Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialeńkaa

Haha nie zgadniecie co dzisiaj zrobiłam! Ja sama nie wierzę ! :D:D

Polecane posty

Gość Supremus Dux
No i spoko, gość jak może dobrze zakręci, to sobie zarucha bez wysiłku.

Gość madzialeńkaa
a wy tylko, widzę o jednym... ;P

Gość bananowedziecko
a ty nie za młoda dla niego jesteś?

Gość Supremus Dux
do wyruchania w sam raz

Gość hahahahahahaahah
idź na randkę, baw się dobrze i nie przejmuj się gadaniem siedzących tutaj samych starych panien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo do nich już żaden nie zagada, a Ty wykorzystaj swoją okazje ;) pozdro !

Gość rotfirelkkkd
zazdroszczę bo ja bym tyle odwagi nie miała ... ;)

Gość ładna samotnaa i koniecc
wooooow jestenm pod wrażeniem i cholernie cio zazdroszczę, ja jestem tak nieśmiała że nigdy bym tego nie zrobiła ... ;P

Gość nmz
podnoszę

Gość ablondfilthyslut
hahahah super! właśnie zaczęłam się zastanawiać czy kiedyś zrobiłam coś podobnego...i niestety nie, ale przypomnialo mi sie ze bylam kiedys u progu 'szalenstwa' ,y jakos mialam dobry miesiac, schudlam , bylam pewna siebie wiecie takie tam sranie kazda kobieta ma czasami etapy burzy hormonow, no i robilam regularnie zakupy w hm na nowym swiecie gdzie byl przystojny pan kasjer i ...kurcze ile razy ja sie nalatalam po sklepie kombinujac zeby tylklo on mnie obsluzyl hahah.zwracalam specjalnie rzeczy zeby nawiazac kontakt..;p aaa raz w ferworze wymyslilam podryw ze podeszlam do kasy rozmawiajac akurat z kolega nt ciecia wlosow i costam zaczelam idiotyczna gadke ze taka jestem fajna specjalnie zeby slyszam l buahahha i 'no wez nie idz do kolejnego pana przemka za 20 zl bo cie wystrzyze na doniczke lepiej znajdz kogos fajnego moze spytaj jakichs kolegow hipsterow gdzie sie strzyga' .skonczylam rozmowe i niby przypadkiem spytalam go oo a pan ma fajna fryzure , moze ma pan do polecenia dobrego meskiego fryzjerea? hihi i podal mi jakis nr do jakiegostam stylisty na foksal ktory przyjmuje w domu b;a bla. no i coz kontakt nawiazany ale chyba troche w zlym kierunku hahaha .tyle z tego ze ostatnio jak sie mijalismy na nowym swiecie przed sklepem on akurat szedl do pracy a ja na uczelnie,bo czesto tam chodze to powiedzial mi czesc :) milo.to bylo jakos w listopadzie i do tej pory sie czaje zeby cos pojsc i zrobic , spytac o nr nie wiem ale sie wstydze;p musze tam wpasc, dawno mnie tzm nie bylo.Co do historii opisanej wyzej to czekam z niecierpliwoscia na dalszy rzwoj wydarzen hihhi.Mysle ze starszych facetow to mozna latwo 'rwac' bez bolu hhaha bo beda zachwyceni i oniesmie;eni ze taka mloda dziewczyn a na nich zwraca uwage:D no chyba ze sie trafi wyjatkowy narcyz jakis, ale mysle ze to vvalkiem fajny i przystepny target takie ciacha kolo 30:) powodzenia dziewczyny! aha mam 21 lat

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrfffffffffr
gratuluje odwagi ja bym sie sie nie odważyła aż taka szalona nie jestem, ale takie opowieści daja nutkę optymizmu i tego że warto próbwac i nie bać sie, czekamy na dalszy rozwój sytuacji:) piszecie esy ze soba?

Gość feweerfewrew
a potem się obudziłaś w obszczanym łózku :classic_cool:

Gość autorkooo
odezwij sie:)

Gość Gdzie jest autorka
Pewnie jeszcze z korzenia nie zeszła

Gość hela777
autorka zaciazyla

Gość ghg
hahaha dobre to und motzne :classic_cool: szkoda ze nie ma 'lubie to' :P

niektórym to dziewczyny same wchodzą do łóżka mi nie bo jestem zafajdanym prawiczkiem z kafe zreszta slusznie bo czego by sie mogly spodziewac po moim 11cm penisie