Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama poraz drugi?

Jestem w ciąży :(

Polecane posty

Gość mama poraz drugi?

Witam panie wczoraj zrobiłam test i okazało się, że jestem w ciąży. Pierwsza moja myśl to aborcja, kiedy poinformowałam o tym męża to też był tego zdania. Natomiast dziś już zaczął się łamać i sam nie wie czego chce. Przez niego sama mam teraz burdel w głowie. Mamy już jedno dzieco i chwila obecna nie jest najlepsza na drugie. Sama nie wiem co mam robić, byłam nastawiona na aborcję farmagologiczną, a teraz już sama zaczynam się łamać ;(

Gość b cv
nikt inny tej decyzji za ciebie nie podejmie

Gość lakajaja
to kiego wuja się nie zabezpieczałaś, trzeba było myśleć wcześniej głową a nie tylko dupą, a teraz ródź i leć do opieki społecznej po chleb dla tego dziecka

Gość mama poraz drugi?
ale nie wiem czy chce przez to wszystko przechodzić po raz drugi :(

Gość mama poraz drugi?
kto powiedzial ze nie bede miec pieniedzy na utrzymanie tego dziecka, ze mam leciec do opieki? sytuacja jest inna nie chodzi tu o pieniadze :/

Gość xfdgxd
wspolczuje :( ja bym zwarjowala gdybym sie dowiedziala ze jestem w drugiej ciazy. nie chce wiecej malych, placzliwych dzieci. nie chce nocnego wstawania i pieluch. nie wiem co ci powiedziec ale nie zazdroszcze sytuacji

durny babsztyl z ciebie...;/ pewnie najważniejsza jestes ty i nikt inny cie nie obchodzi...nawet własne dziecko ...eh ;l skąd sie tacy ludzie biorą?

Gość do ppileczka116
a skąd wiesz, że będzie ją sumienie dręczyć, czyżbyś sama to przeszła, każdy jest inny. Także nie wypowiadaj się za kogoś. Po drugie niedouczona mamusiu, kłania się ortografia, .. usuwaj

Gość mama poraz drugi?
mam juz jedno dziecko ktore bardzo mnie interesuje! poprostu wiem ze to nie czas na drugie

jak zwykle tylko błędy i błędy widzisz!!głupia krowo!!nie , nie usunęłam ciąży ale tez sie nad tym zastanawialam a teraz nawet nie wyobraźam sobie co by bylo jakbym to zrobila...wyrzuty sumienia dopadają każdego...prędzej czy puźniej ;] niedługo dopadną i ciebie!

Gość mama poraz drugi?
no to urodzilas i jestes happy ja tez jedno urodzilam i jest calym moim swiatem.. a teraz poprostu czuje ze nie chce tego dziecka

Gość kkkkkooolllaaa
czemu się nie zabezpieczałaś?? tylko nie ściemniaj że "tabletek nie możesz a gumka pękła: :D

Gość do ppileczka116
pisze sie później głupia krowo, najpierw trzeba było iść do szkoły i przynajmniej głupiej ortografii się nauczyć a nie wzięłaś sie za seks, mądra kobieta nie musi usuwać ani mięć dylemat czy urodzić, bo mądra kobieta nie pozwoliłaby sobie na wpadkę, to tylko przygłupy zaliczają wpadki, gdzie nie są to wpadki, tylko nie zabezpieczanie się, no ale jak powiedzą, że wpadły to myślą, że będą usprawiedliwione.

Gość sffvdva
ppileczka PÓŻNIEJ a nie pużniej.

Gość sffvdva
autorko wypadki chodza po ludziach i co sie stalo to ..wiesz co. mozesz usunac albo urodzic i wychowac. chyba nie masz innego wyjscia. ty decydujesz!

siedzicie tu tylko po to żeby komuś dojebac!! ;/ nie masz innych spraw na głowie? tylko musisz wyszukiwac błędy itd? moze mam szkole a moze nie...moze dziecko bylo planowane albo i nie powiem jedno gówno cie to powinno interesowac...masz swoje zycie? to wypierdalaj lizac dupe komu innemu ;]

Gość phiii hahahaha
do ppileczka116 - jak już się wpierdalasz komuś w topik tylko po to, by poprawić komuś błędy ortograficzne, to przynajmniej sama ich nie rób, tępa locho .

Gość do pipileczka
z takim słownictwem ty jesteś matką, litości, zabrać temu przygłupowi dziecko, bo tylko je skrzywdzi

Tez wpadlam a teraz sie ciesze,na poczatku byly rozne mysli,dace rade a starsze bedzie mialo rodzenstwo :)

Gość Supremus Dux
To oddaj do okna życia, czy jak oni tam ten otwór nazwali.

Gość Supremus Dux
majoweczka09 no ale Twój mąż musi być w końcu zadowolony SYN !!!! to przecie

to może inaczej... wybacz autorko, ale kompletnie Cię nie rozumiem! czego oczekujesz? pocieszenia typu "urodź to dziecko i nie martw się będzie ok?" - ja go Ci nie dam bo nie wiem jak będzie. a może słów typu "tempa dzido wpadłaś? to się męcz?!" - też tak nie napiszę! nie mi Cię osądzać.trudna decyzja a cokolwiek nie zrobisz to Ty będziesz żyła z jej konsekwencjami.

Gość hembebenge
to zabij to pierwsze, a to urodź. bilans będzie ten sam...

No szczesliwy :) Tez dwa tyg plakalam w poduche,moja najmlodsza ma dwa latka ,ale co tam..wszystko idzie przezyc ;)

Gość mama poraz drugi?
a moze ciebie zabije a nowe urodze bilans tez bedzie ten sam :/ idiotka

Gość hembebenge
sama jesteś idiotką, skoro mając jedno dziecko drugie chcesz zabić. zastanów się, a głowy używaj do myślenia. kurwa, skąd się biorą takie szmaty???

Gość możnaaa
nie czujesz się na siłach żeby wychować to drugie? czy przeraża Cie ciąża poród? a który to tydzień?

Gość yfyf
Nie miałabym takiego problemu. Mam jedno dziecko i jestem nastawiona że w razie wpadki, to tylko aborcja, właśnie farmakologiczna. Nie rozumiem dlaczego się wahasz, przecież celowo w ciążę nie zaszłaś, nie chciałaś jej.