Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MichałekNiedowiarek

Jak zaimponować dziewczynom?

Polecane posty

wez flaszkie do jednej reki, do drugiej szlugie i bujaj sie po korytarzach w kapciach marki najk :-)

Gumowy Joe - to starczy na krótkie zainteresowanie jedynie i to nie do końca potwierdzonymi projektami na Kafe. :) 🖐️ Co Wronełłę z Perwersją już się Cię w obroty. ;) ;)

Nowy {czesc] od jakiego lansu trzeba zaczac:-) Za moich czasow dawalo to pewne rezultaty :-)

I nadal daje Gumowy Joe :) Tylko że wymagania sprzętowe wśród nastolatków rosną. I jakbyś uderzył do takiej z trampkami, nawet z "łyżwą" , to wybuchła by śmiechem.

Dlatego ważne jest z kim się wozisz. To co tobie się podoba odpowiada również twojej naturze i usposobieniu. Przeciwieństwa się podobno przyciągają. :P Już widzę jak dziewczyna, która robiła już laskę w męskiej ubikacji, poleci na takiego łosia jak ten twardziel. :O

Nowy, możesz się mylić, czytałem artykuł o kobietach, gdzie wypowiadały się o swoich fantazjach. Była tam jedna, która wypowiadała się, że ma udane życie towarzyskie i zawodowe, ale ma fantazje, żeby obciagnac jakiemuś brudnemu żulowi w bramie. Tak, że sam widzisz, wszystko jest możliwe:-)

rozumiem ze mamy byc twoja szara eminencja:D...ok....ucz sie dobrze, poznaj dobrze dwa jezyki, miej wlasny ulubiony sport, pracuj w soboty( kieszonkowe potrzebne) fryzjer czyste ciuchy i banan na buzi....pewnosc siebie jest magnetyczna....przyciaga kobiety...kobiety lubia tez czulych i szarmanckich facetow...o!

PS....a to pozniej , pozniej juz:D,

Nie no co wy po prostu wiem że wiele osób ma doświadczenie i ich rady są jak dar z nieba a niektóre wypowiedzi naprawdę były o dupie marynie.Ale i tak sporo mi powiedzieliscie dzięki wielkie :)Jakbyscie cos jeszcze wiedzieli mówcie.Szkoda ze zadna z pan nie chce się wypowiedzieć . ;D

Gumowy Joe mam nadzieję że nie chcesz stać się ofiarą jakieś niedopchniętej niewiasty z fantazjami, jako żul w bramie. :O Myślę że stać Cię na jakieś bardziej wyrafinowane scenariusze wydarzeń. ;) 🖐️ Chyba że musisz grać role jakie życie Ci dyktuje. ;) 🖐️

MichałekNiedowiarek naucz się czytać się między wierszami. :) To co się teraz dzieje, świadczy tylko o tym że zjedziesz sobie pod foty z neta, wyobrażając sobie, dwie nieświadome dziewczyny Twojej adoracji. :(

Pomarańczowy Skurwysyn ok...to przynies teo szampana...ja place!!!....pasuje?:D ps.....obiecuje ze na spotkaniu bede lezala na stole z lekko uniesionymi kolanami by sztrapsy spod kiecki uchylaly rabka koronkowego paska....a szampan niech sie leje :d dobranoc 👄

Nowy, ja tylko opisalem czego kobiety potrzebuja, nie istnieje jeden scenariusz do odrebnego typu czlowieka, zycie potrafi czasem zaskoczyc :-)

Gumowy Joe kobiece potrzeby: wlasa kasa niezaleznosc sex wakacje nad morzem alkohol w piwnicy matratze 220x220 kotka lub pieska jacht samochod i dom ksiezke do poduszki kwiatki w ogrodzie zimowym i faceta ktory to wszystko z wielka miloscia ogarnie...o!