Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrażenie złudne ulotne

niewidzialna na katefetii

Polecane posty

piszę stale tu na forum w jednym temacie. ale cesto odnosze wrazenie ze poje posty, pytania, wątpliwosci, wrazenia zostają niezauwazone. przykładowo-mam problem, wiec pisze na "swoim" forum do dziewczyn. ale kazdy kolejny wpis od nich jest o tylko o nich, zero nawiazania do innych, zero odpowiedzi. Zauwazyłam ze zaczynają sie aktywnie wypowiadac jak jakas "afera sie kroi" np. jakas wsciekał pomarańcza cos wpisze kontorwersyjnego. Wtedy dziewczyny sie mobilizują. A tak to kazda sobie. Rozumiem ze forum jest po to by sobie pogadac, pomagac.... wspólnei przezyc np czas ciazy czy po porodzie. Ale ja sie czuje niewidzialna. Moge cos pisac, o cos pytac...ale pozostaje to niezauwazone bez odpowiedzi. dziwi mnie to.... i czasem ejst mi przykro

Gość lusi z klanu
to czego nie powiesz co czujesz dziewczyną na swoim topiku?? trochę asertywności by się przydało i nauki wyrażania swoich uczuć. Nie można tylko w kółko wszystkich wysłuchiwać i być jak głaz, który milczy i nie oczekuje nic od życia i zgadza się na taki stan rzeczy. Swoją drogą to co to za pseudo wirtualne "przyjaciółki", które prócz swojego nosa nie widzą nic dookoła??? powiedź co czujesz albo zmień forum, a najlepiej znajdź sobie przyjaciółki w realu. Ja mam prawdziwe w realu, bo wirtualne to tylko mogą być znajome, z którymi nie jestem zżyta i których niezbyt interesuje moje życie. Nie warto zwierzać się wirtualnie, zbyt dużo ludzi to czyta, a i uzewnętrznianie takie na forum na dobre nie wychodzi. Życzę ci przyjaciółek, prawdziwych ale w realu.

Gość lusi z klanu
*dziewczynom na swoim topiku

Gość studentka - niania :)
nie martw się może zapytałaś o jakiś bardziej skomplikowany temet i dlatego nikt nie odpisał

Gość mostyyl
Ja tez mam czasem takie wrazenie.

Gość kruca fuks
tak się zastanawiam po co wy tu siedzicie na tych topicach codziennie, wychwytujecie wypowiedzi, sami się wypowiadacie, potem zapewne wchodzicie z oczekiwaniu czy wam ktoś odpisał i tak dzień za dzionkiem mija, a wy tracicie czas na takie topiki i łudzicie się że tam są wasze przyjaciółki od serducha :O to iluzja ps. zaglądam tu czasem ale nie mam zamiaru wypowiadać się na żadnym topiku i lizać pupe dziewczyną z nadzieją że mnie zaakceptują i będą o każdej porze dnia i nocy śpieszyły mi z pomocą i z lubością czytały moje wypowiedzi :D mam się chyba światy pomyliły, ten realny z wirtualnym, jak ktoś wyżej już wspomniał

Gość macie tu linka 11111111111111
ja tez mam tu swoje forum . tez czasem nikt mi nie odp. albo ja wybiórczo. a wiesz czemu? jest np napisane 2 strony. ok. przeczytam i mam odpisac. zaczynam odpisac i muszę np odejśc od komputera bo np dziecko sie budzi. wracam potem ale juz nie chce mi sie odp wstecz czytam tylko najnowsze odp. a im wiecej osób na forum tym łatwiej czyjes pyt przeoczyc. ot i tyle.

Gość kruca fuks
ale powiedzcie szczerze, te wasze fora to juz chyba uzaleznienie??? prawda??

Gość resurcy23
ja pisalam kiedys z lipcowkami z 2009roku-kurcze jakie to były puste pizdziska, tylko swoja dupe widzialay, udawaly wielkie kolezanki a zasadniczo kazda czekala zeby drugiej wbic szpile tępa, głupie szmaciska

jestescie jebanymi kurwami, zdychajcie szmaty

Gość Chyba wiem
o który topic Ci chodzi.....

Ja uważam, że forum na czas ciąży to super sprawa. Wszystkie dziewczyny na topiku są mniej więcej w tym samym momencie, można wymieniać wiadomości, doświadczenia, wspierać się wzajemnie. Ja nigdy wcześniej nie uczestniczyłam w żadnych forach, a teraz ta formuła bardzo mi odpowiada. Zwłaszcza, że ciąża to taki czas, że człowiek robi się monotematyczny i lepiej konwersować z innymi wkręconymi w ten sam temat niż zadręczać mniej zainteresowane otoczenie. Uważam też, że na forum są b. fajne dziewczyny.