Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzie niezle

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość bedzie niezle

Dziewczyny! Trzy dni mi się @ spóźnia, a dotychczas był dość regularny, współżyłam czasie dni płodnych (w samym środku). Boli mnie podbrzusze tak jak na @, ale trochę słabiej i takimi falami. Piersi mnie nie bolą wcale, ale na @ też nigdy nie bolały. Zastanawiam się, czy nie jestem w ciąży. Czy w ciąży boli brzuch na początku? Czy to możliwe, że nie bolą mnie piersi?

Gość mała mi jest wielka
zrób test..innej sensownej odpowiedzi tutaj nie znajdziesz :)

Gość mała mi jest wielka
aha i dodam - oczywiście że możesz być w ciązy jeśli współżyjesz

Gość klarka23
w ciazy tez moze bolec brzuch jak na @. Jesli sie spoznia,to zrob test :)

tylko test da ci odpowiedz :) ale fakt - przy ciazy moze bolec podbrzusze tak jak na okres

Gość bedzie niezle
dzięki za błyskotliwe rady. :P Test jest już w łazience, czeka na poranek. Chodzi mi o to, czy możliwe jest, że nie bolą mnie piersi. Nigdzie w internecie nie spotkałam się z tym, żeby kogoś nie bolały.

Gość mała mi jest wielka
hehe a co innego mamy Ci radzić? każde ciało inaczej odczuwa okres i ciążę :) zrób test teraz... nie musisz czekać do rana

Gość bedzie niezle
:) właśnie znalazłam stronkę, na której piszą, że piersi bolą od ósmego tygodnia. Wypiję jakiejś herbaty i zrobię ten test, przekonałaś mnie (nie trzeba było dużo). Ale jak wyjdzie negatywny, a jutro nie dostanę @ to w czwartek zrobię już rano. :))

Gość mała mi jest wielka
heh brawo..... najgorsza niewiedza i znaki zapytania :)

Gość na testach ciążowych
nie wyjdzie ci teraz, szczególnie jak się opijesz herbaty ile wlezie, to będziesz samą wodą sikać :p i test nic nie wyłapie. Lepszy jest bardziej skoncentrowany mocz :p

Gość bedzie niezle
Proszę się tu ze mnie nie podśmiechiwać, ponieważ to mój pierwszy raz z domniemaną wpadką. :P hihi Poszukałam potwierdzenia Twoich słów w sieci i faktycznie spotkałam się z opinią, że to bez różnicy. Co prawda na ulotce napisali, że lepiej jak ranny, ale nie doczekam się.

Gość mała mi jest wielka
obecne testy sa bardzo czułe..można robić kiedy się chce :)

Gość na testach ciążowych
no to rób teraz ;), najwyżej sobie jutro kupisz następny, jak ten ci nie wyjdzie

Gość bedzie niezle
no, to jazda. :D

Gość magdalenaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja pamiętam jak zrobiłam test (wieczorem, jakoś 3-5 dni po spóźnieniu okresu) - w życiu nie czułam takiej euforii, to było lepsze niż orgazm :D hehhehee bo tak rzadkie, a jak na razie jednorazowe :D

Gość bedzie niezle
no, minęło już pięć minut i kreska jedna... Trudno, czekam na okres. Podekscytowałam się niepotrzebnie... Dzięki dziewczyny za wsparcie. :)

Gość mała mi jest wielka
:)

Mnie przez cały okres ciąży w ogóle nie bolały piersi. POdbrzusze także mnei nie bolało na początku. Nic mnie nie bolało.Nie miałam też żadnych mdłości ani osłabnięć. Dopiero jak mi sie okres spóźniał juz ponad 2 tygodnei to zdecydowałam się zrobic test. Wiec ból nie jest zadna wykładnia. Kazdy organizm jest inny,