Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

poznałam idealnego bruneta w okularach

Polecane posty

akurat wywody prawiczków i ich fanek kompletnei mnei nei obchodzą :D podobnie jak ludzi bez kultury jak wpis ciut wyżej

Gość polskie litery nawalily
22:11 [zgłoś do usunięcia] żeleczek tak czytam kolejny topik fiku miku i myślę, że dziewicom brak faceta jeszcze bardziej siada na banię.

Właśnie piszę, że nie mam z nim kontaktu, ale zwrócił na mnie uwagę tak samo jak ja na niego :)

Gość dfdfdfd89
jak mozecie być nieczuli na te tragiczną sytuację ponieważ to już nty topik z tej serii:P

Gość kunfufufufu
po co jeszcze odświeżyłaś temat tłumoku ?

Gość tides of nebula
A co Ty byś robiła z tym brunetem fiku? Jesteś 23 latką na poziomie emocjonalnym 13 latki. Gdyby doszło do seksu, on mógłby zostać oskarżony o mentalną pedofilię :0

Gość tides of nebula
"W miarę" dojrzała? Przypomniał mi sie dowcip: Przychodzi facet do domu i widzi jak jego dziewczyna się pakuję -Co robisz Kochanie? -Odchodzę od Ciebie! -Dlaczego? -Bo jesteś pedofilem!! -O mocne słowa jak na 9 latke.....

Dojrzałość przychodzi wraz z doświdczeniami życiowymi, jestem dojrzała, ale wiadomo, że myslę jeszcze młodzieńczo, czasem naiwnie ...

Gość tides of nebula
Ach, i żeby było coś na temat: nie jesteś naiwna, jesteś infantylna. To świadczy o niedojrzałości emocjonalnej.

Dojrzałość widać w tym jak cżłowiek się zachowuje w trudnych sytaucjach, a nie w tym że na codzień jest uśmiechnięty i nieco dziecinny :)

Gość tides of nebula
Dojrzałość widać nie tylko w trudnych sytuacjach, ale również na co dzień. Twoje na co dzień jest skrajnie infantylne :-). I przekracza granicę bycia uroczym, a normalny brunet nie zainteresuje się dzieckiem wyglądającym jak 23 letnia kobieta.

Gość tides of nebula
niedojrzałe sa babeczki które zgadzają sie an trójkat a potem ryczą Uważasz, że popełnionych błędów żałują tylko niedojrzali ludzie? Dorośnij :-)

Uważam że trzeba być skrajnie neidojrzałym by popełniać takie błędy 🖐️ Moje na codzień jest urocze, nie wiesz co piszesz :)

Gość tides of nebula
Uważam że trzeba być skrajnie neidojrzałym by popełniać takie błędy Trzeba być odważnym i/lub pijanym. Odwaga oraz pijaństwo nie jest dowodem niedojrzałości. Moje na codzień jest urocze, nie wiesz co piszesz Doskonale wiem co piszę. Tylko Ci się wydaje, że jest urocze. Nie bez przyczyny wzdychasz do brunetów na kafe, zamiast wzdychać do brunetów w ich ramionach.

Gość jak grochem o sciane
ale to wina wychowania pewnie zaborcza matka i takie duze dziecko wyroslo :D

Odwaga nie am tu nic do rzeczy :D raczej tchórzostwo, ze nie potrafi rozmwiac z faxcetem i powiedizec NIE nie wydaje mi się, to jest urocze :)

Gość tides of nebula
Możliwe, że niektórzy rodzice błędnie rozumieją słowo wychowanie jako chowanie. Niby niewielka różnica, a skutki pomyłki całkiem spore.

Gość jak grochem o sciane
a kto obraza? :D

Gość tides of nebula
Tchórzostwo? Twoja hipokryzja jest nawet zabawna :-) Ale niestety równiez nie jest urocza. Nie obrażam Twoich rodziców. Moja uwaga była natury ogólnej. Nie watpię, ze masz cudownych rodziców. Pewnie bardzo Cię kochają. Oby Cię nie zagłaskali na śmierć, kotku! :-)