Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oploollallaa

Agresywne zachowanie u faceta. Ja już nie wiem co mam robić

Polecane posty

Gość oploollallaa

Zdarza się Wam usłyszeć od faceta, że jesteście gównem? Albo usłyszeć słowa typu: spierdalaj, zamknij pysk? Tak raz na 2-4 miesiące, różnie. Po prostu jemu "się zdarza" :O Bo on "taki nie jest" :O Wiecie co? Jestem przerażona, ciut.

Gość oploollallaa
I wiecie... Jak zaczyna tak gadać, to przestać później nie może. Sam się nakręca. I jest coraz gorzej, gorzej..

Gość oploollallaa
Usiadł przede mną, patrzył tymi oczami, widać było wściekłość w tych oczach :O I powiedział krótko: jesteś gównem. Powtórzył kilka razy.

Gość sdjsdd
Współczuję Ci. Ja nie mogłabym być z kimś takim.

Gość oploollallaa
A spotkało Cię coś takiego? Też zawsze sobie powtarzałam, że szacunek - bardzo ważna rzecz. A wychodzi jakoś inaczej.. no właśnie - jakoś inaczej :O

Gość oploollallaa
Bo to naprawdę jest nienormalne? Prawda, że nie ma wytłumaczenia dla takich słów? Czym dla Was są te słowa?

Mnie na szczęście nigdy nic takiego nie spotkało. I nie wyobrażam sobie kompletnie związku z osobą, które nie ma żadnego szacunku do mnie.

Gość oploollallaa
placzaca_wierzba Hipokrytą jest ten, który potrafi mnie wyzwać od najgorszych, a później uparcie twierdzić, że MA do mnie szacunek? Czy ja tkwię w jakimś błędzie?

Gość znam takiego
niedawno się pożegnałam i lepiej mi! czym są te słowa? obrazem jego duszy

Chcesz być poniżana? Naprawdę on jest tego wart? Na takie zachowanie nie ma usprawiedliwienia. Teraz rzuca takie teksty, a skąd wiesz że niedługo nie podniesie ręki?

Gość oploollallaa
elizka2600 Myślałam o rodzinie.. z nim. Jak to jest? Jesteś szczęśliwa?

Oczywiście że jest hipokrytą. Tylko ja nie wiem, dlaczego szukasz tutaj poparcia, bo sprawiasz wrażenie osoby, która wie że to nie ma sensu.

Gość mariner
Znaczy sie ze on juz mysli jak wasz zwiazek zakonczyc :) Jak sie nie kontroluje to znaczy ze cie nie szanuje i ma cie za nic . Jak chcesz wysc z twarza ztego zwiazku to kopnij go w tylek po takiej odzywce i nie daj sie zlamac jego przeprosinami. bo on zapewne juz kombinuje jak by tu nowa laske zarwac bo tymu sie zwyczajnie znudzilas:) Jak sie zlamiesz to bedzie coraz gorzej az wkoncu zacznie cie lac a to juz bedzie dno i slusznie mozesz nie miec do siebie szacunku.

Gość oploollallaa
"czym są te słowa? obrazem jego duszy" Prawdziwe. Kilka razy mnie szturchnął. Popchnął. "ALE JA CIĘ NIE UDERZYŁEM, LEKKO POPCHNĄŁEM" nie przyznaje się do swych czynów

mam dzieci ktore sa wspaniale i super rodzinke ktora nie wie jak on mnie traktuje. Ale ogolnie jestem szczesliwa. Czasem tylko jak patrze na zwiazki innych to az serce peka

Gość znam takiego
będzie cię bił jeśli nie odejdziesz

Gość znam takiego
będziesz miała takie pranie mózgu że mu uwierzysz nie ma usprawiedliwienia!

Gość oploollallaa
elizka2600 o, ooo! Na codzień jest bardzo w porządku. Tworzymy dwuosobową rodzinkę. I niby wszystko okej. Niby jestem szczęśliwa. Ale wiem, że to nie jest prawdziwe szczęście. Beznadziejnie, uwierzcie mi: jak kurwa bardzo beznadziejnie !!!!

Gość oploollallaa
Wiecie jaka wielka szkoda?!?! Ja po prostu nie wiem co mam z tym wszystkim począć. Nie ogarniam tego, że tak można się zachowywać. Naprawdę on NIGDY nie zrozumie? ZAWSZE BĘDZIE TAKI? Ogólnie poprawił się: już mnie nie tyka. Chyba (!) zostało to wyeliminowane.

jak tak do ciebie mowi to cie nie kocha nie szanuje i inaczej nie bedzie. Niby szczesliwa? Chyba nie za bardzo.

Gość oploollallaa
elizka wpomniałaś coś o pracy planujesz rozstać się z mężem? masz chwilę?

Gość mariner
No to znajdz sobie "pocieszyciela" :) .Jesli jestescie malzenstwem to rozejdzcie sie , bo zycie sobie znarnujesz .Mozna szybko rozejsc sie za porozumieniem stron,Jedna rozprawa i podzial kosztow procesu i wio! kazdejest wolne ! Cos mi sie wydaje ze mozg swoje a cialo swoje :) Jak sie nie zdobedziesz na wewnetrzna sile to bedziesz tkwila w tym zwiazku po uszy i bedzie coraz gorzej :)

narazie mnie utrzymuje bo dieci sa malutkie. a realista trzeba byc niestety. i nie jestesmy po slubie bo on jest rozwodnikiem. wiec odchodze bez ceregieli