Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ochote kupic

mam ochote kupić taki zakiet

Polecane posty

Gość mam ochote kupic
no napiszcie..

Gość prosta dziewucha
fajny i za takie pieniedze...bierz go :)

Gość jakiś taki bylejaki
nie kupuj tego, to jest takie zwyczajne... możesz to nosić z każdymi wąskimi i gładkimi spodniami z wąską krotką spódnica, jeśli takie lubisz

Gość takie jest życie...
Do zwykłych dżinsów :) A pod to koszulka:) Zawsze możesz dodać do tego jakąś apaszkę lub broszkę:)

Gość maturks4
Dzisiaj to ze wszystkim można go połączyć. Niezły

Gość jakiś taki bylejaki
na wiosnę z białymi wąskimi spdniami od biedy

Gość malakotka
W stosunku do rękawów wygląda mi na super krótki. To może być problem

Fajny, ja się czaje na podobny tylko nie z jeansu i w jakims jebitnym kolorze. Pomarańcz czy róż. Możesz go nosic praktycznie do wszystkiego. Do jeansów, leginsów, koszul, bluzek.

Jakieś strasznie długie te rękawy ma, nie proporcjonalny się wydaje :O Przed zakupem radzę jednak poprosić o zdjęcie na modelce jakiejś 🖐️ Ja bym wybrała coś w tym stylu jednak http://moda.allegro.pl/b03-stradivarius-amarantowa-marynarka-zakiet-38-m-i2151127968.html http://moda.allegro.pl/b3-stradivarius-turkusowy-zakiet-marynarka-japan-s-i2151127896.html http://moda.allegro.pl/marynarka-stradivarius-zara-roz-36-s-i2161509282.html Na licytacjach można próbować tanio upolować, nosić najlepiej w wersji podwiniętych rękawów praktycznie do wszystkiego

No właśnie chce taki jak MalaBlondynka pokazała. I ma racje, tez lepiej kup taki niz jeansowy. Modniejszy jest.

Gość mam ochote kupic
dzięki. ja takiego nie nosiłam w 2004, a spodobał mi sie krój, w sumie pewnie nie miałabym go do czego nosić. a licytacjach nie umiem brać udziału, łajza jestem i jeszcze nigdy nic mi sie nie udało tak zakupić :( wszędzie te podwijane rękawy.. niestety

Gość mam ochote kupic
a co Wy sobie ostatnio kupiłyście? bo mam na coś chęć, a nie wiem na co. Po sklepach nie pochodzę, bo mam daleko

Gość ostatnio nakupowałam
dzianinowych sukienek, przypominają tkaniną cieńsze swetry, są elastyczne i wąskie ale nie obcisłe, długość przed kolano, noszę je z grubymi rajstopami i kozakami a w większe mrozy nosiłam pod nie czarne rurki kupiłam też kolejne wąskie spodnie o długości 7/8, kolor czarny, będę nosić z butami na obcasie, super wyglądają

Ja ostatnio w sumie tylko kilka spodni i buty, też po sklepach teraz nie chodzę bo zimno, szaro, ponuro.. nie chce mi się, ale w ten weekend chyba muszę bo mam parę rzeczy na oku ;)

ja chodzę po sklepach, tylko kilka ciuchów w swoim życiu kupiłam przez internet, raz musiałam zwracać, mieszkam i pracuję w centrum dużego miasta, zwykła droga do domu (na piechotę) to okazja do buszowania w kolejnych galeriach i sklepach

nie mogłam przejść obojętnie obok wyprzedaży, teraz się już kończą i większość oferty jest przebrana ale tak od początku roku do pierwszej połowy lutego sporo tego było ;-)

Ja rożnie kupuje, ale często allegro przeglądam... czasem idę do sklepu tylko po to, żeby upewnić się co do rozmiaru a kupuje na allegro bo na kup teraz jest połowę taniej za też nowe ;) Właśnie te żakiety bym licytowała co dałam wyżej ale nie jestem pewna czy S nie będzie za luźne :(

to zmierz jakiś swój żakiet, którego fason lubisz i znasz i porównaj z wymiarami z tamtej aukcji

najważniejsze to chyba zeby ramiona nie zwisały

no właśnie nie mam żadnego teraz, miałam rozmiar S ale z innego sklepu, a na kurtkach czy czymś tak tego nie zmierzę, niby dobry ale wiesz może być tak, że mniejszy lepiej by wyglądał. W sumie nie wiem czy są mniejsze z tego modelu nawet... no ale spoko ja też z dużego miasta więc galerii mam trochę, może będzie akurat jakaś ostatnia sztuka czy cuś bardzo tanio ;)