Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

zanim zaczniecie narzekac ze jestescie za brzydcy,za grubi,.....film

Polecane posty

Gość Shimi
Ja mogę bo mam krzywe żeby, a tego nie wymieniłaś:P. Ee co jej się stało- nie obejrze tego:O

Gość feger.
nie chciałabym juz żyć, żal mi bardzo i współczuję

Gość juz w dotre
o matko znowu to samo przecież to stare jak świat! u mnie to jeszcze w gimnazjum sto lat temu pokazywali :O :O nie podniecaj sie tak ratowniczko psychiczna

Gość manio ciekawski;
biedna biedna kobieta :( wolałbym nie żyć niż tak żyć to jest koszmarne ale powiem, ci, że żadne cudze nieszczęście nie zmieni niczyjego myślenia szczególnie osób, ktore maja naprawdę nasrane w głowie

Gość manio ciekawski;
nie ważne kiedy "pokazywali" liczy się fakt ludzkiego cierpienia ale nie wszyscy są taką prostą prawdę pojąć to nie cyrk za tym filmem jest konkretny człowiek i jego cierpienie

manio ja podziwiam ta kobiete ...wlasnie za to ze zyje..ja popelnilabym samobojstwo...tez nie chcialabym tak zyc..:( a taka piekna dziewczyna z niej była...tam jest jedno zdj...kurcze w zyciu nie widzialam tyle bólu w oczach drugiego człowieka...:(

Gość Shimi
Nie wiem dlaczego.. Mówisz, że się poplakalaś oglądając ten filmik, jestem wrażliwa więc też się pewnie poplacze:(. e ludzie nie lubią smutnych tematów może dlatego nikt nie pisze? Może wolą jakieś sensację w stylu, zaraz skacze z okna:classic_cool: he he

Gość pofnj2pofin2o
piekna dziewczyna byla ja w takiej sytuacji wolalabym zginac na miejscu niz tak zyc

Shimi poplakalam sie bo chyba ciezko tego nie zrobic patrzac na oczy tej dziewczyny...:((((widzac co przeszła,przechodzi i co do konca swojego zycia bedzie przechodzic.. ze tez medycyna nie zna sposobów na pomoc takim ludziom...na to zeby podarowac im nowe zycie ...

Gość Shimi
Proszę nie piszcie więcej bo jestem uczulona na takie tragedie:( ach dlaczego na niektórych spada takie nieszczęścia? W sumie też nie mam lekko..:/

Gość werwerwer
Bo ja nie mam dzwięku w kompie, a co mówia w tym filmiku? Jest jakaś szansa, zbieraja kasę czy cos?

Gość nhukn
glupi temat bo wiadomo ze to nie wyglad z wyboru ze tak powiem coz bede okropna ale okropnie wyglada , juz chyba wole swoja twarz mimo ze mam brzydką...szkoda kobiety bo musi sie nacierpiec przez to ale co to za zycie w ogole..

Gość nhukn
w ogole widzialam ja juz wczesniej i na tym 1 zdjeciu przypomina moja kolezanke.. brr jak pomysle ze ona tez moglaby to ciarki przechodzą...

Gość autodestrukcja
Co ma czyjeś cierpienie i brzydota do innych ludzi? Każdy ma swoje osobiste traumy.