe bo teraz są darmowe dermo konsultacje marki Sensilis, wiec z pewnością uda sie Wam dobrze dobrac krem.

Gość gość
Ja jestem tak samo jak Wy bardzo zadoowlona jesli chodzi własnie o te kosmetyki. Dla mnie tutaj cena idzie w parze z jakością

Gość gość
To teraz moje drogie spokojnie mozecie kupić wybrane serie kosmetyków Sensilis w dobrej cenie - nawet 40% taniej w drogerii Hebe. Polecam sprawdzić, bo moze to byc swietny pomysł na prezent.

Gość Madzia321654
Znam i polecam IT'S SKIN Prestige SYN-AKE AGETOX Cream ten ! Kupuję go na Beautikon.com i jestem bardzo zadowolona. Zmarszczki są mniej wyraźne, a skóra odżywiona i rozświetlona

Gość magda334
Moja kosmetyczka, która jest jednocześnie kosmetologiem, powiedziała, żeby kupić dobrej jakości preparat z jadem węża i kwasem hialuronowym, bo daj***ardzo dobre efekty, w zasadzie porównywalne nawet do botoksu. Taki krem i serum znalazłam http://strefamlodosci.com.pl/sklep/, kupię sobie i napiszę, co myślę :)

Gość gość
W temacie kremów z jadem węża... Próbowałam wielu i zdecydowanie najlepszy jest Polski produkt Dermilla. Nie dość że w rozsondnej cenie, to efekty są naprawdę świetne, aż się nie spodziewałam www.dermilla.pl

Gość gość
DERMO fUTURE SERUM Z JADEM WĘŻĄ - nie polecam Uzywałam go rok temu,szczypało lekko a wiec dzialalo .Po paru miesiacach niestety producent zmniejszyl ilosc jadu - nie szczypi i NIE DZIALA!!!!

Gość Dania

Kupiłam nieco tansza wersje takiego kremu- wybralam Exclusive Snake z Eveline, na dzien i na noc. Fajna sprawa. Ten 'wężowy' peptyd chyba faktycznie jest dobrym skladnikiem, bo skore mam o wiele bardziej miekka i taka odzywiona, napięta.