Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polip pomocy

polip szyjki macicy w ciąży

Polecane posty

Gość polip pomocy

witajcie, mam pytanko czy któraś z was spotkała się z takim problemem jak ja?? jestem w 17 tyg ciąży i mam nadżerkę oraz polip dość spory , wiem że on krwawi po każdym go naruszeniu (np. seksie) . moja gin mnie uspokaja że czasem tak bywa w ciąży i żebym się utrzymała w wstrzemięźliwości , więc postanowiłam tak zrobić. problem polega na tym że od 3 dni krwawię, albo mam plamienia, jutro idę do gin mojego. lecz chciałabym się dowiedzieć czy ktoś też się z czymś takim spotkał.

hej! ja mam podobnie, ale u mnie to dopiero 8 tc. wcześniej nie krwawiłaś? ja nie krwawię, nie nazwała bym też tego plamieniem, czasem zabarwiony śluz się pojawia, biorę luteinę, ale lekarz nie kazał się martwić i mogę współżyć.

Gość polip pomocy
pierwszy raz to krwawilam ale mocno jakbym dostala miesiaczke, potem juz przez miesiac nie, i moja gin powiedziala ze bede krwawic jak go narusze, ale ja nic takiego nie robilam, i to mnie zaniepokoilo, wiec zadzwonilam do lekarza i kazala mi jutro rano przyjechac, ale dzieki dziewczyny bo chodz troche sie uspokoilam ze nie jeste sama:)

ja mam podobno małego polipa, niby lekarz mówi, że nic takiego, jak pisałam wyżej, ale wiesz, jak to jest, lepiej żeby go nie było...boję się żeby jakaś niewydolność szyjki się z tego na późniejszym etapie ciąży nie zrobiła.