Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślubnatrzydziestka:)

czy waszym zdaniem kupić tą sukienke?

Polecane posty

mi sie nie podoba - gora fajna, ale dol wyglada na ciezki, nie wyobrazam sobie zeby przetanczyc w niej cala noc z reszta wcale nie wyglada na wyjatkowa

Gość wiesz co przypomina mi sie
oc biutu do pas apiekna potem obrzydliwa pozwijana zaslona i ladny dol z prawej strony tyle ja bym nie kupila nie z ta falda materialu

Gość wiesz co przypomina mi sie
a te 5-6 tys to jakas przesadza ja zaplacilam za zwoja 2100 a kupowalam w firmowym salonie

Gość makatka03
nie lubię krytykować, ale dla mnie to wyjątkowo nieatrakcyjna sukienka. Naprawdę wygląda ciężko, kojarzy mi się z takim opadłym zakalcem :( a jeszcze ta cena...

nikomu sie nie podoba??

Kiedyś na allegro sprzedawała dziewczyna ją używaną. Jest ogromna, PM w niej ginie. Dużo ładniejsza w katalogu niż na żywo.

moim zdaniem naprawdę ładna i rzeczywiscie wyjatkowa, zalezy jak bedziesz w niej wygladac, co do wygody to jedną noc w zyciu mozna się przemeczyć, a poza tym nie sadze zeby byla jakoś szczegolnie cieżka, mysle ze jest fajna

możliwe są różne modyfikacje. też widziałam na allegro te suknie np z dużym tranem lub bardziej " pomarszczone". na żywo wersja podstawowa wcale nie jest taka ogromna.

miałam, nadzieje, że w niej nie zgine bo mam 174cm wzrostu ( + obcas to jakieś 180cm ) ponadto mam typowy kształt klepsydry: biust miseczka c bardzo wąska talia i biodra i wydawało mi się, że taka sukienka podkreśli talie. poza tym przy moim wzroście i stosunkowo długich nogach proporcje nie powinny być zachwiane. jak myślicie??

Jedno musze przyznac sukienki meggiesottero sa mega ciezkie,mierzylam trzy i to rybki i czulam sie zmeczona po przymierzeniu pierwszej. Naprawde bylam zalamana,ze na zdjeciu pieknosc a w reku ciezar. Wie dolaczam sie do opini ze ciezko to wyglada. Ale przymierz i sama ocen :) a figure masz jak najbardziej do tej sukni :)

mnie sie bardzo podoba ta suknia :) cena mnie troszke przeraża ale jeśli tylko możesz sobie na nią pozwolić finansowo i dobrze sie w niej czujesz to kup :)

no właśnie generalnie to moge sobie na nią pozwolić. ale chciałabym mieć suknie, która będzie się podobac mi i gościom. nie chciałabym, żeby potem rodzina mówiła, że wyglądam jak zakalec czy zasłona. tak jak panie na forum. jak już mam wydać taką sumę to chciałabym sukienke idealną...

Gorset piękny, ale dół to szalony sen jakiegoś nawiedzonego projektanta - przekombinowany, wygląda na strasznie ciężki (nawet zdjęcie tak zrobili modelce jakby w tym ustać prosto nie mogła). O gustach się nie dyskutuje, ale jeżeli to ma być "niezapomniana" suknia to ja szukałabym dalej, zdecydowanie.

Ja też miałam okazję przymierzyć 3 suknie Maggie Sottero i potwierdzam, że są bardzo ciężkie. Mają kilka warstw: u góry modelującą, usztywniającą i tę zewnętrzną, przy tym bardzo dużo halek. Plus jest taki, że pod te suknie nie trzeba żadnej bielizny modelującej, wszystko się ładnie trzyma i suknia nie zsuwa się, ale trudno było w niej chodzić, nie mówiąc już o tańcu! Brałam ślub w sierpniu, więc tym bardziej nie zdecydowałabym się na ciężką suknię, choć była piękna :).

Gość yaaaa
podoba mi sie ten styl sukni, ale ta jest brzydka. z opisu wynika ze masz bardzo fajne ksztalty i figure i niewarto tego psuc taka kupa szmat. cena oczywiscie tez wygorowana. talie mozna podkreslic na rozne inne sposoby. nie podoba mi sie bardzo.

Gość yaaaa
a jesli ja bylabym gosciem na weselu pani mlodej w takiej sukni, to pomyslalabym, ze ma okropny, bukiecki gust. sorry za szczerosc ale pisalas ze chcialabys sie tez podobac gosciom

wygląda trochę jak tort. ślubny tort oczywiście. taki z masą marcepanową, która się układa jak materiał. nie kupuj.

Gość żę tak powiem
Mnie również się nie podoba, wygląda ciężko, zwłaszcza ten dół. Trochę tak jakby ciągnął PM do ziemi. Poza tym za dużo się dzieje na tym dole, te wszystkie marszczenia, kwiat...

Gość Zazani
okropność

Ślubnatrzydziestka. Pamiętaj o tym, ze nigdy wszystkim nie dogodzisz i nawet jeśli będziesz mieć cudo w swoim mniemaniu to i tak znajdzie się ktoś komu się nie będzie podobało. A wydawać 5, czy 6 tysięcy za jednorazową suknie moim zdaniem jest totalnym bezsensem. Lepiej zanieś zdjęcie do zwykłego salonu lub bezpośrednio do krawcowej i ten sam efekt będziesz mieć za jedną trzecią ceny.

Gość yaaaa
a jesli masz za duzo pieniedzy to daj na jakas akcje charytatywna. nie wyrzucaj ich w bloto!!!