Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flawia 0909

Mam 20 lat i nigdy sie nie całowałam. Już możecie mnie mnie jechać, no dalej

Polecane posty

Gość Flawia 0909

jaka to brzydka i beznadziejna jestem. Tylko, że ja to wiem, więc nie będzie to dla mnie nic nowego

Gość Ja mam 22 lata, nigdy nie miał
em dziewczyny, schudłem 30 kg żeby ją znaleźć i nic to nie dało. Jestem za brzydki i zbyt nieśmiały.

Gość JANUSZEK......................
rzuć fotkę.

Gość hjgjk
a jak sie oceniasz z wygladu?

Gość JANUSZEK......................
Dlaczego ,aż Tyle schudłeś??? Musiałeś niezle zapierdalać za tymi panienkami :D

Gość a ja mam 22 lata i nawet nie
wiem, jak się dokładnie powinno całować

Wiesz Flawia, jedni mają fajne życie, inni nie. Tak już jest i tyle. Ja młodość miałem przerypaną, w szkole się ze mnie nabijali, nie miałem bliskich osób wielu. Teraz paru kolegów mam podobnych do siebie.

Gość a ja mam 20 lat
i calowalam sie z 4 chlopakami i 2 dziewczynami :)

JANUSZEK...................... Schudłem żeby ludzie chociaż z powodu nadwagi już się ze mnie nie nabijali to schudłem. Miałem bardzo cichą nadzieję, że kogoś sobie znajdę. Teraz wiem, że to bzdura.

Gość empeczwórka
Tez mam 20 lat i nigdy sie nie calowalam... Zaczyna mnie to martwic... Widzialam grubsze i brzydsze, ktore mialy jakeikolwiek zycie erotyczne, a ja?

Jest jak jest, jakoś trzeba te nasze życia przeżyć. Można spojrzeć optymistycznie, życie szybko zleci, a jak będziemy umierać, to będziemy wiedzieli, że nasze życie tak naprawdę wiele warte nie było i nie będzie nam żal, że cokolwiek zostawiamy czy że ktoś będzie po nas płakał.

Gość a ja mam 22lata
i tez nigdy sie nie calowalam, nigdy nie bylam na randce ani nie mialam chlopaka..

Gość a ja mam 20 lat
moja rada - najeb sie na imprezie to wycalujesz sie jak nigdy :D

Gość Oliwia345
A ja w tym roku skończę 27 lat i też się nigdy nie całowałam choć jestem ładna.

Nie mam z kim chodzić na imprezy, a samemu nie pójdę, nie umiem tańczyć, a pić do nieprzytomności nie zamierzam. Nie tak kiedyś wyobrażałem sobie pocałunki, ale nie ma to już teraz żadnego znaczenia.

Gość Oliwia345
Rentajo, nie nabijaj się ze mnie. Nie wierzysz to nie, nie musisz. Mi na tym nie zależy. Wszystkim się podobam z wyglądu wiec nie myśl że tylko brzydkie się nie całowały.

Gość a ja mam 20 lat
to nie masz ani jednego kolegi? ludzie, wiecie dlaczego grube pasztety chodza z kolesiami za raczke po ulicach? po pierwsze, maja male wymagania. po drugie - sa pewne siebie jak huj, a o to chodzi w zyciu, ludzi kreci pewnosc siebie

Gość a ja mam 20 lat
powaznie masz 27 lat i sie nie calowalas nigdy? to niemozliwe, nie wierze w to

Gość a ja mam 20 lat
przepraszam, przypomnialo mi sie :D z 6 chlopakami, nie z 4 :D za kazdym razem bylam pod wplywem alk :O

Gość ja mam 21 lat i wlasnie
policzylam, ze do tej pory calowalam sie z 13 facetami, ale o ktoryms moglam zapomniec.

Gość Oliwia345
Tak włąśnie jest. Według wielu osób jestem wręcz śliczna, nie tylko ładna a jednak się nie całowałam.

Mi niektóre mówiły koleżanki, że dobrze wyglądam, ale pamiętam, że jak czasem chciałem się na kawę umówić to się zawsze wykręcały. Wiele razy starałem się przełamywać nieśmiałość, a przynosiło mi to tylko tyle, że było mi przykro. Mam więc to wszystko gdzieś.

Gość a ja mam 20 lat
idz do psychologa, naprawde powinienes, to brzmi jak slogan, ale problem jest zawsze w glowie, chyba ze naprawde jestes odrazajacy, ale nie sadze. oliwia to jaki jest problem z toba w takim razie jesli nie wyglad?

Gość Oliwia345
Taki problem, że nie trafiłam na tego właściwego faceta. Mogłam się całować i to wcześniej niż moje koleżanki bo powodzenie miałam i nadal je mam tylko, że ja nie będę tego robić z kimś z kim wiem że i tak prędzej czy później bym się rozstała. Nie warto.

Gość papapapQ
ja mam inny problem :O bo pewnie i tak mi nie uwierzycie ale jestem ładna i zgrabna... i to na tyle że faceci się za mną oglądają, ostatnio jeden nawet przystanął i zrobił "wow" ale co kurwa z tego skoro żaden ale to żaden nie zgada i nie poprosi o numer ? :O całowałam się tylko z jednym gościem na pierwszej randce, oczywiście umówiliśmy się przez neta i zrobiłam z nim to tylko dlatego że chciałam w końcu spróbować. Facet był beznadziejny, więc się z nim już nie umówiłam krótko mówić chamsko mnie komplementował- nie wiem chyba uważał, że zrobi na mnie wrażenie opowiadając mi o tym co robiłby ze mną w łóżku :O nie wiem w czym tkwi mój problem, nie jestem znowu jakoś powalająco ładna żeby się faceci bali do mnie zagadywać więc kurwa o co ? może niektórzy są skazani na samotność ? jak myślicie ?

Gość a ja mam 20 lat
oliwia, za bardzo to wyolbrzymiasz, to tylko calowanie sie, nie sex. papapapap - jestes niesmiala czy raczej pewna siebie?

Gość papapapQ
może ujmę to tak- może nie jestem nieśmiała ale sama się do kogoś nigdy nie odezwę :P jeśli ktoś do mnie zagada to ok, rozmawiam :) czy jestem pewna siebie ? no raczej w takich normalnych granica :) wiem ile jestem warta i już.

Gość djhwhfriw
ja mam 19 lat i calowalam sie z 6 chlopakami, w tym 3 przygodnych(dyskoteka)

a ja mam 20 lat Jestem brzydki, to fakt. Problem nie jest tylko w mojej głowie. Całe życie szydzono z mojego wyglądu. Żaden psycholog tego nie zmieni. Mam z resztą uraz do psychologów. Kiedyś jak byłem mały to psycholog po rozmowie z mamą stwierdził, że nie skończę podstawówki, a jakoś skończyłem te przeklętą szkołę i studia. Powoli przestaje mi zależeć, już nawet się nie smucę, zaakceptowałem to jaki jestem. Przecież życie nie będzie trwało wiecznie, w końcu mnie trafi szlag i będzie spokój.