Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

na plaży w stringach

Polecane posty

Jakie jest Wasze zdanie nt. opalania się na plaży w stringach? W ub. roku byłem na plaży z kolegą i z naszymi dziewczynami ( były w stringach). Przeszkadzało to jakiejś babce, która była niedaleko: że to demoralizacja, że dzieci też są na plaży itd.

Gość boshe co za ofiary
polska jest zacofana niestety na majorce to rób co chcesz,nawet niech się i topless opalają

Gość akabarbiette
też opalam sie zawsze w stringach . w tych czasach to nie powinno dziwić, tylko zakompleksione panienki zakładają żeby je podziwiac zeby jakoś uwage na siebie zwrocic wiem co mówie sama tak robie i przy kims sie wypieram i każda to kieruje tylko za huja zadna sie nie przyzna.

no ta koleżanka kolegi to nawet chciała topless, ale wiedziała, że to nie przejdzie, ale nawet stringi widać to za dużo. Może problem polegał na tym, że miały... za ładne tyłeczki.

akabarbiette: a Ty z jaką spotykasz się reakcją, gdy opalasz się w stringach?

Gość akabarbiette
czy normalna ładna pewna siebie dziewczyna będzie nad takimi głupotami sie zastanawiała? nie, założy normalny ładny stój pujdzie sie opalać i będzie miała wszystko w nosie a taka ja czy inne stringowe panienki myśla założe takie gatki niech patrzą to mnie podbuduje jakoś :) to już masz wszystko wyjaśnione

Gość akabarbiette
z takimi że faceci się ślinią ale to norma a niektóre kobiety patrzą złowrogo:) ale nigdy nikt mi nic nie powiedział. one pewnie założyły te gatki żeby przed wami sie popisać a kobieta starsza pewnie poczuła sie troche zgorszona kiedyś kobiety nie były łatwe tak sie nie ubierały i ją to zdegustowało to zwróciła uwage, nie ma co sie dziwić niech dziewczyny kupią normalne stroje i po problemie tyłki mogą wam w nocy pokazywać;)

pewnie tak było. Cudownie wyglądają takie tyłeczki w słońcu. Dziewczyna tego kolegi też miała świetny, po prostu trudno wzrok oderwać. Ale żeby zaraz tak reagować...

ja nie mam nic przeciwko pod jedym warunkiem, ze ta kobieta nie jest otyla bo wtedy to wyglada odpychajaco. niestety spokalam sie z kilkoma takimi przypadkami

madz: one nie są otyłe, wręcz przeciwnie. Sama opalasz się w stringach?

Gość .,.,wow
weź sie do roboty a nie o dupie Maryni rozmyślasz. Typowe, napalał się na dupę koleżanki, bo swojej laski już dymał. Faceci to frajerzy. Wystarczy zgrabna, goła dupa i można wami manipulować bezmózgi hahaha

wow: wiesz, jak idzie ulicą ładna dziewczyna, to też się oglądam. Normalna reakcja chyba.

przecież nie smarowałem jej tych pośladków olejkiem do opalania...

bo na forum to wiadomo, wszyscy za, tylko potem w realu to wygląda trochę inaczej.

Gość kurdybanek
Amerykański hokeista w dość niewybrednych słowach apeluje do kobiet, by nie zapominały, że swoim strojem często nie tylko niepotrzebnie kuszą mężczyzn, ale również wyrażają szacunek do samych siebie. "Pomyśl, zanim się ubierzerz" - pisze Rocco Grimaldi. - Drogie panie, możecie w znaczny sposób pomóc nam, facetom. Schowajcie swoje cycki i wszystko, co wam wychodzi na wierzch zaapelował na swoim Twitterze Rocco Grimaldi, młody hokeista z University of North Dakota. Choć sportowiec użył dość niewybrednych słów, to trudno się z nim nie zgodzić. Grimaldi, który otwarcie przyznaje się do wiary chrześcijańskiej, w kilku kolejnych wpisach na Twitterze wyjaśnił, o co dokładnie mu chodzi. Młody hokeista przypomina, że mężczyznom trudno przez dłuższy czas opierać się pokusom, jeśli kobiety nie będą im w tym pomagać. Jak na przykład zakładając bardzo wyzywające ubrania, które więcej odkrywają, aniżeli zakrywają. - Zanim założycie sukienkę, zapytajcie same siebie: "Czy ten strój wystarczająco wielbi Boga? Czy zakładając go, oddajecie należy szacunek swojemu ciału? Czy ten strój pomaga w służbie i miłości względem moich braci?. Jeśli na któreś z pytań odpowiecie "nie, to znaczy, że ubranie się nie nadaje kontynuuje Grimaldi. "Pomyśl, zanim się ubierzesz - konstatuje hokeista. Grimaldi upomina również mężczyzn. - Faceci, myślicie, że sypianie z każdą dziewczyną zrobi z was mężczyzn? - pyta. I dodaje: "Nie zrzucajcie winy na to, jak się ubierają kobiety. One nie są przedmiotem gry. - Seks jest darem od Boga. A my zrobiliśmy z niego bożka przez to, jak korzystamy z tego daru. Winimy kobiety za to, co na siebie wkładają, winimy media za ich produkcje, ale nigdy nie obwiniamy samych siebie za to, że Boży dar przemieniliśmy na hołubienie sobie samym ubolewa młody sportowiec. Na koniec apeluje do mężczyzn, by nie ulegali pokusom. Bo jeśli tak się nie stanie, mogą "pozostać chłopcami do końca życia.