Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuku na muniu...

oddam za darmo - ubrania i kosmetyki okolice wawy

Polecane posty

Gość Lubella 40 39/40
Ty byś tak zrobił/zrobiła ale mi by się przydały.

Gość aaallllllleeeeeeeeejaja
uśmiechem chętnie się zrewanżuję, nawet na kawę cię zaproszę! jestem z okolic niedźwiadka,ale mogę się do ciebie dostosować i podjechać:))

Gość hjfgjghjfgj
ja nic nie napisałam, ze przytyłam, wiec się nie czepiaj, o kurierze to inna laska pisała! Masakra jak wy hieny lubicie genaralizować skoro autorka chce oddac komuś z Wawy to mam nadzieje, ze się ktoś taki znajdzie, pozdrawiam :)

zalezy mi na spotkaniu osobistym, ludzie sa jacy sa i tego nie zmienimy, trafiają się dość podłe jednostki, więc sorki, ale nie wysyłam..

więc jak się zdecydujesz na mnie, to chętnie coś przyjmę:) biedna co prawda nie jestem, w ubóstwie też nie żyje, ale jak pisałam ostatnio ciężko u nas z kasą, ja bez pracy, i na razie nie stać mnie na kupowanie super fajnych ciuchów a jako kobieta też mi sie marzy coś ładnego:) Jedno co ci mogę zagwarantować, że tak jak ty szanuje rzeczy i nie sprzedaje, ewentualnie jak coś mi nie pasuje, to oddaje dalej:)

Gość Lubella 40 39/40
Brat mi zaproponował, że jeśli bardzo mi zależy to jest w stanie wsiąść w samochód, zapakować moje dzieciaczki i mnie i pojechać do Warszawki po te rzeczy. Przy okazji odwiedzimy rodzine:)

dzielnica Ursusa, okolice, Pruszkowa

Gość nie panna ale nikt
a mi by się przydały spodnie ciążowe. Nie mam kasy kupić, wyrzucili mnie z pracy jak się dowiedzieli. Mąż. odszedł. Jestem sama z dzieckiem 4 letnim.

mam ciążowki czarne, eleganckie,cienkie,lejce jak chcesz. A skad jestes__

Gość Alga_Morska
mam pytanie jakie sa te ubrania? ja chetnie wezme

Gość mamuska x 2
jestem z lubelskiego. Noszę 40 to nie wiem czy ciążowe jest rozmiarówka czy nie.

Gość mamuska x 2
kuku córka ma 4 lata,a nie znam drugiego płci. Poza tym jestem z lubelskiego także ciężko by było.

na ciążówkę tez jest rozmiarówka - z bluzkami to można jechać do 9 msc normalnie ale dół to już trzeba z regulacją, ja mam 40 -42 takie typowe, mam 162 cm wzrotu, lubię kolory i klasykę, sportowo też lubię się nosić, ale nie dresiarsko, dziewczyny za takie zestawy na allegro ludzie płacili po kilka setek, zgłaszać się...

Gość Lubella 40 39/40
pisałam wcześniej.... agnieszka_wil@wp.pl

:) mam jakąś szansę? będę bardzo wdzięczna:))

dziewczyny a jak to zweryfikować kto naprawdę jest w potrzebie ? ja kiedyś tutaj pisałam do dziewczyny aby na email odezwała to dostałam pełno głupich wiadomości od dzieciuchów ciekawskich

Gość Luna_31
Dlatego tyle pytań bo to w dzisiejszych czasach podejrzane ze ktos cos chce dac za darmo :) Sama bym wzieła bo mój rozmiar ale kurde za daleko co za pech :-o Bez zebdnych pytan bym po to pojechała zeby być pierwsza :P:P:P

w takim razie życzę znalezienia odpowiedniej osoby :) pozdrawiam, pa

Gość Luna_31
kuku na muniu- a poczy poznasz tą skrajnie potrzebujca ? przciez nie bedziesz brała od nikogo odcinków z dochodami :D a po wygladzie tego nie zoabaczysz :)

luna po wyglądzie właśnie poznasz , dziewczyny tutaj na pewno by sie znalazły osoby w potrzebie

Gość kuku ja kocham kosmetyki
z avonu.... ale mnie na nie nie stać!!:( o boże nie jestem z warszawy ale jak mi je oddasz za darmo to na piechotę przejdę.... :( co do ciuchów z chęcią bym przyjęła, ale mam rozm s

Gość kuku ja kocham kosmetyki
kiedy ja jakiś kosmetyk kupiłam:( już wszysko na wyczerpaniu:(

do jednej klasy z moim synem chodzi chłopak, który jest z wielodzietnej rodziny - przekrój wiekowy od 6 msc do 11 lat - wszystkie ubrania po moich chłopakach trafiaja do nich, mogłabym sprzedac tylko po co dla kilkuset zł kiedy oni chodzą strasznie ubranie, ale nie brudni - biedę widac, ja ją widzę.. dlatego nie boję sie, zresztą biedny nie wybrzydza...