CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Luty 22, 2012 Menstruacja, jak Ty sie o mnie martwisz. Imponujace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Luty 22, 2012 No pachnieć jak ją jej pijaczek wycałuje :P Nie ma to jak minetu wtedy, zamiast śledziem tzipka jedzie piwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poznanski kwiatek polny 0 Napisano Luty 22, 2012 zbanowana ty uwazaj na to zarcie bo dupa juz i tak jak stodoła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja annonymous 0 Napisano Luty 22, 2012 No trochę preston. Bo chętnie roochałbym cię. Ale dopiero jakbyś schudła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Luty 22, 2012 Menstruacja, nie sypiam z byle kim. Przykro mi. Niemniej jednak - marzenia dobra rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Luty 22, 2012 dlaczego keri wpierdala się we wszystkie topu pśp, skoro palec nie chce z nią gadać? Bo chce zwrocic uwage Krolowej na swoja osobe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja annonymous 0 Napisano Luty 22, 2012 No i poczuła przewagę dupeczka. Ahhh preston. Czy ty żywisz jakiś uraz do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uhyjmk Napisano Luty 22, 2012 carrie kocham Cię P.S. Jestem "dziewczynom" i widziałam Twoje prawdziwe zdjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Luty 22, 2012 I co, mam tlusta, zapryszczona morde jak to glosi kafe legenda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uhyjmk Napisano Luty 22, 2012 Oczywiście, że nie Udowodniłabym im to, ale po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Luty 22, 2012 Nie udowadniaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach