Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Co sądzicie o tych legginsach?

Polecane posty

Gość ona4651316464
mam takie czarne hehe ;P

Gość zawiedzionastrasznie
ta laska z fotki ma jakis paraliż?

Jakieś takie :o wyglądają jak stare zasłony :o no ale Scarlett Ohara woziła sie w kiecce z zasłon więc co kto lubi... :p

Gość ona4651316464
To raczej (a przynajmniej moje takie są) welur ;P ale ja publicznie się w nich nie pokazuję, no chyba, że na spacer z psem po odludziu ;P

boskie :classic_cool: 🖐️ wreszcie jakiś ciekawy temat =- ta czerwono czarna kreacja mi się bardzo podoba ;) moje klimaty :P :P :P 🖐️

Gość ona4651316464
tyłek oczywiście, że zakrywam, zazwyczaj zakładam do nich jakieś dłuższe bluzki, czy tuniki. Ogółem moim zdaniem takie legginsy są fajne dla ożywienia jakiegoś prostego stroju ;)

pśp Ty chyba wiesz, że ja od pół roku szukam czegoś czerwonego na doope :P Ale qrwa nie wiem właśnie czy w tym da się pokazać na ulicy, może jednak lepiej tradycyjne rurki? :O Qrwa nie wiem 😭 Ja nigdy nic nie wiem 😭 Idę się przefarbować może mi to pomoże :P

szukasz czegoś czerwonego? nie wiedziałam :O jakby tak było to bym Ci piertolnęła takiego klapsa, że byś miała... czerwone doopsko :classic_cool: no a tego tamtego... dziwne dla mnie te leginsy, z jednej strony fajne, a z drugiej coś mje zaczymuje :classic_cool: chociaż jak są tanie to bym kupiła 🖐️ wszystkie kolory :classic_cool: spodobały mi się :O:D co robicz z włosyma? mam nadzieje, że koloru nie zmieniasz bo wiesz , że bląt idealnie pasuje do Ciebie :) :classic_cool:

Gość ona4651316464
Skoro nie przepadasz za długimi górami, to ja bym na twoim miejscu kupiła jednak zwyczajne rurki w czerwonym kolorze, a nie takie legginsy - ale to dość subiektywna rada, bo ja po prostu nienawidzę odkrytych tyłków w legginsach ;P

Gość ja kupilam takie czarne w
terranovie po 9.90 , zakladam coś co zakrywa tylek, bo tylek w czyms takim glupio wyglada

pśp No co Ty, przecie na moje jesienne doły chciałam sobie kupić rureksy czerwone, na pewno Ci pokazywałam tylko Ty mnie nigdy nie słuchasz :P Z włosami nie wiem... pierdolnę się na czarno, przestane być blĄdynką to może zacznę myśleć szybciej i logiczniej, jak sądzisz?

Ahaaa no właśnie też średnio przepadam za doopami w leginsach dlatego się zastanawiałam, ta wyżej w sumie fajnie wygląda, ale może ona ma po prostu tyłek stworzony do pokazywania czego ja o sobie powiedzieć nie mogę chyba :P W sumie jedne może kupie... a wiecie właśnie czy są one w terranovie teraz? Czy to dawno było jak kupiłyście?

to se kup rurki. ja ostatnio sobie sprawiłam malinowe :classic_cool: mówię Ci som KOTY! :classic_cool: a co do włosów :O no to ciężka sprawa, bo widzisz no, ja mam ciemne i chooy mnie stego :O taka ze mnie niedoyebana wolnomyślicielka że hej sokoły :classic_cool:

Blondzia - zapodaj całe foto tej czerwonej - bo formalnie nie zasnę przez tydzień :classic_cool: 🖐️

pśp Hehe no właśnie rurki malinowe też upatrzyłam i sobie w sobote chyba kupie bo mi się śniły.. po powrocie ze sklepu jak tak brutalnie przeszłam tylko obok nich śniło mi się, że je kupiłam i jeszcze były miętowe i też kupiłam :classic_cool: Także wrócę do sklepu, kupie, znajdę miętowe i też kupię, a później będę opowiadać, że miałam proroczy sen :classic_cool:

Gość ja kupilam takie czarne w
ja kupowalam przed Wigilią były różne kolory niebieskie czarne, wisniowe