Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanski kwiatek polny

wredna blondyna wzielas juz tabletki psychotropowe?

Polecane posty

dobra ja zmykam bo z takimi tepakami nie pisze :D piszcie piszcie nadal moj zyciorys moze jaki bestseller powstanie :D jesli wiecie co to znaczy of course :classic_cool: czesc spaślaki 🖐️ wredna moze nie, nie widzialam. grrrr

nie uwazam wredna ale napisalas ze chyba porzadnej szkoly nie skonczylam a ja Cie tylko poinformowalam ze studiuje na Uj teraz a to raczej do nieporzadnych nie nalezy... Ok zmykam bo zbanowana i shizuka chca sobie do siebie pogadac :D napiszcie kiedys jak to jest byc dziewica i nie widziec na oczy penisa :D posmiejem :classic_cool: 🖐️

sama to napisalas, ja tylko przeczytalam. ale nie obchodzi mnie to. po prostu ci wspolczuje. jeszcze miec dziecko tak ok 28 lat, ze wspanialym mezem, ktory nawet zdrowej zaplaci za dobre warunki,cesarke i co tylko. a ty... mloda, zrujnujesz sobie cialo, psychike, nikt o ciebie porzadnie nie zadba bo ma wyyebane i nawet nie zaprzeczaj poniewaz wiem to od kogos :) zreszta sama zobaczysz, ze to wcale nie jest takie piekne i slodkie 🖐️

a te znowu? Ja to Wam współczuję poważnie, skoro aż takie zainteresowanie wzbudza w Was to czy ona kogoś,ma czy nie ma. Że latacie i pytacie innych sprawdzacie na portalach każda jej wypowiedź. Weźcie się ogarnijcie. Młode jesteście poszlybyscie do pracy do szkoły, w domu posprzataly, nie wiem kurwa obiad ugotowaly. A nie tak siedzicie i pieprzycie. Co Was to obchodzi? Jej zycie, a temat jej ciąży i wieku pojawia się co 2 dzień. Kciukiem Ty mnie kurwa przerazasz. Poważnie piwinnas się gdzieś udać bo Twoje zachowanie do normalnych nie należy. Nie rozumiem jak można swoje frustrację wyladowywac na forum. Głupia nie jesteś bo nie raz pisalas normalnie. Po co to tak. Nie lubisz jej luz nikt Ci nie każe. Ale po chuj tak po kimś jechać. Ty se pogadasz po niej to splynie, a potem wychodzisz na jakiegoś neozjeba który siedzi całymi dniami i wylewa swoje frustracje na jakimś forum

Forum - strona główna Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Moje konto Moje tematy DataOdp.TematAutor 15:08 6444 UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie? (ost.) kierrah + 15:08 10105 Rajska Wyspa (ost.) Tinera + 15:08 5 Byłam w galerii i mnie natchneli,napisałam wiersz... ILoveAngell + 15:08 1 Czy z taki wyglądem mam w ogóle jaką szansę na bliższy kontakt z chłopakami? marlelena + 15:08 527 Czy jest tutaj Ktoś z Nowego Sącza? (ost.) mario100 + 15:07 23 Zlamana wlasna glupota zalamanawlasaglupota + 15:07 13 Prawdziwe zdjęcie Carrie, szybko uhyjmk + 15:07 32 Haha nie zgadniecie co dzisiaj zrobiłam! Ja sama nie wierzę ! :D:D (ost.) madzialeńkaa + 15:07 2 Mogłybyście być z facetem który qioutrww + 15:07 12 Jak policja w Polsce tlucze niewinnych ludzi! Antydyktatura + 15:07 3324 szczęśliwego nowego roku i (ost.) pijany kjójićek + 15:06 10 Gdzie kupić chusteczki z materiału dla mężczyzny? chusteczkahaftowana + 15:05 44 Mam pomysł!!! ślub cywilny za granicą- taniocha!!! (ost.) olaalo + 15:05 7 MÓJ WĄTEK, MOJE ODCHUDZANIE... ZAPRASZAM motorola21 + 15:05 8015 Paląc ognisko w bieszczadzką noc (ost.) Sacryficial Suicide + 15:04 9 AGNIESZKA ŚMIESZKA TO ZERO!!!!! bezdoomnaosssoba + 15:02 414 dolarek (ost.) apolinka + 15:02 16 Jak Waszym zdaniem wygląda życie po śmierci? Malwina56346346344444444 4 + 15:02 31251 WYBORY - WYBORY - WYBORY (ost.) Ataman Ryps. + 15:01 8838 ławeczka 50-tek i więcej (ost.) Kingala + 15:01 4 chce zajsc w ciaze mis misiulinka + 15:01 13 Czuję się gorsza bo wybrałam studium... kurde smutno mi + 15:00 4 Zdajecie sobie sprawę z tego jaki w Indiach jest syf? rgretretrey + 14:59 3 WIECIE JAK KCIUKIEM NAZYWANE KOBIETY W CIĄŻY? kryskamatyska + 14:58 37 wredna blondyna wzielas juz tabletki psychotropowe? (ost.) poznanski kwiatek polny + 14:57 7 Dlaczego papierosy są takie drogie? a ja miałem zupe pomidorową + 14:56 64 Temat dla moich przeciwników........ (ost.) dyrektorke + 14:56 74 Jestem wilkołakiem. Odpowiem na prawie każde pytanie. (ost.) Vlkodlak Spes + 14:56 3638 Ciekawa jestem ile tu jest osób po 40-stce jak ja? (ost.) KRYŚKAZSASIEDZTWA1 + 14:56 30 21 MARZEC =- DZIEŃ GNIEWU. Tharwista + 14:55 2 dieta kopenhadzka czekam20 + 14:55 40 Jak szybko pozbyć się 10 kg (ost.) Asiulka27 + 14:54 42 właśnie wróciłam z Burger Kinga. (ost.) pozdrawiam środkowym palcem + 14:53 10 Gospodyni - co by chciała? malwina barecka + 14:53 3454 Egzaminy eksternistyczne LO (ost.) ekstern + 14:52 6 czy trudno znaleźć pracę w Gdańsku? praca biurowa, bankowość itp. honorata= + 14:51 2 widzieliscie kiedys ducha?ale pytam serio dhgviejgerk' + 14:50 3 Dylemat Zyciowy RafalTrostky90 + 14:49 0 Sponsoring - kto byl na tym filmie?? jioiojo + 14:49 2804 pijemu... reaktywacja (ost.) góralka w halce