Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuku na muniu...

oddam za darmo - ubrania i kosmetyki okolice wawy

Polecane posty

Gość oszczedna z przymusu
do LajzaMienlli potrzebujaca raczej nie bedzie potrzebowala tego roadzju odziezy, ale moze sie myle?

Gość szalonawariatka
LajzaMienlli to przykre że jesteś chora - WSPÓŁCZUJE CI!Ale jednocześnie ciesze się, że chcesz pomóc oddając "cząstkę siebie" bo tak traktuje sie swoje rzeczy. Jestem pewna, że na pewno znajdzie się kotś potrzebujący.aha i to że ktoś jest w ciężkiej sytuacji nie znaczy że nie może chodzić ładnie ubrany w kostiumy:)

Gość LajzaMinelli
może te rzeczy przydadzą si e dziewczynie szukającej pracy w kancelarii prawne banku czy biurze. Postaram sie zrobić fotografie i zamieszczę. Ale mnie to przerasta - więc jutro.Ubranka leżą i wychodzą z mody. A szkoda. Niektórych ani razu nie włożyła, to odzież z H&M, Zary, Bialconu i Makalu.

Gość szalonawariatka
na pewno sie przydadzą:) sama by7m się zgłosiła,ale te rozmiary to miałam 10 lat temu :(( niestety, A SZKODA

Gość szalonawariatka
powiem wam autorki, że przez takie tematy jak ten aż chce się dalej zaglądać na kafee!!!! dzięki wam za zwykłe ludzkie gesty, tak rzadkie w tych czasach!

Gość kobietka po 30
Co Wam powiem to Wam powiem.Te naprawdę potrzebujące nie siedzą na forach, nie mają komputerów i internetu.Ba nawet w większości nie mają pojęcia jak takie urządzenie obsługiwać.W mojej okolicy jest tylko jedna osoba której tak naprawdę chętnie pomagam .Jest to samotny ojciec wychowujący 2 małych dzieci. Mimo,iż mu ciężko nie prosi o pomoc.Stara się radzić sobie.Nawet z opieki społecznej nie korzysta ze strachu,że odbiorą mu dzieci , bo uznają,że sobie nie radzi. A kolejka w Mopsie składa się z tych co mają najwięcej...

Gość mała paulinka2
lazja minelli - mnie bardzo przydałyby się takie ubrania. Pracuję w małej firmie i tam wymagają ładnych ubrań. aktualnie mąż nie pracuje, mamy coreczke. Podam maila: paulina106@o2.pl napisz do mnie

Gość mała paulinka2
ale ja jestem z woj. podkarpackiego (co samo mówi za siebie-bieda i wysokie bezrobocie) a Ty skąd jestes?

Gość LajzaMinelli
z opolskiego, odezwę się teraz idę spać, dobranoc.

Gość mała paulinka2
bardzo się cieszę, dobranoc

Gość mała paulinka2
chyba się Pani jednak rozmyśliła. Szkoda :(

Gość miodekoe
to dobrze że są jeszcze tacy ludzie jak Ty na świecie. Widzą sens w tym, że komuś pomogą.

Jestem z twoich okolic. odezwij się na maila . mam kilka ciuchow w twoim rozm. więc możemy się zamienić . monikam417@wp.pl

Gość myszzzzzza
a z jakich okolic?

Gość mała paulinka2
szkoda ze ta Pani uciekła, bo ja juz pochwaliłam się (pewnie niepotrzebnie) mężowi, że może bedę mieć nowe ciuchy do pracy. Niestety moje koleżanki z pracy się śmieją ze mnie, bo ja się nie ubieram w firmowe ciuchy, tylko w szmateksach a i tak mi mama przerabia (skraca lub zwęża). no niestety.

Gość hgdhhr
up

Gość andzela103
ja chętnie przyjmę

Gość mloda1919
Chciałabym się dowiedzieć czy oferta z ubraniami jest nadal aktualna?

Gość kuku na muniu razy dwa
ubrania dawno oddane - trafiły do Raszyna- tak jak pisałam wcześniej... rzeczy zawiozłam osobiście, trafiły do naprawdę potrzebujących...

Gość MuNu1234
Ja wezmę mój email bukowskadaria4@gmail.com jezeli ważne.

Gość gość
Witam aktualne?? Proszę o wiadomość 573419838