Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsbfgn

moj maz zachowuje sie dziwnie... co myslec o tym wszystkim..

Polecane posty

Gość jsbfgn

Raz jest super kochajacym i czulym mezem i ojcem( mamy 13 m- cznego synka). Innym jeddnak razem stroi fochy z byle powodu..jest nie mily..odpryskliwy itp... Czasem potrafi minac caly dzien a on nie zadzwoni nawet zapytac co u nas...:( Nie wiem co myslec o jego zachowaniu..ciagle sie klocimy..i to ostro...meczy mnie to psychicznie.. Tylko prosze nie piszcie ze ma kochanke bo na milion procent jej nie ma..

Gość a ja się pytam !!!
Trzeba było wiedzieć koga się wybiera na ojca swego potomka !

Gość ejmesa
najwyraźniej nie dojrzał ani do roli męża ani ojca. Traktuje Was jak zabawki, ktorymi się może pobawić, kiedy chce, a kiedy są niepotrzebne to przeszkadzają.

Gość ejmesa
a jeszcze przy okazji- skąd ta pewność, że mąż nie ma kochanki? nie to, że twierdzę, że ma, ale dziwi mnie Twoja milionowoprocentowa pewność :P

Tej, ale po co ma dzwonić do Ciebie w ciągu dnia? Mój tez do mnie nie dzwoni jak go ponad pół dnia nie ma bo pracuje. Ty masz o to pretensję to się nie dziw, że robi Ci awantury.

Gość jsbfgn
Bo poprostu wiem...nie chce tutak wszystkiego opisywac bo duzo tego..ale nie ma napewno. Ale tez czasem mam wrazenie ze on nas traktuje jak zabawkii..

Gość ejmesa
No moim zdaniem z jego strony to nie jest prawdziwa miłość. Współczuję, nie chciałabym być w takiej sytuacji. Wiem, jak ważne jest wsparcie męża przy dziecku, mi na szczęście tego nie brakuje.

Gość jsbfgn
W takim razie co mam robic? Jak postepowac?

"odpryskliwy" chyba "opryskliwy" :D Wiem, jak ważne jest wsparcie męża przy dziecku, mi na szczęście tego nie brakuje. - to, że doNiej nie dzwoni przez cały dzień to brak wsparcia? Autorko ile masz lat? 20?

Gość ejmesa
jak to co masz robić? przecież go nie zmienisz ani na siłę nie zmusisz do miłości... Takiego mężczyznę sobie wybrałaś. Moim zdaniem jeśli jesteś zmęczona psychicznie to powinnaś się z nim rozstać!

Gość ejmesa
adsadsa- z tego co autorka opisuje, to generalnie czuje się ignorowana przez męża, ciągle się kłócą - może jestem dziwna i mam zbyt "dobry" związek, ale dla mnie takie małżeństwo nie ma sensu. Nie chodzi o ciągłe telefony, ale poczucie zaangażowania partnera w związek.

Gość a ty co TEJ z Poznania?
? :D ale wiooocha

Gość jsbfgn
Ale rozwod to tez nie jest zadne wyjscie z sytuacji..:(

Gość fasf
rozmowa, powazna rozmowa

Gość ejmesa
no to jak sobie chcesz to sobie dalej bądźcie małżenstwem, które się ciągle kłóci i nie jest ze sobą szczęśliwe. Może trzeba było o tym pomyśleć wcześniej?

Gość jsbfgn
Latwo wam oceniac..

Gość ejmesa
to przepraszam czego od nas oczekujesz? :O że podamy Ci jakiś cudowny przepis na rozwiązanie problemu? Albo, że poklepiemy po pleckach i powiem, że jakoś to się ułoży?

Gość jsbfgn
Sama nie wiem...

Gość ZSZOWOWANA
LUDZIE OD RAZU ROZWÓD?..............MOZE BY TAK WCZESNIEJ POROZMAWIACPOWAZNIE A SNUC JAKIES DOMYSLY. TRZEBA WYRZUCIC Z SIEBIE WSZYTSKO, POWIEDZ ZE JEST CI ZLE, CZEGO OD MEZA OCZEKUJESZ...................MOZE ON CZUJE SIE ODRZUCONY.......? CZESTO JEST TAK ZE CZAS, MILOSC I UCZUCIA PRZELEWAMY NA NASZE POCIECHY ZANIEDBUJAC PRZY TYM PARTNERÓW.....................

Gość ZSZOWOWANA
sorki za literówkę..............ale jestem w pracy i piszę w ukryciu he he he zeby nikt nie zauwazył

Gość szmaragdowy las..
ma kogos.

Gość jsbfgn
szmaragdowy las- zazdroscisz mi bo nikt cie nie rucha? o jak mi przykro....

Gość Supremus Dux
Nooo jeśli ona robi mu takie jazdy, jak tutaj, to ja się mu nie dziwię. Pewnie chce mieć chwilę spokoju i wytchnienia.

Gość szmaragdowy las..
wole zeby mnie nikt nie ruchan niz zdradzal tak jak twoj mezulek ciebie naiwna istoto haha🖐️

Gość jsbfgn
widze ze tu nie mozna przyjść z problemem bo ludzie tu mają gorsze problemy.... z głową!!!!!

Gość szmaragdowy las..
Supremus Dux wlasnie o tym mowie, widac ze ma jakies problemy psychiczne glupia naiwna i narwana baba.

Gość ZSZOWOWANA
a teraz mąż jest w domu?..............zastanawiamsie czy ten co wali teraz moja kumpele w kibelku to nie Twoj chlop

Gość jsbfgn
szmaragdowy las- mnie nikt nie zdradza, mam kochająceg męża z którym czasem sie pokloce ale poxniej przynajmniej mamy boski seks na zgode!!! i kochane dziecko ktorego mi zazdrościsz!!!! hehe moze ciebie ktos zdradzał i teraz się wyżywasz co? :)

Gość szmaragdowy las..
a co ty w kolko z tym sexem? jesli to jest twoim zyciowym priorytetem, boski sex i cudowny namietny maz to sie teraz nie dziwie dlaczego tak wypierasz z siebie zdrade

Gość jsbfgn
nie dla mnie najwazniejsza jest rodzina i nasz dzieciaczek!!! seks jest ważny ale nie najważniejszy a widze po wypowiedziach że ludzią tego brakuje na tym forum.... i wyżywają sie na tym którym w życiu sie nieźle układa tak jak mi