pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 22, 2012 ale się nażaruam ja piertole kurva a Wy co? pościcie? :D hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Luty 22, 2012 ano. ledwo daje rade :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Luty 22, 2012 wyebałam już dwie kanapki, a teraz pomidorowa amino. i już myslę nad soczystym obiadem, mam w doopie post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Luty 22, 2012 Wpierdoliłam właśnie swoje kanapusie Bynajmniej nie postne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shizuka Hiou 0 Napisano Luty 22, 2012 ja mam post z innej przyczyny, niestety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 22, 2012 no to dobrze, bo już myślałam, że tu sama frajernia siedzi tera se sczepę troche popiołu za okno mała z tym netem wczoraj to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 22, 2012 ale mi zazdroszczą wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Luty 22, 2012 U mnie Tate nasmazyl ryby. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja annonymous 0 Napisano Luty 22, 2012 Możesz to jeść bo chuda dupa jeszcze jesteś. Korzystaj póki możesz pśp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna zuzanna 0 Napisano Luty 22, 2012 Co za słownictwo :O kurva wyebałam wpie**oliłam Tak piszą dziewczyny?:OŻenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 22, 2012 właśnie ostatnio uświadomiłam sobie, że nie doceniam samej siebie i nie wykorzystuję swojego potencjału. wkrótce zacznę swoją metamorfozę a wtedy... to już będzie totalnie przeyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poranny kac Napisano Luty 22, 2012 niestety teraz Polki takie są... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pponini Napisano Luty 22, 2012 dziewczyny muszom byc cnotliwe und mile kurfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opiopi Napisano Luty 22, 2012 Żenujące jest to porównanie, je jak jesz mięso w post to nie jesteś frajerem - :) dawno się tak nie uśmiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 22, 2012 anna zuzanna } tak mówią niestety też tym gardzę takim słownictwem rzecz jasna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 22, 2012 ależ właśnie ja chciałam kogoś rozbawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Luty 22, 2012 Dobra dobra :P Akurat jak żeś napisać chciała :P Nie no przecie wiem, że tam na zadupiu Ci neta wywiewa czasem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opiopi Napisano Luty 22, 2012 To Ci się udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Luty 22, 2012 Mała, jak buty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 22, 2012 no widzisz :) serduszke me się teraz raduje mała bardzo śmieszne bardzo mnie to powoli zabija muszę zmienić dostawcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja annonymous 0 Napisano Luty 22, 2012 A ty preston też z burger kinga wróciłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Luty 22, 2012 pśp Słownictwo słownictwem... a co powiesz o kobietach spożywających alkohol w celu relaksacyjnego upicia się? Ja nie wiem jak tak można, tylko facet może przecież zalegać z piwem na kanapie :P Zgadzasz się ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Luty 22, 2012 Nie. A co, wygladam jakbym wrocila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Luty 22, 2012 Carrie Nie było roznosiciela :O A ja od 9 przestawiałam budzik co 10 minut kimając w ciuchach na łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poranny kac Napisano Luty 22, 2012 "ale się nażaruam ja piertole kurva a Wy co? pościcie? hahahaha " nie dość że nie wychowana, śmieję się z czyichś zasad, nie umie poprawnie pisać, to jeszcze nie umie gotować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 22, 2012 pśp Słownictwo słownictwem... a co powiesz o kobietach spożywających alkohol w celu relaksacyjnego upicia się? Ja nie wiem jak tak można, tylko facet może przecież zalegać z piwem na kanapie Zgadzasz się ze mną? } no chyba się z tzipełom na rozumy pozamieniałaś :O kobieta jak najbardziej może kurva leżeć i pachnieć. alkoholem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja miałem zupe pomidorową Napisano Luty 22, 2012 na obiad a teraz mam wątróbke z cebulką, ziemniaczkami i kapustką zasmażaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 22, 2012 poranny kac } gotować umiem zayebiście, ale mi się czasem nie chce pizzdusiu z psią kredką w gaciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 22, 2012 a ja miałem zupe pomidorową } kocham wątróbkę z cebulkoł lof lof lof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja annonymous 0 Napisano Luty 22, 2012 No trochę preston. Przecież wiesz. Przy okazji sprawdzam czy dalej masz dystans do swojej tłustej doopy. No na razie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach