Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paśka..

Mąż mojej przyjaciółki...

Polecane posty

Gość paśka..

znam sie juz troche.. to taki facet z ogromnym poczuciem humoru.. czasem mial do mnie jakies teksty, ale wiadomo wszystko bylo odebierane w formie zartu.. dopiero wczoraj dziwnie sie poczulam gdy bylam u niej, wypilysmy sobie troche ,a on mial mnie odwieżc do domu.. gdy jechalismy zrobila sie troche dziwna atmosfera, on mial tak jakby poddenerwowany glos..(cos w stylu jak ktos sie komus podoba i sie stresuje przy tej osobie, wiadomo o co chodzi) zdziwilo mnie to.. on czesto tez do mnie pisze na facebooku ( nie wiem czy ona o tym wie) ale zawsze odebieralam to jako kolezenska rozmowe... kiedys byla taka sytuacja ze przy piwie gralismy w pytania i ktos zadal mu pytanie czy on kiedys fantazjowa o mnie a on odpowiedzial ze tak... juz sama nie wiem co myslec, o tym wszystkim :|

Gość paśka..
znamy się *

heh dobrze wiesz co masz myśleć i na co masz ochotę - ale nie rób tego...

Gość cdn.....
nie rob nic glupiego! przeciez to maz twojej przyjaciolki! po co masz psuc komus malzenstwo. jak bedzie cos chcial to powiedz mu ze NIE MA MOWY NA ZADNE ROMANSE!!

Gość co masz myslec? ja ci napisze
co powinnas zrobic . Ustawic go do pionu . Poinformowac ,zeby sobie wybil ciebie z glowy , ograniczyc kontakty . I na pewno nie rozpierdalac malzenstwa. Jakby do czegos doszlo , bo na przyklad czulabys sie podlechcona tym ze sie podobasz ,ze cie pozadana, spojrzalabys sobie w lustro , a jej w oczy ? Zostaw ta sprawe , a jego uswiadom zeby sie nie angazowal , jesli jestes jej przyjaciolka ...