Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsbfgn

moj maz zachowuje sie dziwnie... co myslec o tym wszystkim..

Polecane posty

Gość szmaragdowy las..
dobra, tepa i pusta babo, idz do mezusia i z nim rozwiaz ten problem, daj mu dupy i bedzie dobrze. proste jak budowa cepa.

Gość jsbfgn
szmaragdowy las- idź podymać lepiej na miasto to może ci ulzy jak spuścisz troche śmietanki z kutasaaaa

Gość jsbfgn
co tak ucichłyscie ?

Gość ZSZOWOWANA
teksty masz niezłe................tyle ze jak nie szczedzisz takich meżowi to sie nie dziwie ze czasem stroi fochy!!! KOBIETO kazdy facet taki jest!!! raz jest lepiej, raz gorzej!!! małżenstwo to nie narzeczenstwo!!! teraz wszystko jest inaczej-takie zycie!!! głowa do góry, bedzie dobrze!!! pogadaj z nim, powiedz co Ci lezy na sercu!!! Moze i Ty sama tez powinnas sie zmienic-moze tez czegos wiecej od Ciebie oczekuje!!! małżenstwo to jeden wielko kompromis!!! nawet nie mysl o rozwodzie-nie masz powodów!!!

Gość ZSZOWOWANA
my kobiety zawsze chcemy byc przez partnerów pielegnowane, rozpieszczane słowami, czynami, gestami...............faceci tacy sa ale tylko na poczatku. potem wszystko sie zmienia!!!

Gość delajla777
zszowowana- co ty bredzisz za przeproszeniem? jestem z moim mężem od 10 lat, w tym małżeństwem od 6. Szczerze uważam, że nasz związek jest coraz głębszy i piękniejszy! Nie ma mowy o ciągłych kłótniach, mój mąż dba o mnie i o nasze dzieci! Cały czas potrafi mnie zaskoczyć i jesteśmy szczęśliwi. Co to za facet, który stara się tylko na początku a później jest oschły? :O

Gość ZSZOWOWANA
to masz szczescie-ja bazuje na tym co pisze i na co narzeka autorka!!! ja tez jestem w malzenstwie szczesliwa-ale wiem i duzo słysze ze sa faceci ktorzy staraja sie jedynie na poczatku!!! .....wiec wyhamuj

Gość ZSZOWOWANA
to masz szczescie-ja bazuje na tym co pisze i na co narzeka autorka!!! ja tez jestem w malzenstwie szczesliwa-ale wiem i duzo słysze ze sa faceci ktorzy staraja sie jedynie na poczatku!!! .....wiec wyhamuj

Gość Venooce
autorko topica!!!! nie chce Cie oceniać, ale niepotrzebnie wdajesz sie w beznadziejne dyskusje, ludzie czasem na forach wyżywaja sie i tyle. Jesli jestes pewna wiernosci meza to super świadczy o Waszym związku!!!! powiem tyle ja mam identyczny problem i tez jestem pewna o wiernosci meza!! tez mam psychiczne dosc fochow od rana o nic, tez mnie to meczy, ale nieraz same sobie jestesmy winne, jakies nasze zachowania przez lata sie odbijaja potem, albo facet ma dosc, albo co innego. Nie mam sily pisac o sobie bo chora jestem i mam goraczke, ale nie Ty jedna tak masz!!!!, ja mam choleryczny charakter i tez w jakims stopniu sobie zawinilam, teraz probuje to pomalu odkrecac, chociaz ciezko, zobaczymy, rozwód??? ha ha ha a to dobre