Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

nie moge się już doczekać przeprowadzki

Polecane posty

Gość do autorkiiii
pamietaj ze sny maja znaczenie odwrotne..wiec pewnie cos sie nie uda

Gość do autorkiiii
zawsze moze byc spiecie spalic ci sie chalupa, albo maz cie rzuci i z kochanka tam sie wprowadzi.....

Gość do autorkiiii
nikt ci zle nie zyczy, ale moze sie raz na jakis czas przyznaj do swoich bledow, bo przez twoje tematy wynika ze jestes idalna chodz idealnych nie ma. A tak pozatym twoje tematy sa bez sensu bo kogo to obchodzi ze co ci sie snilo. A i pieniadze do konca szczescia nie daja...

Gość do autorkiiii
widzisz nawet juz nikt oprocz mnie nie odp na twoje tematy

idealna ,nie idealna -na pewno szczęśliwa ,mam kochającą się rodzinę ,spełniamy swoje marzenie więc nie mam powodów do płaczu:)

Gość mnmnmn
pierwszy topik spalil, to zaczynasz z innej beki:D:D:D JESZCZE DLUGO BEDZIESZ SNIC O DOMKU:D:D:D NAJPIERW TRZEBA GO MIEC

Gość mnmnmn
SZKODA CZASU I PAPIERU NA CIEBIE :P

Gość pitulinka
taaa, jennifer juz sie tak przeprowadza od dwoch lat....

Gość do autorkiiii
szybko wam to idzie liczac wraz z meblami to bedzie ok rok i 7 miesiace??? no to za 2 lata bedziesz miala wilgoc i grzyb...pamietaj ze budujac dom musi stac ok rok aby wszystko wyschlo oczywiscie bez farelek jak kiedys pisalas bo to i tak zostaje w murach

Gość pitulinka
juz w zeszlym roku we wrzesniu mialas sie przeprowadzac, wez przestan....

razem z meblami to bedzie rok i dwa miesiące;) .Ogrzewanie podłogowe chodzi więc mury sa już suche:) wiadomo że wilgoć z domu wychodzi ok 2 lat wiec bedzie trzeba dużo wietrzyć.Ale nasz dom przestał już wszystkie pory roku więc czas sie do niego wprowadzać:)

Gość Czas mija a ty się nadal
przeprowadzasz za 4 miesiące?:D

Hej jeny :) Ja robie generalny remont i wyrzucam wszystkie meble, które mi sie znudzily, córeczce juz umeblowalam pokoik slicznymi mebelkami, a na wiosne chcialabym zrobic sobie piekny ogród, mam bardzo duza dzialke ok 3 ha i chcialabym tam zrobic sliczny ogród. Kupic nowa fontanne, zrobic cala reorganizacje, moze zatrudnic architekta, jak myslisz, kochana?

zdobywanie pozowlenia trwało 8 miesięcy zamiast 2 :) wiec stąd te opóźnienia w budowaniu .Termin kupna działki lipiec 2010 ,termin zdobycia pozwolenia marzec 2011 ,termin zaczecia budowy połowa kwietnia 2011-termin wprowadzki czerwiec 2012:)

Gość pitulinka
przepraszam, najpierw byla przeprowadzka w czerwcu, potem wrzesniu, potem znowu w grudniu....i tak dalej, i tak dalej....

do tej pomaranczki powyzej no kobieto, nie wiesz jak to jest z nowym domem??? Nie wprowadzisz sie jak sobie zaplanujesz, bo zawsze cos wypadnie, co jeszcze trzeba zrobic w domu i tak sie zawsze odwleka u nas tez tak bylo

Beatka my do gorodu też będziemy mieć architekta ,ponoc nalepiej doradzi co gdzie ma byc .chociaż ja kwiatów ,warzyw czy roślin nie mam zamiaru mieć .Przynajmniej na początku.No to świetnie ,że robisz remoncik meble córce jakie kupiłas?

pokazywalam kiedys na kafe takie biale z rózowym, pewnie widzialas :) A w ogrodzie tez nie chce niewiadomo czego, duzo krzewów, wymienie fontanne, oczka wodnego nie chce, bo sie boje o dzieciaki

Gość pitulinka
tak, tylko jennifer dawala zdjecia domu juz 2 lata temu.....

Gość fasolowy pudding
no i co że się przeprowadzam od 2 lat, ważne że pieniądze są

Gość pitulinka
chyba poswiece moj czas i poszukam tego watku....

haha oczy wam wyjdą na wierzch jak wstawie fotki:P heheeh zresztą już pewnie co niektorym wyszły ze złości;) jak wstawiam tu od czasu zdjęcia domku