Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skla

o emocjach - praca magisterska

Polecane posty

nie wiem czy Ci pomoże ale proszę :)

Gość dfreesa
prosze:)

pewnie wahania nastrojów w cyklu miesiączkowym :D

pierwsza strona ok druga mnie zaskoczyła bo pytania mocno ogólne i mało odpowiedzi do wyboru (ja tam widziałabym odp. neutralne typu nie mam zdania) :)

pytania skierowane do faceta a miało być dla kobiet. dwa. Ktoś może mieć ogólnie niską samoocenę niekoniecznie wiąże się to z cyklem miesiączkowym wiec wydaje mi się to nie miarodajne rozwiązanie

pewnie zacząłeś wypełniać :classic_cool: doszedłeś do dnia cyklu i się zdziwiłeś :p

tak było nie czytałem dokładnie pytania w stylu "Czuję się przygnębiony?" "5. Uważam, że nie mam wielu powodów, aby być z siebie dumn(ą)ym." czuję się oszukany i rozbawiony sytuacją;)

i tak się skończył akt bezinteresownej pomocy :) na szczęście to była krótka ankieta :D

trzeba się zająć swoimi problemami. wkurza mnie przekonanie ze kobiety są bardziej emocjonalne a co ty o tym myślisz?

wydaje mi sie,ze przydaloby sie pytanie korygujace,w stylu "czy masz teraz jakies realne problemy lub darzysz do czegos waznego?'

NB dziękuję, pomoże :) Pirat flapjack nie robię założeń, zadaję pytania, żeby dowiedzieć się jak jest. Ankieta jest częścią badania, więc może wydawać się "od czapy". I nie zakładam, ani nie badam tego czy kobiety są bardziej emocjonalne od męzczyzn, bo badam tylko kobiety. A co do emocjonalności poszczególnych osób na pewno jest bardzo różna, i w Twojej wpowiedzi Pirat flapjack warto podkreślić słowo PRZEKONANIE :)

ja myślę, że emocjonalność zależy od charakteru, nie płci :)

Gość ludzie sa coraz glupsi
Wypełniłam :)

Dzięuję serdecznie osobom które wypełniły ankietę i uprzejmie proszę te które jeszcze tego nie zrobiły, aby zechciały mi pomóc :)

Gość malabrunetka21
wypelnilam dwie:)

Raz wystarczy! Dzięki :) "raczej bardziej prawdopodbne" tak jest w narzędziu, to nie mój pomysł. niestety nic z tym nie zrobię.