Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DFGHJKL

WISZĘ KOMUNALCE KASE ZA 3 MIESIACE MIESZKANIA

Polecane posty

Gość DFGHJKL

DOSTALAM WLASNIE PISMO,7 DNI NA UREGULOWANIE:o MIALAM ZAPLACIC W TYM TYGODNIU-BYLAM TAM ,ROZMAWIALAM Z TYMI BABSKAMI....JPOWIEDZIALY:OK.A TU DZISIAJ PISMO:( NAJGORSZE JEST TO,ZE KTOS PUSCIL FARBE I SASIEDZI SIE DOWIEDZIELI:o JAKAS"ZYCZLIWA"PANI MI O TYM DONIOSLA... JAK MYSLICIE?SIARA WYCHODZIC NA ULICE? MATKO:(

Gość drep
jesteś zwykłą złodziejką gardzę tobą

Gość DFGHJKL
CHODZI O TO,ZE UWAZALI MNIE ZA W DOBRZE STOJACĄ FINANSOWO OSOBE...:(A TU WSZYSCY SIE DOWIEDZIELI,ZE ..DUPA:( A JA TYLKO OSTATNIO TAKI KRYZYS MIALAM... BEZMYSLNIE,ZAMIAST NA MIESZKANIE-WYDAWALAM NA ...ROZNE INNE RZECZY... I TERAZ MAM:(BO KOGO TO OBCHODZI CO JA ZROBILAM ZTA KASA:(

Gość Sopoci-anka
Spłać i w przyszłości pilnuj wydatków. Dobrze sytuowane osoby nie mieszkają w lokalach gminy :P

Gość DFGHJKL
OD RAZU ZLODZIEJKA? POZA TYM TO SPRAWA MIEDZY MNA A KOMUNALKA,DLACZEGO WSZYSTKIM DO OKOLA O TYM POWIEDZIANO? JAK TAK NAD TYM POMYSLE TO NIE WIEM CZY TAM NIE POJSC I DYMU NIE ZROBIC:(

Gość dodajnowytemat
to zalezy jaka jest przyczyna zapłac najwiecej jak to mozliwe by dług spłaacic i bedzie ok a co sasiadów obchodza Twoje długi - nos w sos

Gość DFGHJKL
NO NIE....W SUMIE HISTORIA JEST TROCHE INNA JEZELI CHODZI O SZCZEGOLY;) PO PIERWSZE TO SPOLDZIELNIA MIESZKANIOWA...(JAKOS TAK MI SIE NAPISALO...;)) PO DRUGIE,TO MIESZKANIE STOI PUSTE-PRZEPROWADZILAM SIE GDZIE INDZIEJ... WIEC WIADOMO...OLALAM TROCHE SPRAWE I OPLATY ZA TO MIESZKANIE BYLY NA OSTATNIM MIEJSCU... RACJA....PILNOWAC NA PRZYSZLOSC...... TYLKO JAKA SIARA PRZED SASIADAMI I POLOWĄ MIEŚCINY:o JA WY BYSCIE SIE POCZULY GDYBY WASZA BYLA SASIADKA ZAPYTALA:"SLYSZALAM,ZE DLUGI MA PANI W SPOLDZ?:o

Gość DFGHJKL
NOS W SOS?:)NIBY TAK....ALE LUDZIE TO LUDZIE.NIE ROZUMIEM JAK MAJAC SWOJE BAGNO W DOMU ZAJMUJA SIE CUDZYM:o A W BLOKACH TO JUZ KOSMOS...GORZEJ NIZ NA WSI... WYGADAC SIE TYLKO CHCIALAM:)DZIEKI WSZYSTKIM ZA ODZEW:)

Gość dodajnowytemat
miałam niedawno zadłuzenie dwumiesieczne ( zus wstrzymał wypałacanie swiadczen bo cos tam .. - swiadczenie rehabilitacyjne ) i niestety nie miałam by zapłacic 800 zł kazdego miesiaca , na klatce wywieszono kartke ze mieszkancy maja zadłuzenie ponad 1600 zł ( nie było nazwiska ) i wredne sasiadki debatowały kto to moze byc ( mieszkan na klatce 8 ) i kiedys mnie zapyatła czy wiem kogo to zadłuzenie , aja na to : ja , a co chce mi pani je spłacic bo zus sprawdza mi dokumenty i wstrzymał swiad . , byłoby mi miło gdyby mi pani pomogła ! poszła jak burak w podskokach !

Gość DFGHJKL
A TAKA LADNA KURTKE W PROMODZIE WIDZIALAM😭

Gość dodajnowytemat
nie słuchaj ludzi , ci najbardziej dociekli maja najwiekszy bałagan w swoim życiu :( tylko im wspolczuc

Gość DFGHJKL
NO CO TY?:) KURCZE,MOZE U MNIE TEZ BYLO TAKIE "OGLOSZENIE"? NIE WIEM NAWET,NIE BYLAM TAM Z 3 MIESIACE WLASNIE... CHCE WYNAJAC TO MIESZKANIE,I WIECIE CO? NORMALNIE MAM OCHOTE WCISNAC TAM NAJGORSZEGO SWIRA,PIJAKA,RODZINE Z ROZWYDRZONYM DZIECIAKIEM,ALBO KOGOS Z HODOWLA PSOW;)-ZEBY MOJE UKOCHANE SASIADECZKI MIALY ZA SWOJE:p:)

Gość DFGHJKL
ci najbardziej dociekli maja najwiekszy bałagan w swoim życiu JAK TAK POMYSLE I PRZELECE NAZWISKAMI TO MASZ RACJE;) W PRACY MAM KOLEZANKE,KTORA NAJNOWSZE "PLOTECZKI"ZAPISUJE SOBIE NA KARTECZKACH:o ZEBY NAZWISK NIE POMYLIC KTO KOGO ZKIM ZDRADZIL ITP... ALBO DZWONI DO KOLEZANKI DO WYDZIALU KOMUNIKACJI I LUDZI PO TABLICACH REJESTRACYJNYCH SZUKAJA:o STARE A DURNE...

Gość dodajnowytemat
jednym uchem wpuszczaj a drugim wypuszczaj - najbezpieczniej ! no i nie badz złosliwa dla sasiadów - zło dobrem zwyciężaj :)

Gość onuce
do DFGHJKL: ty tępa jesteś ? czy bardzo tępa ? wyłąćż ten je****ny CAPSLOCK i zap***alaj w podskokach spłacić zadłużenie. typowo polskie, babskie myślenie. nakupować gówien w promodzie i innym szajsie a potem beczeć na forum, że pieniędzy na mieszkanie nie mam.

Gość DFGHJKL
NIE MOGE WYLACZYC!!!! MAM AWARIE KLAWIATURY!! (NIE SADZISZ ,ZE JUZ DAWNO BYM TO UCZYNILA?WIEM,JAKIE TO DENERWUJACE-CZYTANIE TAKICH BYKÓW) NIEEEE,MOWILAM ,ZE BYLAM PRZYGOTOWANA NA SPLATE W TYM TYGODNIU...ALE TAK CZY SIAK-PASA TRZA ZACISNAC:o A GDZIE MOZNA ZMIERZYC SWOJA TEPOTE?CHETNIE BYM SIE DOWIEDZILA CZY W JEDNEJ CZY W DRUGIEJ GRUPIE JESTEM....

Gość DFGHJKL
TZN MOGE LECIEĆ NA "SZIFCIE"(o tak:))ALE LEWYM MAŁYM PALCEM BYŁABYM ZMUSZONA NACISKAC GO CAŁYCZAS,ALE WTEDY CZYM PISAC?😭