Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doniosłam do opieki społecznej

Doniosłam do opieki społecznej na swoich sąsiadów!!!

Polecane posty

16letnie córka urodziła małe dziecko, poszłam do opieki społecznej by sprawdzili czy dzieciak nie jest np. dzieckiem robionym przez dziadka. W tym tygodniu ma ich odwiedzic ktos z opieki spolecznej, ja caly czas stoje i czekam az ktos zapuka do drzwi sasiadow.

Gość marianek jebanek
3/10

Gość no nie mogeeee
:)

Gość ptasiek nastroszony
dobrze zrobilas.zlu trzeba przeciwdzialac z cala stanowczoscia

Wiem ze dobrze, u tych sasiadow dzieje sie cos niedobrego. Spelnilam swoj obowiazek, w koncu to nie jest normalne by 16latka rodzila dziecko, w dodatku nie widzialam u niej zadnego chlopaka, pytalam sie rowniez na ich temat sasiadow, wszyscy mowia ze nie wiedza kto jest ojcem dziecka.

Gość milusinska m
Nie masz swojego zycia i swoich problemow? Lepiej pilnuj swojej corki:o

Gość burrda
Pewnie ojcem jest twoj facet. Wszyscy wkolo wiedza tylko nie ty :)

ja nie mam dzieci!!! dzięki Bogu, wiec mam duzo wolnego czasu :)

Gość ptasiek nastroszony
to mozesz cale osiedle monitorowac i jak pczola miodek donosic

Gość milusinska m
Darmowy monitoring:o

Normalnie to dzieci bocian w kapustę podrzuca. Zima, kapusty nie ma więc normalnie to dziwne że dzieciak nie wiadomo skąd? Dziewucha samopylna albo jej stary ją zapylił. Jest taki kraj Szwajcaria, tam byś sie nadała. Poczekaj aż sąsiad dowie się skąd takie info ma opieka społeczna a dowie się na pewno i krótkim czasie też doniesie choćby na dym z komina że za czarny leci i pewnie plastikiem opalasz. Gratuluje pomysłu na życie i zaglądania sąsiadom pod kołdrę.

kurwa mać, skąd tacy ludzie się biorą? mało że popierdoliła człowieka to jeszcze stoi w oknie w oczekiwaniu na zadymę u sąsiada. To jest wypas na cudzym nieszczęściu. Pewnie co niedziela lecisz do kościoła żarliwie się modlić, pomódl się aby Bozia dała Ci zdrowie bo rozumu za grosz nie masz. Na wsi to się kiedyś załatwiało taką sąsiadkę jak ty przez wsadzenie zapalonej świeczki do stodoły.

Gość ptasiek nastroszony
onegdaj byla milicja obywatelska teraz jest ostawa obywatelska. oby wiecej takich w tym pieknym kraju a bedzie sie nam żyło lepiej

hiszpanin> Ciekawe czy by doniosła na sąsiada jakby regularnie tłukł córkę i jej matkę i po pijanemu wracał do chałupy ? To w sumie takie nudne, ciekawsze jest molestowanie nieletniej.

Gość ptasiek nastroszony
raczej nie. bo kto by sie ciekawego darmowego spektaklu pozbywal.

zaczynam rozumieć powoli tego kolesia z Węgorzewa którego znaleźli w szałasie w górach. Nawiał przed taką sąsiadką jak ta tutaj.

Gość 67628716271
HMC61- ja mam to samo... :p tez chyba niedługo ucieknę... dzisiaj własnie miałam podobna wizyte ale do razu z sądu, bo jak się zwróciłam o dofinansowanie do Mopsu do obiadów szkolnych, to przyszły dwie babki i stwierdzily że mieszkanie zaniedbane bo zabawki porozrzucane

Najprędzej jakaś blać mieszka po sąsiedzku. Niedługo zabraknie miejsca w szałasach:(

moi rodzice kiedys dostali wezwanie do sadu od niepowiem kogo, bo ten ktos sie obrazil ze moi rodzice sobie lazienke wyremontowali :D oczywiscie pozew anulowal jak moj tata wkroczyl do akcji :D sorry, ale tam mi sie przypomialo czytajac ten temat ;) ludzie to maja napierdolone we lbach, zyja czyims zyciem Ty autorko powinnas sobie w dekiel jebnac - chyba ze to prowo

Gość to wszystko zależy
to pewno prowokacja, ale... z drugiej strony jakby sie zastanowić- wiadomo, że to wścibstwo,ale czasem takie wścibstwo da więcej dobrego niż ostentacyjne umywanie rąk i nie interesowanie się nawet jak komuś dzieje się jawna krzywda albo można miec podejrzenie, że tak jest- np jesli chodzi o przemoc w domu czy molestowanie dzieci czasem lepiej nadgorliwie sprawdzić

Jeszcze niedawno ten kraj był całkiem ładny i do władzy się nie donosiło ot tak sobie. Zapewne to wina Tuska, Kaczora i komuchów że tak się porobiło a kto wie czy też Magdy M. oraz Na Wspólnej:)

to wszystko zależy zdajesz sobie sprawę że taki donosiciel robi za sąd nie mając o tym zielonego pojęcia. Z głupoty , zawiści albo chuj wie z czego można zupełnie niewinnym ludziom zniszczyć życie kiedy aparat państwowy szczuje się na obywatela tylko dlatego że 16 letnia córka brzucha się nabawiła ? Donosiciel żadnej odpowiedzialności nie poniesie a tylko nasyci się niezdrową satysfakcją, tymczasem sąsiad może na dzień dobry wylądować np. w pierdlu z sankcją 3 miesięczna. Czy ktoś go przeprosi za doznane krzywdy gdy trafi na ignoranta w postaci policji albo prokuratora. To kraj absurdów, najpierw się ludzi puszkuje na podstawie fałszywych donosów a potem należy udowodnić że się nie jest wielbładem.

Gość 67628716271
Ja jestem prawie pewna, że to prowokacja, ale jesli chodzi o 16 latki i tym podobne sprawy, to jesli ma dziecko- urodziła je w szpitalu, to juz tam w takim wieku miała przesrane... Najcześciej juz w szpitalu wzywaja do psychologa, wypytuja o wszystko.... sprawdzają warunki w domu, itp

Nie znam się nie jestem 16latką i nigdy nie rodziłem i wątpię abym urodził. Pewnie to prowokacja a my się tu produkujemy:)

Gość no czyli taka 16latke mogl rze
czywiscie ojciec mogl ja zaplodnic jak pozwolil jej mieszkac u siebie w domu.

i to był jego błąd, dlatego córkę zaraz po poczęciu trzeba wygnać z domu do sąsiadki.

Gość no czyli taka 16latke mogl rze
Kochajacy ojciec zabralby corke na zabieg, kazal oddac dziecko do adopcji lub wywiozl corke gdzies do rodziny by tam sobie mieszkala a nie narazal ja na posmiewisko ze z brzuchem chodzi. Nie zyjemy 30 lat temu kiedy nieslubne dzieci byly na poczatki dziennym mamy 21 wiek. Kobiety rodze 1 dziecko w wieku 41 lat

w sumie to dobrze że doniosła bo teraz przypilnują aby dziewucha się nie wyskrobała, za te parę lat ktoś musi nam na ZUS-y pracować :) Dobranoc idę spac