Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dzisiaj na poprawce siedziałem z fajną laską

Polecane posty

Gość poliklinikka
koniec imprez, koniec erekcji - Wielki Post się zaczał :classic_cool:

Gość poranny kac
na juwenaliach ją spotkasz :D

Gość wrekatekorato
Może zobaczycie się na kolejnej poprawce.

Gość zobaczyszz
tak pewnie tak a tak na marginesie Jakie to uczucie sypiac z k**wa? zastanawia mnie to co taki facet czuje wtedy spiac -bzykajac sie z k**wa

Gość o temora! to za mało
jest tu pare osob jeszcze gorszych niż niegdysiejszy cream, niedługo będą nas informować osobnym tematem, ze właśnie się wypróżnili :O Użytkownik: Śmieszny Student (ilość tematów: 158, ilość postów: 2054)

Gość idziemy najebac siee
Będziesz ja ruchał na imprezie? Ona jest puszczalska?

Gość napisz jak wygląda ta laska.
🖐️

No cieszy mnie niezmiernie że masz prawidłowe reakcje na bodźce erotyczne. Tylko powiedz mi co ma wspólnego erekcja z życiem uczuciowym (bo to jest właśnie takie forum)?

@fiku Nie zgadzam się z Tobą. Po drugie skąd taka agresja? Ktoś Cię zdenerwował?

pomijając pewne przypadki, gdzie dany student oprócz studiowania ma dziecko, pracę itp. to większosc z ludiz którzy maja problem z zaliczeniem to zwyczajne tłumoki.

Przykro mi fikuu że tak piszesz. Ja na studiach miałem kilka (3-5? na 5 lat) poprawiek - więc w/g twojego tryterium jestem tłumokiem. Określenie "tłumok" jest agresywne. Czy mówisz tak tylko do facetów czy do wszystkich ludzi?

@Student Jest taka książka "Prymusom dziękujemy". Najważniejsza, że się nie poddajesz i walczysz do końca. Ja miałem średnie oceny na studiach a jakoś nie narzekam na pracę zawodową. Ważne żeby wiedzieć w czym się jest dobrym i to robić w życiu z pasją.

"Przykro mi fikuu że tak piszesz. Ja na studiach miałem kilka (3-5? na 5 lat) poprawiek - więc w/g twojego tryterium jestem tłumokiem. Określenie "tłumok" jest agresywne. Czy mówisz tak tylko do facetów czy do wszystkich ludzi?" ad. część 2. - tylko do takich pokroju śmiesznego ad. 1. - kazdemu moze zdarzyć się wpadka, 3 poprawki na 5 lat moiżna odebrać jako zdarzenie epizodyczne Student, który jest na utrzymaniu rodziców, nie am żadnych obowiązków i nie potrafi zaliczyć egzaminu eweidentnie do bystrych nei nalezy 🖐️

@fku Nie przekonasz mnie. Powiedz kto Cie tak skrzywdził, że nie lubisz facetów?

fiku mikuuu - przez 5 lat studiów miałem 2 poprawki i jestem do dziś tłumokiem ?

"tylko tłumoki mają poprawki (pomijając gdy poprawka jest zdarzeniem epizodycznym)" naucz sie tłumoku czytać ze zrozumieniem 🖐️

Śmieszny nie jest gówniarzem,jak nie znasz kogoś to nie oceniaj...

ty wredna małpo jeszcze ci ten język uschnie za te gadanie...