Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanio i dobrze

kosmetyki isana

Polecane posty

Gość tanio i dobrze

które polecacie, a które nie?

Gość hej hej helołł
żel pod prysznic bo i tak to tylko zel nic nie daje wiec po co przeplacac plastry na wąsik - lepsze niz z joanny a tansze

Gość tanio i dobrze
żelu to i ja używałam, ale szczerze mówiąc, to strasznie śmierdzi :( próbowałam kiedyś maseczkę z miodem i czymś tam i była super. szamponów i odżywek bałabym się użyć.

Gość hej hej helołł
zele sa rozne wiec mozna wybrac zapach nie wszystkie smierdza

Gość opiopi
Szampony są tanie i ładnie pachną. Czasem używam, wolę oszcędzić na szamponie a wydać więcej na odżywkę.

Gość magdakaskasasn
tanio i dobrze szamponow i odzywek balabys sie uzyć??? a Ty czym niby sie kierujesz kupująć te rzeczy?? Pewnie znaną marką. Dziewczyno zacznij czytac składy bo akurat szampony i odzywki isana są o niebo lepsze ot lorealow i innych nafaszerowanych silikonami produktów!!! Smieszą mnie ludzie ktorzy kupują kota w worku i płaca za marke a nie maja pojęcia co jest w srodku!! Akurat odzywki isany i alterry są najlepszymi w rosmanie

super nawilżający krem na sutki :) taka seria dla kobiet w ciąży, jest bez konserwantów i innych śmieci a tanie

Gość hej hej helołł
a mnie sie wlosy przetluszczaja :( a mam farbowane :( jak to pogodzic?

Gość tanio i dobrze
nie wiem, ja od dawna kupuję head and shoulders i nic od niego nie mam. od wszystkich innych szamponów mam uczulenie i skóra mi się przesusza. co do innych kosmetyków, to większości nie próbowałam, stąd moje pytanie.

Gość isana z serii med
kremy z mocznikiem są rewelacyjne - zarówno te do rąk, jak i do ciała i twarzy

Gość nie wiem jak to się
dokładnie nazywa... wygląda jak krem do włosów (bo odżywka to nie jest) zielone opakowanie, do włosów farbowanych - specyfik ten ułatwia rozczesywanie i chroni przed promieniowaniem UV. kosztuje ok 5 zł a efekt bardzo dobry

Gość kasskaa33
Jeżeli szukacie kosmetyków Isana w niskiej cenie to polecam Wam zajrzeć do serwisu: http://aukcjusz.pl/ Znajdziecie tam produkty często o połowę tańsze niż w zwykłym sklepie. Pozdrawiam