Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laskocze faceta....

gdy robie facetowi loda to on czesto mowi, ze go laskocze...

Polecane posty

Gość laskocze faceta....

jak w temacie....czesto mowi, ze go laskocze....nie wiem co robie nie tak. Poprzedniego faceta jakos nie laskotalam....wrecz byl strasznie podniecony, szybko dochodzil...a moze po prostu nie ejst mu przyjemnie dlatego tak mowi? Pytalam sie go czy zle cos robie, ale mowi, ze go po prostu to laskocze..w sumie tylko laskocze go gdy lezy, bo np. gdy siedzi albo stoi to nic go nie laskocze...a mi sie odechciewa juz robic przez to lodzikow,...

Zbyt lekko. A jeśli chodzi o jądra to chyba nic się nie da z tym zrobić poza pomijaniem ich. Przynajmniej ja jeszcze nie wynalazłam techniki na pieszczenie jąder faceta, który mówi, że go to łaskocze. :p :D Bo mocniejszych się z kolei boi. :p

Gość laskocze faceta....
aha czyli musze mocniej zaciskac usta? oki postaram sie i mam nadzieje, ze ebdzie dobrze. Chcialabym mu sprawiac przyjemnosc

Tak, mozesz to kontrolowac, obserwujac jego oczy i usta. Jesli zobaczysz, ze oczy wychodza mu z orbit, a geba juz szerzej sie nie otworzy, to znaczy ze musisz poluzowac zgryz :-)

Gość xxxemka
oby tylko nie bylo za pozno;D

Gość dsadases
jadra trzeba uchwyć pewnie , nie uzywac na nich koncow palcow jedynie uchwycic cała dłonią w ten sposób http://27.media.tumblr.com/tumblr_lj59k7hEnI1qaz8fmo1_500.jpg Wtedy nie bedzie efektu łaskotania . Jesli bedziesz przesuwac palcami po jadrach zbyt delikatnie to moze go łaskotać .

Gość Poniecona ona
dsadases - już sięgam po wibrator i zaraz się zmasturbuję do tego filmu. :)

Gość Poniecona ona
Od 3:40 fajna akcja. :)

Gość nnmn
Ona nie złapała go za jądra tylko za moszne . Jadra sa pod jej dłonią .