Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

poznałam idealnego bruneta w okularach

Polecane posty

tak tchórzostwo, ja bym taką koleżankę za fraki i wywaliła za drzwi, to samo faceta 🖐️ Mam dobry kontakt z rodzicami, ale nigdy mnie nie zagłaskiwali :) pudło :)

Gość bhjbvhjbtwrvrt
jezeli twoje rodzice sa tacy sami jak ty? :) ......nie wspolczuje :)

Gość no ciekawe bardzo
jakby nie miał okularów, hm myślę że ty jesteś fetyszystką okularów tak jak ja butów na wysokim obcasie ;-)

Gość no ciekawe bardzo
oczywiście szpilki to nie warunek aby mi się dziewczyna podobała ale to dodaje uroku;-)

Gość lubi okulary bo sama
je nosi :classic_cool:

Gość no ciekawe bardzo
ale ja nie jestem kobietą, nie noszę szpilek a lubię jak kobiety je noszą bo to typowo kobiece buciki ;-)

nie przesadzajmy, zaden fatysz, ale fajnie wygląda facet w okularach (o ile jest przystojny i ma dobrze dobrane oprawki) ;)

Gość no ciekawe bardzo
ja noszę ale przeciwsłoneczne tylko ;-) no tak samo zgrabne nogi w szpilkach wyglądają super;-)

Gość Pejotka
poproś BOLKA - Wałensa dance co jakiś czas zakładał okulary to i ciebie złoży,wyprowadza sie powydaniu książki przez danke do warszawy,bedzie w sirodku polski.

Gość tides of nebula
Ty BYŚ wywaliła, fiku, Twój brunet BYŁBY... Różnica pomiędzy dziewczyną piszącą w temacie trójkącika a Tobą jest taka, że ona coś zrobiła, a Ty jedynie BYŚ coś zrobiła, lub Twój - nie Twój brunet BY coś zrobił. Czyli żyjesz w świecie marzeń i przypuszczeń, a dajesz rady ludziom, którzy mają realne problemy. Pewnie dlatego Twoje rady są bezwartościowe.

Zadziwię ci, spotykałąm się z facetami, ale byli nieodpowiedni, przebolałam w sobie to i zerwałam, bo mam szacunek do siebei i szukam czegoś prawdziwego a nie substytutu miłosci.

Gość chlopie nie przegadasz jej
ona ma wpojone schematy zachowcze moze dlatego ze ciagle mieszka z rodzicami i jeszcze zakosztowala prawdziwego samodzielnego zycia

Gość //////////////////
szkoda czasu na kogos, kto jest niereformowalny fiku miku o mentalnosci Creama 24/24 zaklada watki pomysly sie juz dziewczynie skonczyly brak zainteresowania i poklasku ja dobija uparcie podtrzymuje, ze studiuje 2 fakultety tu juz nawet nikt nie pyta, jakie i KIEDY ? uwaza sie za dorosla, a tan naprawde nie potrafi sobie tylka podetrzec

Gość tides of nebula
To po co się z nimi spotykałaś, skoro byli nieodpowiedni? Trzbea było się spotykać z odpowiednimi :-) W Twój szacunek do siebie nie wątpię. W to, że czekasz, również nie wątpię. Ale w to, że wiesz czym jest "coś prawdziwe", wątpię. Nie zamierzam jej przegadywać lub przekonywać. Zakładając te infantylne tematy fiku spełnia pewne swoje potrzeby, niezależnie od reakcji jakie wywołują :-) Więc ja spełniam jej potrzebę bycia zauważoną, a z czasem może fiku zastanowi się nad przyczynami tego, co robi :-). Ale to będzie niezależne ode mnie, i od kogokolwiek na forum. :-)

"To po co się z nimi spotykałaś, skoro byli nieodpowiedni? Trzbea było się spotykać z odpowiednimi " Ludzi trzeba poznać, nie da się ocenić człowieka ot tak na pierwszy rzut oka 🖐️

Gość brzdki.
niestety charakter sie nie liczy tylko wyglad pasztecie

Gość tides of nebula
Ludzi trzeba poznać, nie da się ocenić człowieka ot tak na pierwszy rzut oka Przecież Ty na forum regularnie oceniasz ludzi nie znając ich, oceniając nawet nie na pierwszy rzut oka, ale na podstawie subiektywnych relacji innych ludzi :-) Fiku, nosisz okulary? Naprawdę nie dostrzegasz hipokryzji w tym, co robisz?

Gość brzdki.
przystojny facet nie bedzie sie ogladal za jakims grubym pasztetem co siedzi na forum polowe swojego zycia

oceniam ich po tym, jak opisują swoje zachowania. Tu na forum piszą o tmy bez ceregieli, w rzeczywistosci chowaja swoje grzeszki, wiec trzeba poznawac na sobie jak sie zachowują

Gość fdgdfghfdhui
Ludzi trzeba poznać, nie da się ocenić człowieka ot tak na pierwszy rzut oka ha, napisała Fiku po tym jak założyła topik o idealnym facecie którego zna tylko z widzenia:P

Gość tides of nebula
oceniam ich po tym, jak opisują swoje zachowania. Oceniasz ludzi, o których piszą. Np. faceta autorki z wątku o trójkąciku. Czyli nie stosujesz konsekwentnie swojej zasady, że trzeba kogoś poznać, żeby ocenić. Stosujesz ją tylko wtedy, kiedy jest Ci to wygodne. Hipokryzja. Nieładnie. - w rzeczywistosci chowaja swoje grzeszki, wiec trzeba poznawac na sobie jak sie zachowują A tu nie wiem, co miałaś na myśli. Zagmatwałaś :-).

Gość pan of tibia
ten zyeb fiku to kafateryjne projekte durnie.

Gość tides of nebula
ha, napisała Fiku po tym jak założyła topik o idealnym facecie którego zna tylko z widzenia Nie czepiaj się - on powiedział jej "cześć" w windzie. Więc ocena jest uprawniona. Przynajmniej wg 13 latki w ciele 23 letniej kobiety :-)

Gość tides of nebula
ten zyeb fiku to kafateryjne projekte durnie. My też jesteśmy kafateryjnymi projektami, durniu :-)

spotkałam go też kiedyś w pracy, ale ja byłam zajęta pracą i tlyko podsłuchiwałam jego rozmowe z kimś innym

Gość pan of tibia
tides of nebula jak sadzisz ile fiku placa za jeden post ? 30 groszy chyba ma ^^

Gość tides of nebula=bielyje rozy
:O🖐️

Gość pan of tibia
aha