Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid mm

bardziej szanowałbym kobietę po aborcji niż samotną matkę

Polecane posty

Gość Dawid mm

ponieważ pierwsza z nich nie dała z siebie zrobić szmaty i wzięła sprawy w swoje ręce, a druga dawała się cały czas kopać w dupę przez faceta, a później chce szukać jelenia który będzie utrzymywał jej bękarta

Gość tehytyhut
pierwsza wolała zabić a druga bierze odpowiedzialność za swoje czyny.... stuknij sie dawid

Gość Dawid mm
aborcja to nie jest morderstwo poza tym podobają mi się takie niezależne kobiety, które nie dają sobie innym wejść na głowę pewnie teraz samotne matki przejmą ten temat i będą pierdolić jakie to są wartościowe i lepsze od nieródek

Gość przesadziłas...
a rozwiedziona albo wdowa z dzieckiem to dla ciebie też szmata?

Gość zaczarowany olowek1000
w dupie mam to kogo ty bys bardziej szanowal:o

Gość Dawid mm
@przesadziłas... wdowy są poza jakąkolwiek kategorią, bo to nie ich wina, że straciły swojego mężczyznę rozwódka już trochę gorzej, bo w końcu widziały gały o brały

Gość Dawid mm
@zaczarowany olowek1000 to żegnam . . .

no mozesz juz isc :D

Gość przesadziłas...
a kogo bardziej nienawidzisz : kobiet czy dzieci?

Gość takie tam duperele nic więcej
mam nadzieję, że akurat ty żadnego dziecka nigdy nie spłodzisz :(

Gość laliko
gdyby twoja matka myślała tak jak to to by było mniej o jednego kretyna na świecie , a szkoda ....

Gość tehytyhut
nie jestem samotną matką widziałeś film "niemy krzyk" po obejrzeniu zmienisz zdanie że aborcja to nie morderstwo

Gość Dawid mm
@przesadziłas... tak Cię to zabolało, że jakiś facet woli bezdzietne kobiety? przecież prawie żaden facet nie chce być frajerem który będzie się bawił w tatusia dla obcego dzieciaka

Gość szatan!!!
Dawid mm w piekle czeka cie już gorąca smoła ,ty nawet nie zaslugujesz na posiadanie psa,a kobieta to dla ciebie idioto rzecz ,wiec sie wieszaj

Gość przesadziłas...
ja tak ogólnie pytam. Nie chcesz być tatusiem dla cudzego dziecka...ok, ja bym też nie chciała, ale skąd od razu taka nienawiśc.

juz sie nie osmieszaj chlopcze bardziej...:o

Gość Dawid mm
@przesadziłas... żadnej nienawiści tu nie ma, po prostu omijam samotne matki, bo to nie są dla mnie kandydatki na partnerki, ale widzę jakie są nachalne, niestety muszą wbić do głow ze z dzieckiem nie są już zbyt atrakcyjne dla facetow

Gość Dawid mm
@tehytyhut tak widziałem ten propagandowy film, no i co w związku z tym????

Gość przesadziłas...
nachalne? Czyżbyś sprawiał wrażenie dobrego kandydata na tatusia? Pewnie tak jest.

Gość Dawid mm
@przesadziłas... nie wiem . . . może, ale mnie one nie interesują, niemniej jednak traktuje je normalnie, ale w żadnym wypadku nie daje do zrozumienia, że między nami może coś byc, bo ja bym nie zaakceptował cudzego dziecka. chce założyć własną rodzinę, a nie brac samotną matkę i udawac ze to moja rodzina. dla mnie to nienaturalne

czyli bardziej szanowalbys dupadajke, ktora pieprzy sie z kazdym a potem laduje na fotelu u gina niz samotna matke, ktorej maz/partner zginal, np w wypadku?? Super napewno trafisz na dokladnie wyskrobana partnerke :D

Gość Dawid mm
@belle de jour 1982 a dlaczego dajesz takie skrajne porównania? to dla Ciebie wszystkie kobiety po aborcji to dupodajki, a te samotne matki to biedne dzielne kobiety skrzywdzone przez życie? nie rozśmieszaj mnie

Gość przesadziłas...
prawie kazdy woli własne dzieci od cudzych. Ale ja akurat samotne matki podziwiam. Bo jak wiadomo seks uprawiaja prawie wszyscy i dziecko mogło się przytrafić.

Gość cvzczfa
Dawid, Ty prowokatorze. :D

Jak dziecko niewinne zabila to i ciebie nozem przeszyje jak zaczniesz byc niewygodny. Takiej ci zycze.Swoj do swojego i zlapcie sie za lby.

Gość Dawid mm
@belle de jour 1982 nie wszystkie, ale zdania nie zmienię bardziej szanowałbym te które panują nad swoim życiem, a nie te które zostają same z bękartem

Gość Dawid mm
@Marilenka jest różnica pomiedzy aborcją a zabiciem człowieka, tylko jakaś świętojebliwa kobieta może wymyslić taka glupote ze kobiety po aborcji lataja z nożami i zabijają ludzi . . .

Gość przesadziłas...
jak by wszyscy(mężczyżni i kobiety) tak myśleli jak ty to by na świecie nie było ani jednego dziecka. Bo nigdy nie ma pewności, że się nie zostanie samotną matka.