Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Co sądzicie o tych legginsach?

Polecane posty

Gość papapapQ
ile wy macie lat ze w kolorowych portkach popierdalacie ?

mamełe to mje zawsze przytulała, dawała buzi w czółko i parzyła meliskę do wypicia 😭 więc mnie nie wkoorwiaj :classic_cool: mała no to widzisz. wszycho je jasne, kupujesz łułki, a jak Ci zostaną jakieś drobne to se spraw też te ledżiny, w kącu 10 złociszy to nie jest jakaś chooy wie jaka cena z kosmosu :classic_cool:

Blondi - moja mentorkooooo ❤️ bez Ciebie wejście do sklepu jest jak labirynt minotaura :classic_cool:

Gość papapapQ
btw. jak na moje ta laska z tego bloga ma za krótkie nogi żeby nosić takie wysokie kozaki+ dłuższa marynarka/koszula wygląda czasami pokracznie ale ogólnie fana dupa 🖐️

Gość papapapQ
ja pierdole a gdzie prawo do swobodnej wymiany swojego zdania 🖐️ wal się piczko.

pśp No jak teraz wiem, że kosztują dyszu to faktycznie nie ma tematu :P O ile będą, a znając moje szczęście to nie :O dyrektorke Beze mnie zginiesz w świecie mody :classic_cool: Ja jestem top trendy na bieżąco :classic_cool: :O 🖐️

Gość papapapQ
a ja jestem grzeczna i prawa przestrzegam 🖐️

Gość papapapQ
ja spierdalam bo boję sie pśp 🖐️

Gość papapapQ
haha mogłam tak się nie rzucać bo okazało się ze jutro mam randewu i jakaś pomoc by się przydała :P ale nic nie będę się płaszczyć 🖐️

Mała, pśp 🖐️ Miałam takie cuś kiedyś i to się wtedy nazywało getry:D mama mi kupila jak bylam w podstawówce. Strasznie się wstydziłam w tym chodzić:D

siema czynnik, widziałam Twojego emila, ale byłam tak zabiegana, że nie miałam czasu odpisać 😭 zapytaj kafeteriuszy, nie było mnie tu wcale :classic_cool: a co do geterkuf no to chyba każda z Nas je miała :D ale jak wieme trende modowe zatacza kwadrat :classic_cool: