Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuku na muniu...

oddam za darmo - ubrania i kosmetyki okolice wawy

Polecane posty

Gość Lubella 40 39/40
A może mieszka z rodzicami, którzy internet mają?

Gość znowchoravbnj
Ja okolice okecia ale jak podam mail to jacys inni zaczna pisac i sie zgrywac

nie chwalę się, że chce pomóc, nie oceniaj tak płytko.. wiem, że kazdy ma jakieś potrzeby, ja mogę pomóc w zakresie , który okresliłam..

Gość znowchoravbnj
Laura no nie mam..dluga historia:(

znowchoravbnj= a gdzie pracujesz ? no co robisz ? sama jesteś z dzieckiem ?

Gość znowchoravbnj
:(

czy to wazne kto gdzie jest i jaki tryb zycia prowadzi - nie rozliczajmy innych zacznijmy od siebie - nie lubie jak tak na kafe po sobie jeździcie....

Gość Lubella 40 39/40
kuku na muniu-jestem zainteresowana całością, większość rzeczy, które mam dla dzieci i dla siebie są od dobrych ludzi. Rzadko coś kupuję bo mnie na to nie stać. Maila podałam. Jeśli chcesz wiedzieć o mnie coś więcej to napisz właśnie tam. Byłabym wdzięczna.

znowchoravbnj- jak nie chcesz pisać na forum to napisz na email lcdmcc@interia.pl

Gość znowchoravbnj
Lauro ciezko mi tu tak pisac o swoim zyciu..musialabym zaufac by moc sie zwierzyc:(

Gość znowchoravbnj
Kuku..hm nie mam pradu,cala wyplate oplacam zalegle rachunki,to co zostanie ti jedzenie,syn bo do szkoly chodzi,a ja na koncu..nie stac mnie na nic dla siebie..i zaraz padnie mi komorka:(

Gość blekit nieba
witam!chętnie przyjme, jeśli faktycznie oddajesz za darmo. Jestem z Piastowa, i podjade do Zachodniego jeśli nie będzieci przeszkadzało, że będę z dzieckiem. Jak jeszcze aktualne, to podaje maila do siebi8e, bo nie bardzo moge teraz śledzieć i śledzić temat. jollantta@interia.eu

Gość zachłanne nieroby!!
sepy kra kra kra daj mi daj mi :D kocham avon :o kurwa nie mas zkasy to się nie maluj do chuja! co to ma być? pojebało was? potrzebujący a nie babole bez mózgu które chcą! i jeszcze wymogi

Gość znowchoravbnj
Kuku.. moj mail. balwanek31@gmail.com

Gość znowchoravbnj
Pewnie nie mam szans,bo juz musze isc

Gość ioijoj
co za poziom tej dyskusji.... autorka chce oddać za darmo a tu tyle sępów ja kiedyś chciałam za darmo oddać 10 par butów (prawie nowe, niektóre nieużywane), napisałam odbiór osobisty, i wszystkie pary a tu wybrzydzanie, ze kolor nie ten, że wzięłaby by jedne, ale drugie się nie podobają, że kurierem wysłać..... daj człowiekowi palec weźmie rękę...

Gość LajzaMinelli
też bym dała POTRZEBUJĄCEJ ubrania eleganckie (takie mam z uwagi na dress code w pracy) czyli kostiumy, koszule, spódnice, topy ,spodnie i buty na szpili i platformie łącznie 14 cm:( rozmiar 38, mam teraz na pograniczu 42 - a nie że się spasłam ale choruję na RZS i leczona jestem sterydami, stąd i szpile odpadają( szaro-czarne zamsz i lakier, dużo kosztowały), a nie chciałabym potem zobaczyć tego na Allegro