Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MichałekNiedowiarek

Jak zaimponować dziewczynom?

Polecane posty

Mój problem polega na tym że przyszedłem do nowej szkoły ponadgimnazjalnej.Jest tam cała masa fajnych dziewczyn i chciałbym się ogarnąć może jakiejs sie spodobam ;P Macie jakies porady odnosnie wygladu,ubioru,zachowania?

Gość poliklinikka
pierwsza rada - albo ty wybierasz albo ciebie wybierają :classic_cool: jesli ty wybierasz - masz szansę na to co co chciałeś jesli ciebie wybierają - pawie pióra w dupę i stroszyć :D

1 opcja raczej nie wchodzi w grę bo w stosunku do dziewczyn jestem strasznie nieśmiały.Nie umiem ot tak podejść i zagadać.Dupa ze mnie nie facet.Pomyslalem więc ze jak zrobię cos ze swoim wyglądem to może jakiejś ładnej wpadnę w oko.

Gość poliklinikka
no, jest to jakas opcja dla kolekcjonerów trofeów. Skoro ci ta rola w życiu odpowiada - pozostaje nabyć pawie pióra ;)

polikinika czy jak sie zwiesz mozesz juz nie pisac bo z twoich rad że nic nie wiesz.A rade kolegi stosuje od zawsze i nie po to zeby zaimponowac ale dlatego że to obowiazek kazdej normalnej osoby.. Proszę o konkretne rady i najlepiej dziewczyn bo co facet może o tym wiedzieć.

Gość poliklinikka
polikinika czy jak sie zwiesz mozesz juz nie pisac bo z twoich rad że nic nie wiesz nie dziecko...z twoich pytań wynika, że to ty nic nie wiesz przemysl to sobie, zwłaszcza mój pierwszy post kiedys zrozumiesz 🖐️

Gość poliklinikka
to jest moja rada: pierwsza rada - albo ty wybierasz albo ciebie wybierają jesli ty wybierasz - wtedy i tylko wtedy masz szansę na to co co chciałeś nic więcej nie mam do powiedzenia w tym temacie

Gość Alaaaaaa
włóż skarpetkę do majtek :D

to nie jest rada to jest pierdolenie nie wspominając już o skarpetce.Wiem że lepiej by było gdybym to ja je podrywał ale nic nie poradzę na to że jestem beznadziejny w rozmowie z dziewczyna nawet z kolezankami idzie mi normalnie a kiedy jakas dziewczyna mi sie podoba to zachowuje sie jak cipa następuje chwila milczenia i ona zniechęcona odchodzi.

Gość poliklinikka
to nie jest rada to jest pie**olenie aha,,, no to wróć jak cię życie pokory nauczy dokończymy rozmowę 🖐️

Ach tak teraz posłuchajmy pierdolenia jaka ty dorosła nie jestes czego nie widziałaś robiłaś obciągałaś itp.Prosiłem o rady która i tak nic mi nie dała a ciągle pieprzysz smuty.Przestań zgrywać ważną bo nią nie jesteś i najlepiej wypierdalaj z mojego topiku.

Gość poliklinikka
mogę się podzielić z kimś swoją wiedzą i doswiadczeniem - każdy ma jakieś i tylko od niego zalezy czy to rozda, sprzeda czy zachowa dla siebie ale to co ty piszesz w moja strone skutecznie mnie do tego zniechęca sam rozumiesz :D ;)

Możei jestem niedoświadczony ale nie jestem głupi.Oczywiste jest to że twoja ostatnia wypowiedz ma na mnie wymusic chęć skruchy i przeprosin.Jednak i tak wiem że jestes głupia i po raz ęty nalegam byś sie juz tutaj bo mam ciekawsze rzeczy do roboty niz wykłucanie sie z toba na forum ..

Gość zawiedziony1410
Michałku witamy w internecie.

Gość zawiedziony1410
strzelanie fochów jest zarezerwowane dla kobiet

Gość obraz nędzy i rozpaczy
ten gość

Na dobry początek zadbaj by nie pojawiały się w Twoim słowie pisanym takie słowa jak "wykł"U"cać. To nie złośliwość ale jak ktoś słusznie zauważył w takich miejscach, jakby chociaż to wyglądasz na takiego, jak radzisz sobie z ortografią. :) Jak dorzucisz do tego płynną składnię. Wirtualne majtki już będą leciały w Twoim kierunku. I chociaż na "sucho" ale podbuduje to trochę pewność siebie, która znacząca wpływa na Twoją nieśmiałość. A jak tego problemu nie wyeliminujesz to będziesz dreptał w miejscu...

... "fajne masy" to może i są jak wyjdą protestować. ;) Przeraża Cię ogrom możliwości i we wszystkich chciałbyś się sprawdzić ale życia Ci zabraknie. Dlatego, dla własnego dobra spróbuj zawęzić, "fajnej masy", do dziewczyn, które wzbudzają Twoje zainteresowanie...

Tylko dwie ? Dziewięć to problem. Jakie są, chodzi mi o kolor włosów, są naturalne, czy farbowane? Jak się ubierają, (chciałem napisać, czy chodzą z tobą na wykłady) To było by dopiero fo pa :P :P :P

Jaką łaskę. Chłopcze ciesz się że miałeś okazję poznać pewną alternatywę, do tych potłuczyn, które jak dla mnie nieszczęśliwie przeczytałem, zanim opublikowałem swoje wywody.