Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niesamowitaa22

Marzę o bliźniakach

Polecane posty

odkąd pamiętam marzą mi się bliźniaki :) wiem, że ciąża mnoga to trudności, trzeba dużo odpoczywać i na siebie uważać :( jestem ciekawa czy któraś z Was też chciała mieć 2 maleństwa i jak to zrobiła? wiem że to jest uzależnione genetycznie ;/ jeśli wiecie jakieś sposoby to może podzielcie się ze mną bedzie mi łatwiej

Gość artystka:)
ja chcialam jedno a mam bliznieta :)

Gość nie maaaaaa
nie ma na to sposobu albo IVF albo IUI ale to też nie jest powiedziane ze koniecznie musze być blizniaki

Gość nie maaaaaa
ale zebys nie mialam takich problemów z nie plodnoscia zebys akurat zajsc w ciaze blizniacza bo to nie jest przyjemne:O

u mnie bylo in vitro. ciaze znosilam tak jak ciaze pojedyncza tylko mialam cesarke a nie porod naturalny

cały czas marzą mi się bliźniaki. Nie wiem dlaczego :( wiadomo przy jednym jest dużo pracy a co dopiero przy 2 :( jednak bardzo chce je mieć. Artystka a ty jak się czujesz w ciaży bliźniaczej?

moje maja juz rok albo dopiero rok. zalezy jak na to patrzec;) kilka dni temu jakas kobieta pisala na kafe ze jest sposob na blizniaki i jej sie udalo. podobno brala tabl. anty a po odstawieniu gdzies wyjechala i bedzie miec dwojeczke.

ja bede miec iui na cyklu stymulowanym i mam szanse na blizniaki akiedys mi je ktos przepowiedzial ha wiec kto wei kto wie

Gość kto wie kiedy
moja kuzynka ma 3x blizniaki pod rzad!!! jak byly male to byl sajgon bo to by;ly dawne czasy - pampersow nie bylo, mm itd ale wychowala + jeszcze dwojke dzieci urodzila pojedynczych :D wiec uwazaj bo marzenia sie spelniaja. ;)

Gość kto wie kiedy
autorko, teraz auwazlyam Twoja stopke :( masz problemy z poczeciem jednego dziecka a chcesz zajsc z blizniakami? :D

Gość kto wie kiedy
o cholera patrzylam na paule222 sorki autorko 👄