Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetnusia27

płacę 100 zł za pomoc w znalezieniu książki!!!

Polecane posty

Gość sweetnusia27

Szukałam gdzie mogłam.. i jestem już totalnie zniechęcona.. jesli ktoś znajdzie w swojej bibliotece tą książkę płacę od ręki 100 zł. Dostałam na zaliczenie temat z ksiązki, której nie mogę znaleźć :O Nie mam już sił jej szukać. Byłam we wrocku w bibliotece na szewskiej, w dolnośląskiej w rynku i uniwersyteckiej.. wróciłam właśnie z pustymi rękami. W legnicy również szukałam. Płacę 100 zł przelewem na konto za znalezienie jej i przesłanie mailem kilku zeskanowanych stron - bo tyle potrzebuję. To poważna oferta, nie żarty. Tytuł: "Doradca- profesja ,pasja ,powołanie?" pod red. Kargulowej i Wojtasik. Autor: Światowy Kongres Poradnictwa Zawodowego (2002r.Warszawa) Płacę 100 zł za w/w pomoc!!! zalezy mi na czasie.

Gość srertrytuygyuihuit
na chomikuj jest

Gość sweetnusia27
to jest mój mail, gdyby ktoś chciał pomóc: sweetnusia_photoblog@o2.pl

Gość sweetnusia27
nie mam możliwości sprawdzenia na chomiku, bo nie mam tam konta ani wykupionego pakietu.. mógłby ktoś sprawdzić, czy jest tam? :)

Gość ghdghfghfd
a jak znajde to ile płacisz?

Gość srertrytuygyuihuit
kuzwa zaloz koto i sciagnij to kosztuje 2-3 zł.

Gość kurdybanek
ale za to jest na gogle

jest w BUW-ie ale w wersji angielskiej. innej nie ma:) Brzmi tak: Counsellor - profession, passion, calling? : papers presented at the IAEVG - AIOSP World Congress, May 29-31, 2002, Warsaw, Poland. Vol. 2 / ed. by Elżbieta Kalinowska, Alicja Kargulowa, Bożena Wojtasik ; Association of School and Vocational Counsellors of the Republic of Poland.

Gość sweetnusia27
na jeżdżenie po wrocku i legnicy, telefony do bibliotek itp straciłam juz 200 zł. dlatego nie będę płaciła więcej za szukanie. Zapłacę temu, kto poszuka za mnie i znajdzie, plus ew.koszty ksero.

Gość fi fu fi fu fu
To jest jakieś wydawnictwo po konferencji, napisz do autorów rozdziału który potrzebujesz maila, że prosisz o przesłanie publikacji i bez problemu powinni przesłać.

Gość sweetnusia27
też znalazłam na BUW.. i jak tam pojechałam to okazało się, że nie mają takiej pozycji :/ skierowali mnie na szewską - tam też łyso. Potem do dolnośląskiej - gdzieś była w wykazach - ale została usunięta/wycofana (cokolwiek to znaczy) i już jej nie ma... :o

Gość sweetnusia27
serio, byłam tam osobiście, bo zamówienia internetowego nie mogłam złożyć (trzeba mieszkać/pracować we wrocku i mieć zaświadczenia o tym :o ) . dlatego pojechałam - pokazałam facetowi to jeszcze a on powiedział, że nie mają tego :/ i odesłał mnie do innej bibl z takim samym skutkiem. Ponoć w pedagogicznych też nie ma, bo mi już w 3 sprawdzali wykazy z całej polski :(

Gość sweetnusia27
Mała Blondyneczka - właśnie patrzę na ich stronę i rzeczywiście są... jutro z rana zadzwonię i spytam!!! to pierwszy trop , który może okazać się trafny. W końcu. ale jutro zobaczymy :) odezwę się do ciebie, czy tak faktycznie jest jak piszą :)

Gość fi fu fi fu fu
w razie czego pisz maila do autora tej publikcaji!!!!!!!!!!!!!

No właśnie ja po autorce szukałam gdzie urzęduje bo też pomyślałam, żeby do niej napisać i akurat patrze, że na DSW ;) Telefon u nich nie działa jest info, skontaktuj się przez formularz

Gość fi fu fi fu fu
jesli to nie jest ksiazka jako calosc, tylko zbior pokonferencyjnych artykulow to autorka bedzie tylko zadowolona ze ktos chce jej wypociny czytac i na pewno przesle pdf

Gość sweetnusia27
hehe, no pewnie tak. A swoją drogą - wykładowca już nieraz okazał swoją "sympatię " do mojej osoby, dając książki /materiały konferencyjne nie do zdobycia. To już 3 raz... :o

Gość sweetnusia27
wiesz... tylko ja mam u niego taki problem, inni dostają "normalne" książki... Raz do niego poszłam i powiedziałam, czy moze mi dać inny temat, bo książka jest nie do zdobycia, (a on każe pisać prace tylko na podst.podanego materiału- dla każdego inny). zrobił mi wtedy taką awanturę, że aż się poryczałam :o przy całej grupie. i od tamtej pory, co semestr ,zawsze trafiam rodzyneczki tego typu jak ta książka.

Gość auttoorrkkaa
podnoszę. nie mogę jechać nigdzie po bibl., bo mam chore dziecko a jestem z nim sama. więc oferta jak najbardziej aktualna.

Gość Ganta
Ciężko ci kupić przez internet? :O