Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensej21

KTÓRĄ WYBRAĆ??? PROSZĘ ABY KTÓRAŚ MI DORADZIŁA

Polecane posty

Gość sensej21
to którą markę polecasz???

Gość sensej21
babyliss własnie mi odradzano a polecano remingtona.. waham sie wlasnie miedzy remingtonem a philipsem... jest taki wybór , ze ciezko cos wybrac, a chcialabym ją do południa zamówić...

Gość sensej21
a cutek?? czytałam o tej firmie.. nie wiem.. philips babyliss remington czy cutek ;/ albo rowenta.. jest taki wybór, że jestem zdezorientowana :(

Gość sensej21
kurcze.. szukam takiej do 130 zł..

Gość polecam tą......
w ecie w jakims sklepie internetowym sa juz od 178zl... poszukaj, moze gdzes beda przecey... wg mnie ta prostownica jest warta swojej ceny, wiec zastanow sie czy nie lepiej zainwestowac dodatkowo te 50zl

Gość nie polecam ci tej remigton
sleek and curl jest to bani szarpie włosy:O cutek jest całkiem niezla ,duzo lepsza od sleek&curl

Gość ghkk
wszystkie z biegiem czasu pala wlosy

Gość sensej21
chodzi o to, ze ja nie mam tych dodatkowych 50 zł obecnie uzywam takiej za 40 wiem, ze kazda niszczy włosy, ale chce cos lepszego.. efektyfniejszego

Gość polecam tą......
wlasie ta, ktora polecilam jako jedyna po roku czasu nadal sprawuje sie dobrze... wczesniej mialam z 4 inne prostownice, kosztowaly tez jakos kolo 200zl (ale to bylo pare lat temu) i po roku byly do wyrzucenia, bo wlosy wygladaly jak siano... ta jest inna, dlatego z czystym sercem namawiam, ale jesli nie masz kasy, to poszukaj czzegos innego, chociaz nie radze oszczedzac na takich rzeczach

Gość polecam tą......
http://tanio.pl/11869159,Prostownica-Braun-ES-3-Satin-Hair-Colour,tanio.html mialam jeszcze brauna... nadal ja mam, ma jonizacje i wiele innych opcji, calkiem fajna, ale moje wlosy nie tolerowaly jej zabardz, chociaz mam pare koleznek, ktore uzywaja jej do dzis sa bardzo zadowolone

ja mialam remingtona proffesionnel ceramic remingtona sleek and curl a wahl cutek najlepsza jest cutek i mam ja do tej pory

Gość polecam tą......
110zl, podejrzana cena... w innych sklepach internetowych minimum 190... do kolezanki wyzej, to fakt- remingtona prostownice kiedys byly kiepskiej jakosci... dopiero teraz zaczyna produkowac cos sensownego, sama nie wiem czemu kupilam tej firmy, ale jestem zadowolona

Gość sensej21
najbardziej bylabym wdzieczna za linki ... remingtona widzialam takie po 120 zł.. wydawalo sie fajny a cutek widzialam gdzies na necie za 100zł

moze faktycznie ,ciekawi mnie ta opcja remington z perla ciekawe czy to nie sciema

Gość sensej21
kasienka nad nia własnie myslalam. pisze ze sprzedajacy ma urlop .. ale to od 28 wiec poki co zakupy mozna robic normalnie tak?

widze co człowiek to opinia :D http://allegro.pl/prostownica-remington-s6500 -proste-i-krecone-i2110243657.html ja jej niepolecam szarpie wlosy i to opinia nie tylko moja ale i uztykowników wmoim domu :D mamy siostry :D no chyba ze ja dostalam jakas trefną :P

Gość sensej21
co człowiek to opinia...

Gość ,.,.,.,.,.,.,
prostownica remingtona najlepsza jaka mialam