Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość koloolo23

Jak być ojcem?

Polecane posty

Gość koloolo23

Witam mam 23 lata i od roku jestem z dziewczyną która ma dziecko. Moja dziewczyna ma 19 lat i dziecko w wieku 2 latek. Kocham bardzo swoją dziewczynę i bardzo zależy mi na niej tak jak i na dziecku tylko właśnie z tym jest problem bo dziecko jest całkowicie zdominowane przez babke (mame mojej dziewzyny) Starałem się widywałem się często z dzieckiem przyzwyczaiło się do mnie mówi nawet tato ale to jest tylko puste słowo bez pokrycia bo ja nie mam kompletnie wpływu na jej życie ja mam się tylko bawić i niczego nie uczyć. Niestety nie mieszkamy razem i dziecko sporo czasu spędza z babcią która naprawde przesadza rzuca się o wszystko. Mała nie sypia już regularnie popołudniami tylko jak jej się zachce i najczęsciej u mnie w domu bo u siebie babka nie pozwala bo nie pójdzie spac o 21 a jeśli już dziecko zaśnie to awantura mojej dziewczynie. Dziecko siedziało na kanapie piło kubusia i jak to dziecko rozlało no i awantura że matka nie przypilnowała dziecka. Dziecko ma dokładnie 2 lata i 3 miesiące i wg mnie jest opóźnione o jakieś pół roku bo mówi pojedyńcze słowa, kupa w majtki, i wiele innych gdzie mam siostrzeńca którego też wychowuje bo często z nim jestem i jest o 4 mis starszy a już sam na komputerze sie odnajduje włącza sobie bajki itp o mowie już nie wspomnę tylko wadą jego jest przeklinanie bo przebywa często ze starszym chłopczykiem który go uczy. Moja dziewczyna twierdzi ze moj siostrzeniec jest źle wychowany bo przeklina i nie ma szacunku do starszych bo do mnie mowi po imieniu. Jak ja mam zostać ojcem małej skoro ona jest calkiem inaczej wychowywana niż ja to widze a w przyszłości ja będe z nią mieszkał nie babka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować